2777
2789
اگر واقعا مطمئنی که سر دوسه ماه به غلط کردن میوفته پس تحمل کن ارزشش رو داره میدونم برات این شرایط غم ...

من یکم که میگذره میگم واسه چی دلم تنگ شده واسه کسی که اینجوری منو آواره کرد .یه ساک لباس برداشتم .من تو خونم اتاق مخصوص خودمو داشتم با لباسام .این آدم روزگار منو سیاه کرد  تو اون خونه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آفرین....تو باغیرتی....تو با آبرویی...خدا اینا رو میبینه و در رحمتو به روت باز میکنه....صبر داشته ب ...

سلام الان به ماهه هیچ خبری ازش نیست منم عادت کردم

سلام الان به ماهه هیچ خبری ازش نیست منم عادت کردم

دوست عزیزم سلام خیلی وقته ازت خبر ندارم.....رفته بودم بندر،تو راه اصلا آنتن ندارم....گوشی دست پسرمه بازی میکنه نتونستم زیاد بیام تو سایت......ی کم از وضعیت خودتو شوهرتو بچهات بگو.....چخبر..چیکار میکنی...دیشب رسیدم مشهد...تو حرم برات دعا میکنم

دوست عزیزم سلام خیلی وقته ازت خبر ندارم.....رفته بودم بندر،تو راه اصلا آنتن ندارم....گوشی دست پسرمه ...

سلام .سلامتی .هیچ خبری ندارم از بچه هام .دارم ادامه میدم به این وضعیت بی خبری .تا ببینم چی میشه .ولی شوهرم از لحاظ مالی خیلی گرفتار شده 

انشاالله درست میشه نگران نباش.....چرا شوهرت از نظر مالی گرفتارشده؟

سلام عزیزم .نمی‌دونم بد بیاری آورده .یه خبر دارم برات شوهرم میخواد آخر هفته باهام حرف بزنه وازریه واسطه خبر فرستاده که چند روز دیگه با اون واسط بریم بیرون‌

امیدتو از دست نده مدام برای خودت دعای خیر کن

سلام عزیزم خوبی .من جایی بودم شوهرمو اومد اونجا بعد من پاشدم رفتم .بعد شوهرم رفته به اون واسطی که بین ومندشوهرم هست و میخواد مارو مثلا آشتی بده گفته که خانمم من. از من کلی شکایت کرده منو بیچاره کرده محکوم کرده منو دوست نداره.بعد از همه اینا گفته که آخر هفته بیاد حرف بزنیم به نظرت. برم