2777
2789
عنوان

اولیای یکی از دانش اموزام رو مادرشوهرش اورده بود مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 6013 بازدید | 39 پست
حس میکنم مادر رو نمیزارن تنها جایی بره گوشی هم نمیزارن داشته باشه کلا زندانیه

دقیقا همینطور 

منم چند تا از این موارد دارم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
مادر دانش اموزشون رو میگن

امضات✨❤️

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!چون از پست‌هام حق می‌باره، اون‌هارو با رنگ طلایی می‌نویسم!

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد تاپیکای گنگ و جنجالی میزنی 

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎 اگر براتون مقدور بود برای برادر عزیزم ایمان که تازه داماد بود فاتحه بخونید 🖤

بیشتر ببینید

بنده خدا 

اگر سنش کم هست ک راحت می‌تونه ب تکالیف بچه برسه 

خوب تو دفترش بنویس تکالیف رو براش 

از مادر بخوا اگر ایرادی داشت تو برگ براتون بنویسه 

ولی خدایی این گوشی ها چیه از زمان کرنا دیگه معلم ها و دانش آموزان رهاشون نکردن یکی مث این بنده خدا 

یکی ام بچه درگیر گوشی

کاش مث قبل میشد مجازی وحضوری قاطی نبود

شما  معلم  هستی؟ معلم  چی؟

اخرین تایپکت  داستان  بود برای  رمان  یا واقعا براتون اتفاق افتاده  

اگه  اتفاق  افتاده  چطوری یک معلم  میتونه  تا این حد ساده  باشه!

عزیزم خدا خیرت بده ک باز دلسوز هستی و با مسئولیت، گلم میشه ی راهنمایی کنی پسرم غیر انتفاعی درس میخون ...

همون تمرینات کتاب رو تو یه دفتر چکنویس بندیس بده پسرت حل کنه، کلاس چهارم کتاب رو تسلط داشته باشن کافیه

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
شما معلم هستی؟ معلم چی؟اخرین تایپکت داستان بود برای رمان یا واقعا براتون اتفاق افتاده اگه ا ...

حالا کاری ندارم که واقعی بوده یا نه... اما معلمی چه ربطی به ساده بودن و نبودن داره

امضا ندارم اثر انگشت زدم
گفتم کاش از اول سال بهم میگفتید گوشی نداریدتکلیفاشو تو دفترش مینوشتم بیچاره مادرش هیچی نمیزاشتن بگه

خب شما هم ب همون مادر شوهر میگفتی خانم شما مادرشی یا ایشون من با شما ک صحبت نمیکنم خودش زبون داره 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️

بیشتر ببینید