2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 303084 بازدید | 7962 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم دارم کم کم داخل کمد هارو بررسی میکنم.  تاب بچه هارو یه مدت جمع کرده بودیم .الان جعبشو آوردم دیدم  هم نشیمن هم تکیه گاهش شکسته و ما اون موقع چسب زده بودیم چون دخترم خیلی کوچولو بود و برای تاب بازی به اینا نیاز داشت .الان دیگه بزرگ شده. پس اینارو با جعبه شون میزارم بازیافتی و فقط نشیمن و طنابهارو نگه میدارم که توی خونه بعدیمون که فضاش هست تاب نصب کنیم . 😊

از موقعیت اسباب کشی هم استفاده کردم .۴ تا عروسک هم میزارم خروجی . یکیشو خودم خریدم ولی بعدش پشیمون شدم و سه تا هم هدیه خانواده شوهره همه پارچه خیلیی بی کیفیتی دارن و اصلا دوست ندارم توی خونمون باشن . هر کی هم پرسید میگم اون یکی خونس یا توی اسباب کشی گم شده! 😃

یه سری حوله کنار داشتم آوردم دم دست و برای دو تا خونه تقسیم کردم . 

همچنان هم دارم بانکه های یک شکل جمع میکنم برای خونه دوم .

سلام دوست خوبم❤️در مورد هدیه همون کتابی که گفتید اگه اشتباه نکنم یه بخش داره، که میگه هدیه که به ما ...

سلام به روی ماهتون

بله منم تقریبا 90درصد هدایایی که دریافت میکنم به عزیزانی که با داشتنش خوشحال میشن میبخشم.

بقول شما حس خوب هدیه گرفتن تو اون لحظه برام کافیه.

خروجی های هفته پنجاه و هشت

یه شومیز از خودم

یه تکپوش از پسرم

ظرف پلاستیکی ارده

۲۱ عکس از آلبوم جدا شد.چندتاش نابود شد...مابقی رو کنار گذاشتم اگرصاحبین عکس رو طی یکسال دیدم بهشون میدم وگرنه نابود میشن 

ادوکلن پسرم که تمام شد.