2777
2789
عنوان

عاشقان خدا دورهمی نماز خونا‌ شروع نماز و نماز اول وقت❤️☺️✋

| مشاهده متن کامل بحث + 29794 بازدید | 4239 پست
━━━✥⃝﷽🌿سلام دوستان عزیزممم🙂طبق‌سوره‌عنکبوت‌آیهٔ۴۵🕊️✨«إِنَّ الصَّلَاةَ تَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ ...

مرسی قشنگم

.خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

━━━✥⃝﷽🌿سلام دوستان عزیزممم🙂طبق‌سوره‌عنکبوت‌آیهٔ۴۵🕊️✨«إِنَّ الصَّلَاةَ تَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ ...

قشنگ منی دورت بگردم التماس دعا

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

قشنگ منی دورت بگردم التماس دعا

سلام عزیز دلم 

راجب به امضات 

در عصر ظهور که ان شاء الله نزدیک هست 

بیماری دیگه مفهوم خاصی نداره 

و علم به منتهای خودش میرسه 

اون روز برات از خدا می‌خوام‌ 🤲

که خدا رفع هم و غم کنه از دلت ☘️

شک نکن اون روز میرسه 

و پاداشت صبرت میگیری ❣️

هر چند این دنیا کوتاه و قلیل و ناچیز است .

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
سلام بانو 😀❤️فدای دل مهربونت 🥰هر سری به یکی از دوستان میفتی تا یاد اوری کنناین سری با من بودین 😀 ...

عزیزم ی سوال من لاک ناخن دارم‌وضو بگیرم قران بخونم صحیحه یا حتما باید پاک شه کاملا چون پاک نمیشه لاک پاکن ندارم

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
سلام عزیز دلم راجب به امضات در عصر ظهور که ان شاء الله نزدیک هست بیماری دیگه مفهوم خاصی نداره و علم ...

قربونت برم ارامش گرفتم با حرفات انشالله تنت همیشه سالم باشه دلت همینطور پر از عشق باشه عزیزم 

دوست مهربونم از خدا میخوام هرچی میخوای بهت بده

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

عزیزم ی سوال من لاک ناخن دارم‌وضو بگیرم قران بخونم صحیحه یا حتما باید پاک شه کاملا چون پاک نمیشه لاک ...

عزیز دلم ، اگه به لاک علاقه داری
از این لاک های نمازی بزن

بله قرآن خوندن ، درسته بدون وضو هم درسته ,
فقط دستت به خط قرآن برخورد نکنه

با خط بَر خط ببر ...

اما برای خوندن  نماز باید پاک باشه
تا اب به ناخن برسه

خواندن قرآن علاوه بر آرامش و نور قلب
نوعی تجارت هست
تجارت ثواب و نیکی در پرونده عمل .

التماس دعا
قبول باشه .

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
بیشتر ببینید
عزیز دلم ، اگه به لاک علاقه داریاز این لاک های نمازی بزنبله قرآن خوندن ، درسته بدون وضو هم درسته ,فق ...

بله عزیزم دستتون درد نکنه بله میدونستم ک بدون دست زدن ب خط اشکالی نداره گفتم با وضو برای قران خوندن هم دست ب خطوط بخوره اشکال داره ک تازه گفتسن مشکل داره باید پاک شه در هر صورت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله عزیزم دستتون درد نکنه بله میدونستم ک بدون دست زدن ب خط اشکالی نداره گفتم با وضو برای قران خوندن ...

عزیزم بدون لاک که وضو بگیرید 

دست به قرآن هم بزنید مشکلی نداره 🥰

اگه موفق به خواندن شدید التماس دعا 

بانو جان‌

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
عزیزم بدون لاک که وضو بگیرید دست به قرآن هم بزنید مشکلی نداره 🥰اگه موفق به خواندن شدید التماس دعا ب ...

مرسی عزیزم دستتون درد نکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40