2777
2789
عنوان

دعایی که برای من معجزه کرد 🤲♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 10638 بازدید | 563 پست

دعا میکنم خدا، آنچه را شایسته توست به تو بدهد، نه آنچه را که آرزو داری. چون گاهی آرزوهای تو کوچک است، و شایستگی‌هایت بسیار … 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

آرزو میکنم؛

آنچه را که بیصدا از قلبت گذر کرده است،

و آنگاه شگفت زده با خود بیاندیشی

کسی برایم دعا کرده بود؟!...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

‌آرزو میکنم؛آنچه را که بیصدا از قلبت گذر کرده است،و آنگاه شگفت زده با خود بیاندیشیکسی برایم دعا کرده ...

سلام دوستم خوبی با یه دلشکسته و چشای اشکی و. نا امید این تاپیک رو دیدم.. آجی خوندم دعا رو... با اینکه نا امیدترین دلشکسته ترینم.... آجی منم یه معجزه لازمم انگار باورام رفته..آجی من خوندم دعارو مبخونم بازم.... میشه یه بارم تو برام بخونی شاید خدا از دل و زبون تو شنید.. آجی خیلی دلشکسته ام بدونی اگه

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

بیشتر ببینید
سلام دوستم خوبی با یه دلشکسته و چشای اشکی و. نا امید این تاپیک رو دیدم.. آجی خوندم دعا رو... با اینک ...

سلام گلم 

ان شاالله خدا خواسته ک ببینی چشم حتما میخونم 

ان شاالله حاجت روا ب خیر بشی خواهرم❤️✨

سلام گلم ان شاالله خدا خواسته ک ببینی چشم حتما میخونم ان شاالله حاجت روا ب خیر بشی خواهرم❤️✨

ممنونم خواهری میکنی در حقم نیتم باردار شدنه برام دعا کن🙏😭

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

بیشتر ببینید
ممنونم خواهری میکنی در حقم نیتم باردار شدنه برام دعا کن🙏😭

حتما ان شاالله خدا دامنتو سبز کنه و بچه های سالم و صالح و پاک بده 🦋🤗😍

اسی ممنون بابت نیت خیرت و اشتراک گذاشتن این دعا 

خدا کنه واسه منم جواب بده  خیلی محتاج ی تغییر مثبتم.خسته و تنهام.هیچ کس هم ندارم واسم دعا کنه ،پدر و مادر دارم ولی باهم خوب نیستن  هیچ کس واسم دعا خیر نمیکنه 

و خدایی که در این نزدیکیست...
اسی ممنون بابت نیت خیرت و اشتراک گذاشتن این دعا خدا کنه واسه منم جواب بده خیلی محتاج ی تغییر مثبتم. ...

من دعا میکنم عزیزم 

قربونت برم کاری نکردم این عهدم با خدا بود ک تا جایی تونستم حتی یکنفر این دعارو بهش بشناسونم و بخونه و معجزشو ببینه 

ان شاالله حاجت روا ب خیر بشی و هرچیزی ک میخای اگر ب صلاحته اتفاق بیوفته❤️