2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1914412 بازدید | 115150 پست
دیشب خواهربزرگش اومد ما اصلا حرفی نزدیم ک مادرو پسر باهم بحثشون شده ولی م ش دخترشو برد تو اتاق شنیدم ...

چقدر  بی معرفتن. ‌کاش همسرتون یادش بمونه این روزا .

میگن آدمها تو موقعیت قرا  بگیرن خودشونو نشون میدن.

گلزهرا هستم .کاربریم الکی ترکید. 
چی بگم همیشه همینطورن تا ی بحثی با مادرشون بشه اصلا نمیان ببینن حق با کی بوده سریع طرف مادرشونو میگی ...

آره بابا کار خاصی نیست که رومیز می‌چینن تعارف کردنی هم پسرتون و خودشونم هستم دیگه.

استرس نداشته باشید .به خوبی و خوشی میگذره میره

گلزهرا هستم .کاربریم الکی ترکید. 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه ها پسرکوچیکمو یه چیزی نیش میزنه عین پشه ی مازندران (لَل)  اصلا تاحالا اینجا ندیدم چیزی آدمو نیش بزنه الان در به در دنبال اینم بیینم چیه که نیش میزنه تهران پشه نداشت🙃

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
بچه ها پسرکوچیکمو یه چیزی نیش میزنه عین پشه ی مازندران (لَل) اصلا تاحالا اینجا ندیدم چیزی آدمو نیش ...

همون پشه زده دیگه. مگه میشه پشه نداشته باشه😳😳😳ما همیشه خونمون توری داشت. 

همون پشه زده دیگه. مگه میشه پشه نداشته باشه😳😳😳ما همیشه خونمون توری داشت.

بخدا اینجا اصلا من پشه ندیدم تاحالا چیزی ما رو نگزیده نیش نزده این شبیه نیش لل های آمل هست🤕آره مامانم اینا هم در و پنجره و همه جا طوری زده .میگم میجله پر دار(مورچه بالدار ) هم نیش میزنه؟چند روزی هست میبینمشون کله ساخته ها رو 

بخدا اینجا اصلا من پشه ندیدم تاحالا چیزی ما رو نگزیده نیش نزده این شبیه نیش لل های آمل هست🤕آره ماما ...

مورچه پردار نیش نمیزنه.. همون پشه زده. ما تهرانم بودیم پشه داشت. ببرش حموم با اب و صابون بشورش زود خوب شه. 

مورچه پردار نیش نمیزنه.. همون پشه زده. ما تهرانم بودیم پشه داشت. ببرش حموم با اب و صابون بشورش زود خ ...

هیچ پشه ای جز مورچه بالدار ندیدم آخه حتی این مورچه هم اولین باره میبینم ته تهش مگس میومد اونم گندال تا گوشت و مرغ و ماهی از فریز درارم عمرخطاب پبداش میشه. بیشتر دنبال اینم این پشه کجاست وگرنه پماد مماد میزنم قرص حشره کش بخرم 

چقدر بی معرفتن. ‌کاش همسرتون یادش بمونه این روزا .میگن آدمها تو موقعیت قرا بگیرن خودشونو نشون میدن ...

چی بگم بیمعرفتیشون خیلی زیاده اتفاقا من زود فراموش میکنم ولی همسرم ن

حالا باربعدی ک اینکارو کنن این بارو من یادم.نمیاد حافظه ماهی دارم وای همسرم جز ب جز یادشه

آره بابا کار خاصی نیست که رومیز می‌چینن تعارف کردنی هم پسرتون و خودشونم هستم دیگه.استرس نداشته باشید ...

ممنون گلزهرا جان از دیشب کلی باپسرم کارکردم 

خانوادگی میریم ک از اونجا بریم جشن فارغ التحصیلی بگیریم ....لق همشون😂😂😂

اصلانم بی ادب نیستم فقط اعصاب لاموجود😜