2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1913832 بازدید | 115123 پست
از صبح تا ظهر اینقد جیغ زد و گریه کرد خدایییاااا داشتم دیوونه میشدم دیگه زنگ زدم باباش از سرکار اومد ...

☹️☹️☹️

کوچیکن نمیتونن قشنگ بگن چشونه...

ان شاالله ک تا فردا خوب بشه

صلوات میفرستم برای فسقلی خان 🥰♥️♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آخه همیشه چند روز زودتر میشدمنشدم..برادرم؟ نه اصلااااااااااااااااحرفه بارداری شد یهو مامانم گفت خواب ...

میگن خواب حاملگی یعنی یه اتفاق بزرگ مثبت 

بزار به فا. ل نیک جور شدن مغازه جدید

بازنده ی فردا همان برنده ی امروز است که هیچ هدفی برای فردایش ندارد                

🥰♥️♥️ممنون از حرف قشنگی ک زدی ♥️♥️♥️

بزرگترها و قدیمیا حرف الکی نمیزدن 

وقتی میگن خواب رو به تعبیر خوب بچرخون تا پیش بیاد پس شما هم همیشه تلقین کن اتفاقهای خوب تو راهند 

چرا

دیشب خواهربزرگش اومد ما اصلا حرفی نزدیم ک مادرو پسر باهم بحثشون شده ولی م ش دخترشو برد تو اتاق شنیدم ک داره مفصل و با پیاز داغ اضافه واسه دخترش تعریف میکنه

قراربود واسه آخرماه ک شوهرم دفاع پایان نامه داره پسر همین خواهرش بره واسه پذیرایی کمک دایی

حالا امروز ک شوهرم زنگ زده بود باهاشون هماهنگ کنه میگه خیلی سرد برخورد کردن و گفتن پسرمون.نمیتونه بیاد 

از سرکار اومده بود ی غم بزرگی تو صداش بود هی میگفت من چقد ب اینا خوبی کردم داماد و خواهر چطور جوابمو دادن گفتم عزیزم غصه نخور خودم میام واسه پذیرایی

دیشب خواهربزرگش اومد ما اصلا حرفی نزدیم ک مادرو پسر باهم بحثشون شده ولی م ش دخترشو برد تو اتاق شنیدم ...

ای بابا 

چرا همچین کنند 

دو روز دیگه مادر و پسر فراموش میکنند ...بعد این خاطرات و جانب گیری خواهر شوهر فراموش نمیشه 

همکلاسی دوستی ندارن کمک بگیرند و بعدا همسرت هم متقابلاً بهشون کمک کنند.؟

نه اتفاقا همین الان یادم اومده بود که چرا گوشش رو معاینه نکرد دکتر الان خیلی بهتره البته

خدا بدونه کجاش درد می‌کنه نمیگه 

نارین شرمنده یادم نمیاد گفتی دو ساله شه ؟حرف می‌کنه دیگه جاییش درد کنه میگه ؟

یا کوچیکه؟

دیفن هیدرامین خواب آور هست و مسکن 

الهی زودی خوب شه

نه اتفاقا همین الان یادم اومده بود که چرا گوشش رو معاینه نکرد دکتر الان خیلی بهتره البته

هر سری میری میبنی یادشون رفته بگو گوشش رو یه معاینه میکنین هی دستشو میبره سمت گوشش(مجبورم اینو بگم چون بعضی دکترا اهمیت نمیدن) ناری،کاوه وقتی خونه ی مادرم بودم پارسال سرماخورده بود بخدا سه بار بردم دکتر  حتی با دکتر اینجا هم ویزیت آنلاین شدم،نصف شب چنان گریه ای میکرد ساکت نمیشد🥺 آخر دکتر گفت بستری گفتم دکتر هیچ آنتی بیوتیکی نگرفته گفت پس مینویسم بهترنشد بیا بستری... خورد شکرخدا کمی بهترشد تابرگشتم تهران نصف شب داشتم شیرمیدادم ودست میکشیدم رو گوشش یه لحظه حس کردم یه چیزی هست خشکه نور گوشی رو روشن کردم دیدم عفونت زده بیرون چنان ترسیدم بخدا بی حس شدم استرس گرفتم اصلا یه حال بدی🥺

بردم دکتر بهش سفکسیم۱۰۰داد میگفت نباید آزیترو میداد و باید سفکسیم میخورد خورد دیگه راحت خوابید. چند شب من ترکیده بودم چون دورش بگردم اذیتی نداشت دکترا متوجه نمیشدن دیگه ازون به بعد میگم گوشش رو چک کنن.گوش درد خیلی بده واقعا.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️