2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

Nude 

یه کلمه انگلیسیه به معنای برهنه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید
یعنی عکسی ک‌توش عدد ۹۰ داشته باشه

وایییییییییییییییی پراممم ریختت 😂😂😂😂😂😂😂😂

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    
بیشتر ببینید

عکس لختی

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
بیشتر ببینید

منی که تلفظش میکردم navad😅😅😅😅

پس اون چی میشه تلفظش که میگن مثلا رژ رنگ نود میخواد 

nude درسته اره؟

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
بیشتر ببینید

سلام روز و روزگاتون خوش عزیزدلم🍹😍

من مشاور خانواده ومشاور حقوقی هستم،بصورت آنلاین با چت و ویس در تموم پیامرسان ها(تلگرام،واتساپ،

روبیکا،ایتا،بله،سروش،گپ و آیگپ و ایمو)ارائه خدمات میدم حضورتون،

مشاوره خانواده 👨‍👩‍👦‍👦در زمینه حل اختلافات خانوادگی وزناشویی،آموزش همسرداری،

فرزندپروری،جذب همسر دلخواه،مهارت های افزایش اعتماد بنفس و عزت نفس😍

مشاوره حقوقی⚖ در حوزه خانواده:طلاق،مهریه،

نفقه،جهیزیه،حضانت،ولایت،ارث،نسب و دیگر مسائل مربوط به خانواده.

میتونین توی خونه زیر باد کولر یا گرمای بخاری بشینین و در حالیکه به کاراتون میرسین صدای مشاورتون و بشنوین😍

دیگه هزینه ایاب وذهاب نمیدین!🤩

دیگه نصف روز معطل نمیشین برای مراجعه حضوری🤩🤩

دیگه هزینه هنگفت نمیدین!!🤩🤩🤩

لیست حق المشاوره:

جلسه یکساعته خانواده👨‍👩‍👦‍👦۷۹ تومن

جلسه سی دقیقه ای خانواده ۵۹ تومن👨‍👩‍👦‍👦

جلسه ۱۵ دقیقه ای حقوقی⚖:۶۰ تومن

تنظیم انواع دادخواست،لایحه در اسرع وقت⚖: ۵۰ تومن😍😍😍

✅تازه حق المشاورتون رو میتونین بعد از اتمام جلسه‌مشاوره تون هم پرداخت کنین😍😍😍

آیدی من تو قسمت امضامه

اینم همراهم خدمتتون:

09199541937

آیدی کانالم در ایتا:

https://eitaa.com/moshavere_online

مشاورآنلاین سابقم کاربری۹۷مشاور آنلاین (مشاور خانواده ومشاور حقوقی) هستم،بصورت چت و ویس تو هر پیامرسانی باشید ارائه خدمات میدم حضورتون،بصورت ۲۴ ساعته حتی ایام تعطیل.مشاوره بصورت چت و ویس در پیامرسان های ایتا،روبیکا،سروش،بله،گپ،آیگپ،واتساپ وتلگرام آیدی در تلگرام:moshavere_onlineee                           آیدی در تمام پیامرسان های ایرانی:moshavere_onlinee                                    شماره همراهم: 09199541937                                 مشاوره خانواده  یکساعته ۷۹ تومن___مشاوره خانواده سی دقیقه ای۵۹تومن______مشاوره حقوقی ۱۵دقیقه ای ۶۰ تومن________تنظیم انواع دادخواست ولایحه فقط ۵۰ تومن                                              🎷  حق المشاورتون رو بعد از اتمام جلسه هم میتونین پرداخت کنین😍🤩🤩🤩                                                   لینک کانالم در ایتا که هرروز کلی نکات همسرداری،فرزند پروری،مهارت افزایش اعتماد بنفس مقابله با استرس و...میذارم نمونه واریزی ها و اسکرین شات رضایتمندی از جلسات مشاوره ام رو هم میذارم تا با خیال راحت بهم اعتماد کنین😍😍                                                          https://eitaa.com/moshavere_online
بیشتر ببینید