2777
2789
عنوان

نودل در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 7267 بازدید | 59 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا عزیزم

من خودم خیلی نودل خوردم و زخم معده هم دارم حتی دکتر هم گفت ادویه های ایرانی چون بو و عطر و همه مقدار تندیش از خارجی کمتره سالم تره و چون دوستمون بارداره در اینده به تهوع و درد معده و سوزش احتمالا میرسه ادویه خارجی تنده و هم تاریخش و باید چک کنه راحت تره فقط باید بهترین مدل ایرانیش و بخره

من خودم خیلی نودل خوردم و زخم معده هم دارم حتی دکتر هم گفت ادویه های ایرانی چون بو و عطر و همه مقدار ...

نودلایت بهترینه به نظرم.کاملا درسته نظرتون خارجی هاش تندترن

برای خوشبختی و کامیابی همدیگه دعا کنیم  اینو گذاشتم برای امضام که همیشه یادآوری بشه که با دعای یکدیگر هستش که ما احساس رضایت میکنیم توی زندگیمون  
نودلایت بهترینه به نظرم. کاملا درسته نظرتون خارجی هاش تندترن

اره و خوشمزه تر هم هستن ولی کسی که خارجی خورده دیگه اصلا مزه ایرانی نمیپسنده ولی این پوستمون که ایرانی پسندیده بنظرم همون الیت و بخوره من خودم که چون مال سروستان و نمیتونم بخورم دیگه اصلا نمیخورم هیچی 😅

اره و خوشمزه تر هم هستن ولی کسی که خارجی خورده دیگه اصلا مزه ایرانی نمیپسنده ولی این پوستمون که ایرا ...

منم فقط نودل خارجی دوست دارم اصلا ایرانی نمیتونم بخورم😊ولی خیلی گرون شده دیگه نمیصرفه بخری😁

اره و خوشمزه تر هم هستن ولی کسی که خارجی خورده دیگه اصلا مزه ایرانی نمیپسنده ولی این پوستمون که ایرا ...

من زیاد نودل خور نیستم خیلی کم پیش بیاد

برای خوشبختی و کامیابی همدیگه دعا کنیم  اینو گذاشتم برای امضام که همیشه یادآوری بشه که با دعای یکدیگر هستش که ما احساس رضایت میکنیم توی زندگیمون  
من مارک  نودلیت بیشتر طعم سبزیجات و‌مرغ خوردم ماه چندمی؟زیاد میخوری

ما ششم من خودم ماه سوم اینا خورده بودم اونم دوبار دیگه نخوردم 

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
بیشتر ببینید
والا انقد ک استرس میدن اگه اینجوریه ما کلا نباید چیزی بخوریم غذای سالم که دیگه نایاب شده تو کشورمون

اصلا انقدسخت نگیرهرچیزی ب اندازش بخوری عیب نداره بخوربره😁

خدایا من بهت اعتماد دارم🙏