حکم خیانت همسر

سلام. من متوجه شدم شوهرم گاهی با دختری تلفنی تماس و گاهی پیامک ارتباط داره در ظاهر زندگیمون خوبه دوستم داره و زندگی خوبی داریم من بهشون نگفتم چون اگه بگم باید زندگی رو رها کنم و برم چون خیلی احساساتی هستم و نمیتونم کنار بیام وقتی بهش بگم که میدونم باید چه کنم ؟حکم قانونی کسی که تلفنی و تماسی باشه خیانت کنه چیه؟پرینت تماسا رو دارم

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
مطابق ماده 637 قانون مجازات اسلامی هرگاه زن و مردی که بین انها علقه زوجیت نباشد، مرتکب روابط نامشروع یا عمل منافی عفت غیر زنا از قبیل (بوسیدن و درآغوش گرفتن و مصادیق آن )، به مجازات شلاق تا نود و نه ضربه محکوم خواهند شد ومجازات شلاق تعزیری معمولا 75 ضربه شلاق است .
موفق باشید