سردی همسر

باسلام. من و همسرم رابطه جنسیمون خیلی کمه سن همسرم ۲۷ و خودم ۲۴ سال هستش. البته بیشتر شبها مهمون داریم که برای خواب هم منزل ما میمونن. رابطه ما در ماه شاید چهار بار بیشتر نشه.و اینکه همسرم اصلا به ظاهرم توجه نمیکنه و اصلا براش اهمیتی نداره چی بپوشم یا آرایش داشته باشم یا نداشته باشم. ولی از طرفی با توجه به شناختی که نسبت بهش دارم مطمئنم اهل خیانت نیست اما جدیدا یکی دو ساله که به ظاهر خانمهای دیگه توجه داره. آیا به نظر شما همسرم نسبت به من بی تفاوت و علاقه ای به من نداره یا اینکه این رفتارش طبیعیه؟ ما ۴ ساله ازدواج کردیم و یک دختر یکساله داریم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام و احترام. دوست عزیزم لطفا در مورد همین موضوعات با همسر خود صحبت کنید. این موضوع میتواند دلایل گوناگونی داشته باشد. شاید شما و زیبایی تان برای ایشان کافی باشد و نیازی به استفاده از وسایل ارایشی و ...نباشد. شاید ایشان به ظاهر شما اهمیت میدهد اما آنرا بازگو نمیکند و دلایل دیگری که ما نمیدانیم. پس در اولین فرصت با همسر خود صحبت کنید و علت را از ایشان جویا شوید. شاید این مسئله اصلا ذهنیت شما باشد نه ایشان. در مورد مهمانی ها هم سعی کنید اگر فضای خصوصی بیشتری را میخواهید از تعداد این دوره همی ها بکاهید زیرا که این مسئله واقعا راحتی شما و همسرتان را برای داشتن رابطه زناشویی تحت شعاع قرار میدهد. در نهایت همه این مسائل که مطرح کردید با یک صحبت ساده با همسرتان قابل حل است پس نگران نباشید. موفق باشید.