به خاطر سینه های کوچکم نتونستم ب بچم شیر بدم

۲۲سالمه سینه های خیلی کوچکی دارم

۹ماهه زایمان کردم سزارین

بچم شیرخشکی شد با اینکه شیر زیادی داشتم اما چون سینه هام خیلی کوچک بود و نوک سینه نداشتم سینم و نگرفت دوقلو بودن و هر دو شیرخشکی شدن متاسفانه ازین بابت خیلی ناراحتم

از عمل و تزریق میترسم آیا دارویی هست بتونه مشکل من رو حا کنه قدم ۱۵۵ وزنم ۵۲ هستش تو خونوادمون هم هیچکی سینه هاش ب کوچیکی من نیس

پاسخ مشاور
سلام
متاسفانه دارویی وجود نداره واگر هم باشه موقتی وبا اثر بسیار کم هست