2794

باسلام اگ سوالموجوابدیدخیلی ممنون میشم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 155 بازدید

وقتتون بخیر.من ۲۵سالمه خانم هستم‌ زندگی منو شوهرم خییلی خوب بودخیلی همودوسداشتیم وشوهرم هیچوقت بهم کم نمیزاشت اماوقتی حامله شدم‌یکباربهم خیانت کردک ازتوگوشیش متوجه شدم هموموقع دنیاروسرم خراب شدواعتمادم نسبت بهش صفرشدامابعدازمدتی خیلی گف ببخشیم ومعذرت خواهی تابخشیدمش بازیکسال پیش یک دختره بهش پیام داده بودومن فهمیدم ک گف مال سالها قبل بوده این خودش اومده پیام‌داده اینابازم‌بخاطربچم‌ گفتم باشه بخشیدمش.تامتاسفانه چندروزپیش ک شوهرم مغازش بوده اون خانم بهش سفارش میده شوهرمم بهش پیام‌میده ک من اومدم درخونتون عزیزم وسفارشاشومیبره پیام‌روهم‌پاک میکنه ک من اتفاقی ازتومواردحذف شده دیدم.الان خییلی روم فشاره بهش گفتم بمونمم توزندگیت فقط بخاطردخترمه میگه هرچی بگی حقداری من اشتباکردم وخیلی پشیمونه امامن قلبم سردشده بهش گفتم معلوم نیس کی خوب بشم ودوستندارم دست بهم بزنه اومدم خونه مادرم چندروزی.الان سوالم این هس چیکارکنم تابتونم کناربیام؟فراموش ک اصلانمیکنم.وازکجاتضمین ک بازنره سراغش؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره خانواده

سلام و عرض ادب

موضوع خیانت متأسفانه یکی از شایع ترین مسائل در حوزه مشاوره خانواده است. تجربه خیانت شخص را در معرض هیجانات منفی شدیدی همچون غم، خشم، شوکه شدن، سردرگمی و تنفر قرار می دهد.

اینکه همسرتان بیش از یک بار مرتکب این اشتباه شده اند باعث شده نسبت به تداوم زندگی مشترکتان دچار تردید شوید و نگران باشید که این مسئله باز هم تکرار شود. از طرفی حضور دخترتان شرایط را برای شما پیچیده تر کرده، چرا که می دانید فقدان حضور پدر تأثیر در زندگی فرزندتان مؤثر است.

پیشنهاد من این است که یک روان شناس/ مشاور با اخلاق و متخصص انتخاب کنید و قبل از بازگشت به خانه جلسات مشاوره خانواده را شروع کنید. مشاور با استفاده از روش هایی مانند مصاحبه و آزمون اطلاعات مورد نیاز را از شما و همسرتان کسب می کنند و از آن ها جهت کمک به شما برای رفع این موضوع و به حداقل رساندن احتمال تکرار خیانت استفاده می کنند. همچنین میزان تعهد ایشان به شما و خانواده شان بررسی می شود.

توصیه می کنم حتما این موضوع را به طور جدی پیگیری بفرمایید چرا که وقتی در زندگی مشترک تان احساس امنیت و آرامش نداشته باشید، این موضوع روی رفتار شما تأثیر می گذارد. همچنین در صورت حل نشدن موضوع احتمال وقوع جروبحث ها و اختلافات مکرر بین شما وجود دارد و این بر وضعیت سلامت روان فرزندتان هم تأثیر منفی می گذارد. درست است که فقدان حضور پدر تأثیر مخربی بر کودک می گذارد اما زندگی با یک والدین  خشمگین، ناآرام و کم حوصله هم اثرات منفی خود را دارد. بنابراین بهترین گزینه پیگیری موضوع جهت حل موضوع یا اتخاذ یک تصمیم منطقی است.

تجربه شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha