سیب زمینی 500 گرم کره 34 گرم آب یک و دو سوم پیمانه آرد دو پیمانه دوستان من از پیمانه پلوپز استفاده کردم که معادل 125 گرم هست برای آب هم از همون پیمانه استفاده کردم منتهی با وزن آرد متفاوته تخم مرغ 3 عدد بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری شکر 2 قاشق سوپ خوری زعفران دم کشیده به مقدار لازم طرز تهیه سیب زمینی ها رو پخته داغ داغ رنده می کنید سیب زمینی رنده شده رو کناری بگذارید آب رو داخل تابه بریزید بعد هم کره و بعد یک قاشق شکر رو تا به جوش بیاد بعد هم زعفران دم کشیده برای خوشرنگ شدن دوشسها در یک مرحله سریع آرد را اضافه کرده هم بزنید بعد از هم زدن آرد در حدی که کره و آب جذب آرد شدند و خمیر به یک طرف جمع شود یه 5 دقیقه هم داخل تابه خمیر رو تفت بدید تا خامی آرد از بین بره بعد از روی حرارت برداشته تخم مرغها رو یکی یک اضافه کنید و با همزن که تیغش رو من اشتباهی با این تیغه استفاده کردم عکس پایینی متوجه میشید از کدون تیغه باید استفاده بشه نخم مرغ بعدی تا نهایت سومی تا به خورد خمیر برن مواد رو به زحمت از تیغه جدا کردمو تیغه مناسب برای اینکارو روی همزن انداختم بعد بیکینگ پودر و 1 قاشق شکر رو اضافه کردمو هم زدم سپس سیب زمینی های رنده شده اضافه کردم و دوباره هم زدم تا مایه یک دستی درست شد مایه نباید شل باشه از قیف محکمی باید برای اینکار استفاده کنید و ماسوره دلخواهتون هم خواستید می تونید استفاده کنید به این ماسوره هم آچاری گفته میشه که من استفاده کردم برای قیف هم من از قیف پارچه ای کتان استفاده کردم که مقاومه و درزی هم نداره تا مایه ازش بیرون بزنه داخل ظرفی روغن فراوون می ریزیم و مقداری گرمش می کنید و با فشار قیف مایه که بیرون میزنه با قیچی که دهانه ش چرب شده باشه به اندازه دلخواهتون می برید و سرخش می کنید