عزیزم ۴تخم مرغه بزن
ب ازای هر تخم مرغ۲۵گرم آرد ۲۵گرم شکر.موادت میشه آرد شکر تخم مرغ وانیل و بیکینگ پودر
بکنیم پودر ۱ ق چ
زرده سفیده رو جدا کن وانیل رو بریز تو زرده با قاشق در حد مخلوط شدن بزن ۲۰تا۳۰ثانیه آروم فقط حل بشه وانیل کافیه
سفیده رو با همزن برقی بزن یذره حالت کفی ک گرفت شکر ها رو اضافه کن و تا زمانی ک کاملا فرم بگیره و از ظرف نزیزه فرم بده حالا زرده رو اضافه کن بهش و ۴۰ثانیه با همزن بزن ترکیب بشن.ازدی ک بکینگ پودر باهاش مخلوط شده و دوبار از الک رد کردی رو تو ۲مرحله اضافه کن و آروم با لینک دورانی هم بزن تا آرد ب خورد مواد بره.دمای فر ۱۸۰بمدت۴۰ دقیقه اما ۳۵دقیقه ک شد چکش کن