2733
2739
عنوان

اموزش تصویری شیرینی های نوروز

16665 بازدید | 214 پست
سلام به همه خانم های کدبانو
من اینجا هستم با اموزش تصویری شیرینی های نوروز
خوشحال میشم شما هم اگر اموزشی دارین تو تاپیک قرار بدین

پیشاپیش نوروز 93 رو به همه کدبانو های نی نی سایت تبریک می گم

فهرست شیرینی ها
شیرینی نارگیلی شکلاتی........... ص 1
شیرینی سوهان کنجدی ............ ص 1
شیرینی پفکی گردویی ............ ص 1
شیرینی نارگیلی توپکی ............ ص 1
سوهان کنجدی دیگر ............ ص 1
لوز نارگیلی ............ ص 2
شیرینی اسلایسی بیسکویت و شکلات برای عید ( بدون نیاز به فر ) ............ ص 2
توپک خرمایی...........ص 3
نان نخودچی............ص 3
نان برنجی ............ ص4
شیرینی برفی نارگیلی بدون فر ............ ص4
شیرینی بسیار راحت .......ص6
شیرینی گل مینا............ ص 6
شیرینی کنجدی ............ ص6
شیرینی مشهدی ...........ص6
هر که از خدا پروا کند خداوند راه خروج از مشکلات و گناهان را برای او فراهم کند و از جایی که گمان نمی برد روزیش دهد و هر کس بر خدا توکل کند خدا برای او کافی است خداوند به ثمر رساننده امر خویش است و برای هر چیزی قدری نهاده است
یه موقع هایی سفیده های تخم مرغ رو دستمون می مونه یا اینکه می خواهیم شیرینی یکم رژیمی تر بشه ...
به هر حال این شیرینی نارگیلی با سفیده تخم مرغه و یکم با شیرینی های نارگیلی دیگه متفاوته
من پارسال عید اینو تو شیرینی هام درست کرده بودم ... خیلی طرفدار داشت فقط اشکالش اینه که به دلیل داشتن سفیده خیلی زود خشک میشه

مواد لازم:
• سفیده تخم مرغ / 3 عدد
• پودر قند یا پودر شکر / 120 گرم
• پودر نارگیل / 270 گرم
شکلات / 190 گرم


طرز تهیه:


سفیده تخم مرغ رو می زنیم تا فرم بگیره



پودر قند یا پودر شکر رو در چند مرحله به سفیده اضافه کرده و می زنیم



حالا پودر نارگیل رو اضافه میکنیم و مجددا" با همزن می زنیم





تا این شکلی بشه



حالا شکلات چیپسی ها رو بهش اضافه میکنیم و با لیسک خوب هم می زنیم



حالا از مواد به اندازه یک قاشق چایخوری بردارید و تو دستتون گرد کنید ( ممکنه یه کم انسجام موادتون کم باشه و تو دستتون پخش بشه، اصلا" مهم نیست؛ سعی کنید تو مشتتون فشارش بدید و به هم بچسبونیدش و گرد کنید )
سینی فر رو چرب کنید و بچینید تو سینی




من با یه دونه سفیده تخم مزغ ( یعنی یک سوم کل مواد ) حدود 15 تا دونه توپ درست کردم


شیرینی ها رو با دمای 180 درجه تو فر حدود 15 تا20 دقیقه بپزید
بذارید سرد بشه بعد از سینی جدا کنید






هر که از خدا پروا کند خداوند راه خروج از مشکلات و گناهان را برای او فراهم کند و از جایی که گمان نمی برد روزیش دهد و هر کس بر خدا توکل کند خدا برای او کافی است خداوند به ثمر رساننده امر خویش است و برای هر چیزی قدری نهاده است
ببین نظرات اینجا خیلی خوبه ها ولی تهش ادم نیاز داره یه ادم متخصص بهش بگه چیکار کنه. من خودم هربار مساله اینجوری برام پیش میاد میرم سراغ دکترساینا. بیا اینم لینکش بعد تازه خیالمم راحته که اگر مشکلم حل نشه پولمو کامل برمیگردونن.



سوهان کنجدی

مواد لازم برای تهیه سوهان کنجدی :

• شکر / یک لیوان
• کره / 20 تا 25 گرم
• کنجد سفید / تقریبا نصف لیوان
• روغن به میزان لازم
• فویل ضخیم ( 60*70 )

طرز تهیه :


تمام سطح فویل را با قلمو، با روغن چرب کنید.

شکر را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید.
ماهیتابه را مرتب تکان دهید تا تمام شکر آب شده و کارامل شود.
( با قاشق هم نزنید، چون شکر ها به قاشق میچسبد



وقتی که شکرها باز شده و رنگ طلایی خوشرنگی شد کره را اضافه و تا حد آب شدن کره آن را هم بزنید.
در آخر کنجدها را اضافه و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید
خیلی سریع مواد را روی نمی از فویل بریزید و نمیه دیگر فویل را روی مواد گذاشته و با وردنه روی آن بکشید تا کمی نازک شود



فویل را از سوهان جدا کنید و با یک دستمال تمیز، روغن های روی سوهان را پاک کنید و به قطعات کوچک بشکنید.
سوهان شما در عرض نیم ساعت آماده هست.




هر که از خدا پروا کند خداوند راه خروج از مشکلات و گناهان را برای او فراهم کند و از جایی که گمان نمی برد روزیش دهد و هر کس بر خدا توکل کند خدا برای او کافی است خداوند به ثمر رساننده امر خویش است و برای هر چیزی قدری نهاده است
2728
زندگی کنید برای رویاهایی که منتظر حقیقی شدن به دست شما هستند. شما فرصتی برای بودن دارید. پس ساکت ننشینید. بگذارید همه بدانند که شما با تمام توانایی ها و کاستی ها شاهکار زندگی خودتانید. کافی است لحظات گذشته را رها کرده و برای ثانیه های آینده زندگی کنید. چون رویاهایتان آنجاست و شما فقط و فقط یکبار فرصت زندگی کردن دارید .
شیرینی پفکی گردویی

مواد لازم:
• زرده تخم مرغ / 6 عدد
• پودر قند /2 پیمانه پلوپز
• گردوخرد شده / ا ونیم پیمانه پلوپز
• وانیل / 4/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1. فر را با درجه حرارت 180 درجه گرم می کنیم و سینی فر را خارج میکنیم تا داغ نشود.
2. تخم مرغها را همراه با پودر قند و وانیل با همزن برقی می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود .
3. گردوهای خرد شده را به مواد اضافه کرده و با قاشق هم می زنیم.
4. داخل سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و با قاشق مربا خوری اندازه یه فندق روی کاغذ روغنی قرار داده و کمی پودر پسته رویشان می پاشیم .
5. درجه فر را کم می کنیم 125 درجه طبقه وسط به مدت 5 دیقه قرار می دهیم .
6. بعد از 5 دیقه شیرینی ما اماده است.

هر که از خدا پروا کند خداوند راه خروج از مشکلات و گناهان را برای او فراهم کند و از جایی که گمان نمی برد روزیش دهد و هر کس بر خدا توکل کند خدا برای او کافی است خداوند به ثمر رساننده امر خویش است و برای هر چیزی قدری نهاده است
خانم ها توجه داشته باشین فر با فر فرق می کنه ها
بعضی فر ها زمان کمتر و بعضی فر ها زمان بیشتری میخوان
هر که از خدا پروا کند خداوند راه خروج از مشکلات و گناهان را برای او فراهم کند و از جایی که گمان نمی برد روزیش دهد و هر کس بر خدا توکل کند خدا برای او کافی است خداوند به ثمر رساننده امر خویش است و برای هر چیزی قدری نهاده است
2740
نارگیلی توپکی

مواد لازم :
پودر نارگیل 200گرم
شیر عسل 300گرم
پودر هل 8/1قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1.پودر هل رو به نارگیل اضافه و مخلوط میکنیم.



۲.شیر عسلی رو اضافه میکنیم.



۳.با قاشق خوب مخلوط میکنیم.



4.بعد به مدت 15تا20ثانیه روی حرارت کم هم میزنیم.(در حد گرم شدن کافیه)*



5.مقداری از مخلوط برمی داریم و در دست به شکل توپی درمیاریم.



6.در پودر نارگیل میغلتونیم.



۷.بعد در ظرف دردار میریزیم و در یخچال قرار میدیم.



هر که از خدا پروا کند خداوند راه خروج از مشکلات و گناهان را برای او فراهم کند و از جایی که گمان نمی برد روزیش دهد و هر کس بر خدا توکل کند خدا برای او کافی است خداوند به ثمر رساننده امر خویش است و برای هر چیزی قدری نهاده است
یک لیوان درون پلو پز هست از لیوان دسته دار ارتفاعش کوچکتره
به اون میگیم پیمانه پلوپز عزیزم
هر که از خدا پروا کند خداوند راه خروج از مشکلات و گناهان را برای او فراهم کند و از جایی که گمان نمی برد روزیش دهد و هر کس بر خدا توکل کند خدا برای او کافی است خداوند به ثمر رساننده امر خویش است و برای هر چیزی قدری نهاده است
سوهان کنجدی دیگر

مواد لازم:
شکر ۱۸۰گرم
کره ۵۰گرم
کنجد ۱پیمانه
پودر پسته به اندازه دلخواه
طرز تهیه:
۱. قالب یا سینی رو با فویل میپوشونیم بعد با مقداری روغن مایع تموم قسمتهاشو چرب میکنیم و میذاریم کنار تا سوهان مون آماده بشه.



۲.شکر رو میذاریم روی حرارت ملایم تا کاراملی بشه.(در این مرحله باید حوصله کنید چون ۲۰تا۲۵دقیقه زمان میبره برای کاراملی شدن،اگر شکر با حرارت زیاد کاراملی بشه زود میسوزه و تلخ میشه در ضمن به هیچ عنوان نباید از قاشق استفاده کنید)*



۳.کم کم شکرمون طلایی میشه.




۴.بعد کره رو اضافه میکنیم.



۵.زمانی که کره ذوب شد کنجد( بو داده) رو همراه با گردوی خرد شده به شکر کاراملی مون اضافه میکنیم.(در این مرحله دیگه میتونیم از قاشق استفاده کنیم)*



۶.در این مرحله کارامل کمی سفت میشه چون کنجد سرده باید مواد رو هم بزنینم تا دوباره نرم بشه و کنجد هم به دمای کارمل برسه.





7.حالا سوهان رو در قالبی که فویل انداختیم میریزیم و خیلی سریع با قاشق خوب پهن میکنیم.



۸.مقداری پودر پسته میریزیم روش و دوباره با پشت قاشق فشار میدیم تا پسته ها به سوهان بچسبه.حالا تا داغ هست با چاقو برشهایی به شکل مربع میزنیم،بعد میذاریم در دمای اتاق تا خوب خنک بشه،بعد از قسمتهایی که خط انداخته شده میشکنیم و در ظرف دردار، دور از رطوبت و گرما قرار میدیم.



نکته:
۱.وقتی که شکر رو روی حرارت قرار میدین اصلا هم نزنید تا موقعی که کارامل بشه بعد میتونین از قاشق استفاده کنید.*
۲.غیر از کنجد از گردو و فندق و بادوم هم میتونین استفاده کنید.*
۳.کنجدهارو یه کوچولو تفت بدین.*


هر که از خدا پروا کند خداوند راه خروج از مشکلات و گناهان را برای او فراهم کند و از جایی که گمان نمی برد روزیش دهد و هر کس بر خدا توکل کند خدا برای او کافی است خداوند به ثمر رساننده امر خویش است و برای هر چیزی قدری نهاده است
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687