سوهان کنجدی دیگر
مواد لازم:
شکر ۱۸۰گرم
کره ۵۰گرم
کنجد ۱پیمانه
پودر پسته به اندازه دلخواه
طرز تهیه:
۱. قالب یا سینی رو با فویل میپوشونیم بعد با مقداری روغن مایع تموم قسمتهاشو چرب میکنیم و میذاریم کنار تا سوهان مون آماده بشه.
۲.شکر رو میذاریم روی حرارت ملایم تا کاراملی بشه.(در این مرحله باید حوصله کنید چون ۲۰تا۲۵دقیقه زمان میبره برای کاراملی شدن،اگر شکر با حرارت زیاد کاراملی بشه زود میسوزه و تلخ میشه در ضمن به هیچ عنوان نباید از قاشق استفاده کنید)*
۳.کم کم شکرمون طلایی میشه.
۴.بعد کره رو اضافه میکنیم.
۵.زمانی که کره ذوب شد کنجد( بو داده) رو همراه با گردوی خرد شده به شکر کاراملی مون اضافه میکنیم.(در این مرحله دیگه میتونیم از قاشق استفاده کنیم)*
۶.در این مرحله کارامل کمی سفت میشه چون کنجد سرده باید مواد رو هم بزنینم تا دوباره نرم بشه و کنجد هم به دمای کارمل برسه.
7.حالا سوهان رو در قالبی که فویل انداختیم میریزیم و خیلی سریع با قاشق خوب پهن میکنیم.
۸.مقداری پودر پسته میریزیم روش و دوباره با پشت قاشق فشار میدیم تا پسته ها به سوهان بچسبه.حالا تا داغ هست با چاقو برشهایی به شکل مربع میزنیم،بعد میذاریم در دمای اتاق تا خوب خنک بشه،بعد از قسمتهایی که خط انداخته شده میشکنیم و در ظرف دردار، دور از رطوبت و گرما قرار میدیم.
نکته:
۱.وقتی که شکر رو روی حرارت قرار میدین اصلا هم نزنید تا موقعی که کارامل بشه بعد میتونین از قاشق استفاده کنید.*
۲.غیر از کنجد از گردو و فندق و بادوم هم میتونین استفاده کنید.*
۳.کنجدهارو یه کوچولو تفت بدین.*