2737
2739
عنوان

دستور مربا توت فرنگی خوشمزه می خوام

3279 بازدید | 11 پست
مربا توت فرنگی میخوام درست کنم یه دستور خوب میخوام که هم مزه اش خوب شه هم کپک و شکرک نزنه
زن یعنی در فکر وعده بهشت.....در جهنم زمین بی سرنوشت
توت فرنگیاتو درشت خرد کن بعد یه لایه بریز تو قابلمه روش شکر بریز. دوباره یه لایه دیگه توت فرنگی بریز دوباره شکر . چند لایه کن. لایه لایه میشه شکرو توت فرنگی. بعد 24ساعت بزار تو یخچال تا حسابی اب بنرازه. بعر درش بیار همونجور بهم بزنو بزا رو گاز با شعله زیاد اما همش بهم بزن ک ته نگیره. زیادم نزار رو شعله باشه چون تیره میشه. اخرشم واس شکرت نزدن یه کوچولو ابلیمو بزن.
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



2728
2740
تو مامی سایت رفتم انگار حتما باید ثبت نام کرده باشی و عضو باشی تا صدفحه مربوط به مربا رو ببینی لطفا نسبت شکر و توت فرنگی رو بگین
زن یعنی در فکر وعده بهشت.....در جهنم زمین بی سرنوشت
من اینجوری درست میکنم همین دیشبم درس کردم و خوب میشه. اول شیره شربتم رو درست میکنم یعنی شکر و اب و کمی گلاب رو میذارم رو شعله بجوشه هر وقت به غلظت مورد نظرم رسید توت فرنگی هامو میریزم داخلش یکم که جوشید خاموش میکنم و کمی آبلیمو میزنم. البته من توت فرنگیم رو خیلی خرد نمیکنم دوس ندارم له باشه و بد شکل باشه.
مارمالاد که راحت تره. خراب شدن هم نداره. هم اینکه بچه ها نمی تونن توت فرنگیشو بخورن و آب مربا بمونه...خخخ. توت فرنگیها رو میکس کن و شکر بریز داخلش. یه کم بذار بمونه ؛ بعد بگذار رو گاز و مواظب باش سر نره. اول شعله رو زیاد کن تا جوش بیاد، بعد کم کن. کف های روشو هم بگیر. خواستی ببینی غلظتش مناسب هست یا نه، یه قاشق کوچیک بگیر بذار کنار تا خنک شه، بین غلظتش مدنظرت هست یا نه. ولی کلاً مارمالاد میره داخل یخچال، خیلی سفت تر از حالت خنک شده اش میشه. پس نذار زیاد رو گاز بمونه.
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز