ببین نظرات اینجا خیلی خوبه ها ولی تهش ادم نیاز داره یه ادم متخصص بهش بگه چیکار کنه. من خودم هربار مساله اینجوری برام پیش میاد میرم سراغ دکترساینا. بیا اینم لینکش بعد تازه خیالمم راحته که اگر مشکلم حل نشه پولمو کامل برمیگردونن.
سلام عزیزم خوبی؟؟؟ دوست جونم برنج که دقیقا موقع آبکشش باشه رو وقتی بین دو انگشتت فشار میدی توش خشکی نداره و له هم نمیشه یعنی هم شکل خودشو حفظ کرده هم توش نرمه و خشکیش از بین رفته برای زنده تر برداشتن برنج یکم از این حالتی که من گفتم باید سفت تر باشه اما نباید خشکی برنج خام رو توش حس کنی فقط باید خیلی نرم نباشه و یکم منسجم تر باشه
با تلاش و امتحان کامل دستت میاد من تو اولین فرصت که برنج درست کنم یه پست کامل با عکس درباره برنج تو سایتمون میذارم حتمااااااااااااااااااااا
برای دمی باید دوبرابر برنجی که خیسوندی آب بجوشونی مثلا شما 2 لیوان برنج خیسوندی باید 4 تا 4/5 لیوان آب با روغن و نمک تو قابلمه بریزی و وقتی جوش اومد برنج رو اضافه و دم کنی اگه وقتی آبش کشیده بود هنوز خام و زنده بود تا نصف لیوان دیگه آب میتونی روش بریزی
برای برنج های آبکش همیشه کمی آبلیمو توی آب برنج بریز و نمک و روغن هم حتما به اندازه بریز که هم برنج وا نره و هم سفید و دون دون بشه
مـرد که تـــــــــــو باشی زن بــودن خوب است ..
از میان تمـام مذکرهای دنیا ...
فقط کـافیــــــست پــای تــــــــــو در میان باشـد ..
نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کیـفی دارد ... http://chefartist.ir/
من توی برنجموشورمی کنم چندساعت خیسش می کنم توآب برنجم نمک دیگه نمیریزم آب خیس شده رم میریزم دوربرنجم مثل این برنج هندیاخوب قدمیکشه اینوازیه آشپزمعروف پرسیدم
عزیزم حتماااااااااااا روغن و نمک بریز اگه برنجت رو خیس کرده باشی از قبل حدود 5 تا 10 دقیقه بسته به جنس بزنج طول میشکه یعنی شما از دقیقه ی 4 به بعد مدام تست کن که یه وقت وا نره
من حتما این پست رو میذارم دیگه کاملا واجب شد هههههههههههه
مـرد که تـــــــــــو باشی زن بــودن خوب است ..
از میان تمـام مذکرهای دنیا ...
فقط کـافیــــــست پــای تــــــــــو در میان باشـد ..
نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کیـفی دارد ... http://chefartist.ir/