2737
2739
شیرینی نخودچی:

آرد نخودچی 400 گرم

آرد گندم 100 گرم

پودر قند 250 گرم

روغن جامد 300 گرم(بازم بیشترشو کره ریختم)(طبق چند بار تجربه روغنو 50گرم نسبت دستور اصلیش اضافه کردم)

پودر هل 1 قاشق مرباخوری

خوب بازم روغن رو با پودر قند خوب میزنیم تا سبک و لطیف بشه پودر هل رو هم اضافه میکنیم آرد نخود و آرد گندم رو مخلوط میکنیم و بعد از الک کردن به موادمون اضافه میکنیم خوب این خمیر 24 ساعت احتیاج به استراحت داره تو دمای محیط.بعد از این مدت خمیر رو چرخ میکنیم و من پیشنهاد میکنم که حتما این کار رو بکنین چون در غیر این صورت خمیرتون منسجم نمیشه و تو قالب زدن به مشکل بر میخورین. خوب حالا با قالبهای دلخواهتون قالب بزنین و بذارینشون تو فر170 درجه به مدت 20 تا 30 دقیقه. وقتی هم درشون آوردین تا چند ساعت بهشون دست نزنین چون خراب میشن خیلی حساسن طفلیا
درسته ! زمونه عوض شده . اما خدا ، همون خداست و ارزش ها ، همون ارزش های گذشته.
ببین نظرات اینجا خیلی خوبه ها ولی تهش ادم نیاز داره یه ادم متخصص بهش بگه چیکار کنه. من خودم هربار مساله اینجوری برام پیش میاد میرم سراغ دکترساینا. بیا اینم لینکش بعد تازه خیالمم راحته که اگر مشکلم حل نشه پولمو کامل برمیگردونن.



2742
شیرینی های خشک بهتره براشون روغن ۵۰ که مخصوص شیرینی پزیه استفاده بشه
که دنیا به خسران عقبی نیارزد/به دوری ز اولاد زهرا نیارزد/ و این زندگانی فانی، جوانی، خوشیهای امروز و اینجا/به افسوس بسیار فردا نیارزد.
بعدشم بهار سایت دستور هاش عالین. از اونجا استفاده کن
که دنیا به خسران عقبی نیارزد/به دوری ز اولاد زهرا نیارزد/ و این زندگانی فانی، جوانی، خوشیهای امروز و اینجا/به افسوس بسیار فردا نیارزد.
2740
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   nimafamili4  |  3 ساعت پیش
توسط   mobina004  |  4 ساعت پیش