2777
2789
عنوان

فرزند خوانده

1398 بازدید | 22 پست
سلام من همینطورکه تو تاپیکای دیگه نوشتم 7 ساله ازدواج کردم ولی بچهدارنمیشیم حالا یکیپیدا شده میخوادیه فرزند خونده برامون بیاره حالا کسی هست راهنماییمون کنه که چطوربراش شناسنامه بگیریم و چونمنکارمندم چطورمیتونم مرخصی زایمان بگیرمچونمیگن کسایی که بچه زیر سه سال ورداره میتونه مرخصی بره لطفاً کمکم کنید ؟؟؟؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
میارکه....
زندگیم الان بین دو بیت گیر کرده ، نمی دونم چکار کنم! یکی میگه : برخیز و مخور غم جهان گذران ...تا پا میشم میگه : بنشین و دمی به شادمانی گذران .... فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی مشخص بشه
یه سر به سایت ثبت احوال بزن
فکر کنم همون شناسنامه والدین رو باید ببری فقط بجای گواهی تولد مدارک سرپرستی رو میبری

ایشالا که خدا با این کارت زندگیتون رو شیرینتر کنه
یکی از فامیلای ما بعد از 10 سال بچه آوردن سر 1 سالگیه بچه دوقلو باردار شد بی هیچ درمان و اقدامی
میگه این دختر فرشته ی خدائه تو خونمون
@2bare_man
سلام عزیزم من فرزند خوانده دارم از بیمارستان به فرزندی گرفتم الان دارم میرم بیرون از خونه امدم برات ...

عزیزم میتونم چندتا سوال بپرسم ؟ 

زندگی حد فاصل بین B و D است (‌تولد : birth  و  مرگ : death ) ولی بین B و D یک حرف دیگر یعنی C هم هست ! ( انتخاب : choice ) انتخاب‌های ما ، مهمترین بخش زندگی ماست ؛ در انتخاب‌هایمان دقت کنیم ...💟
سلام عزیزم من فرزند خوانده دارم از بیمارستان به فرزندی گرفتم الان دارم میرم بیرون از خونه امدم برات ...

سلام عزیزم منم فرزند خوانده میخام. میشه راهنمایی کنین

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
2809