با سلا م فسنجون خوشمزه میشه ولی من این طوری درست میکنم که اول بغلها وشکمش رو سرخ میکنم بعد سبزیهای معطر شمالی رو تفت میدم با پیاز داغ چند نوع آلو و انار دون ورب انار وگردویی که یهخورده با دست خورد میکنممخلوط مکنم میریزم تو شکمش رب گوجه وپودر گردو رو تفت میدم با آب میذارم جوش که اومد اردک رو میذارم توش نم نم میذارم بپزه آبش نباید خیلی زیاد باشه مواظبم باشیم نسوزه خیلی هم خوشمزه مشه همه خوششون میا د در ضمن بوی اردکم نمیده
لطفا برای سلامتی همه بچه ها وپسر من صلوات بفرستین