2733
2739
سلام دوستان

من یه پسر 5.5 ساله دارم که حدود 3 سال میشه که ناخنهاشو میخوره
اوایل اصلا دهن نمیزد و فقط با دست ناخناشو میکند
یه مدته دستاشو میزنه دهنش و البته دیگه ناخنی نمونده که بکنه
خیلی ناراحتم و تا الان هم درمانی پیدا نکردم

یه مدت از ناخناش عکس میگرفتم و بهش نشون میدادم که چقدر زشت میشه
ولی فایده ای نداشت

خلاصه اینکه میخوام از یه مشاور خوب که در این زمینه موفق بوده کمک بگیرم
اگه راهنمایی کنین یا پیشنهاد بدین ممنون میشم
خدایا مرا آن ده که آن به
ببین نظرات اینجا خیلی خوبه ها ولی تهش ادم نیاز داره یه ادم متخصص بهش بگه چیکار کنه. من خودم هربار مساله اینجوری برام پیش میاد میرم سراغ دکترساینا. بیا اینم لینکش بعد تازه خیالمم راحته که اگر مشکلم حل نشه پولمو کامل برمیگردونن.



2742
2740
چرا از لاک تلخ نتیجه نگرفتی؟؟؟ برا ی دختر من جواب داد.

من هم با تلخک از شیشه گرفتمش هم با لاک تلخ از ناخن جویدن..........

فکر نکنم مشاور فایده داشته باشه. موضوع اونقدرها هم پیچیده نیست. مشاورا همه چیز رو بزرگ میکنن و انگ میچسبونن به بجه مردم.

لاک بزن بعد که دید تلخه بگو میکروبهای زیر ناخن این مزه رو میدن.
سلام مادر عزیز در بین کودکان 5ساله، جویدن ناخن رایج است. برای مقابله با این رفتار از تذکر مستقیم بپرهیزید. با کودک منطقی صحبت کنید؛ برای ترک عادتش جایزه در نظر بگیرید با علامتهایی مثل چشمک زدن، او را متوجه کار اشتباهش کنید. علت را رفع کنید: منتظر پاسخ فرزندتان که چرا ناخن‌هایش را می‌جود نباشید و او را به خاطر انجام این عمل سرزنش نکنید. توجه کنید فرزندتان درچه موقعیت‌هایی این عمل را انجام می‌دهد. جست جو کنید که چه مساله‌ای باعث شده است آرامش و امنیت فرزندتان را به هم بزند. آن را دریابید!! به عنوان مثال، شاید کودک با ایجاد موقعیت های خاص به ناخن جویدن می پردازد. این حالت را که در او استرس ایجاد می کند شناسایی و کاری کنید که در موقعیت های استرس زا قرار نگیرد. اگر کودک هنگام تماشای برنامه تلویزیونی ناخن می جود، شیئی به دست او بدهید تا سرش گرم شود. به مکان هایی که این عادت کودک زیاد می شود نیز دقت کنید تا علت این اختلال را بفهمید. هنگامی که این عادت کم شد، با تعیین پاداش، این رفتار خوب او را تقویت کنید. به عنوان مثال، برای تشویق هر بار ناخن نجویدن ستاره ای به جدول برنامه های روزانه او اضافه کنید و به ازای هر ۱۰ ستاره به او هدیه دهید. به او ذره بین بدهید تا با استفاده از آن به آسیبی که به ناخن و اطراف آن رسانده است، توجه کند و ناخن های خود را کوتاه کند. در صورت آسیب رسیدن به دندان های کودک به دندان پزشک مراجعه کنید. اگر این عادت با اضطراب شدید همراه باشد، حتما حضوری مراجعه کنید گاهی رفتار والدین یا اطرافیان، زمینه اضطراب کودک را زیاد می کند. این تلاش شما برای پی بردن به مشکل وی و توجه به حل آن می‌تواند بزرگ‌ترین گام برای از بین بردن اختلال ناخن جویدن باشد. کودک با ناخن جویدن به نحوه رفتار والدین یا اطرافیان با او واکنش نشان می دهد؛ در این زمینه والدین باید سعی کنند ناراحتی و مشکلات ناشی از مشغله های کاری خود را به منزل منتقل نکنند. از جمله روش هایی که یک روان شناس می تواند برای برطرف کردن این مشکل کودک از آن استفاده کند، روش های خاص ریلکسیشن است. اگر به علت بالا بودن استرس کودک، این روش درمانی نیز جواب ندهد، پزشک داروهایی را تجویز می کند تا اضطراب کودک کمتر شود. لاک های با طعم تلخ که برای مقابله با ناخن جویدن از آن استفاده می شود، چندان موثر نیست و توصیه نمی شود. والدین نباید به این عادت فرزند خود واکنش نشان دهند زیرا در برخی موارد ناخن جویدن روشی برای جلب توجه دیگران است و عکس العمل والدین همان توجهی است که کودک خواستار آن است. در مورد این عادت با او صحبت کنید اما درباره رفتارش قضاوت نکنید.صحبت با او درباره ناخن جویدن نباید باعث افزایش اضطراب وی شود. به او بگویید که این مشکل را با کمک او حل خواهید کرد.
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687