آرد 4 پیمانه
تخم مرغ چهار عدد
شکر دو پیمانه
ماست یک و نیم پیمانه شیرین باشه نه ترش
روغن جامد یا کره یک پیمانه
وانیل کمی
بکینگ پودر 4 قاشق چایخوری برای هر پیمانه آرد یکی
آرد ها رو با بکینگ پودر خوب الک میکنی که سبک بشه و هوا لای دانه های آرد بره تا کیک پف کنه
سفیده تخم مرغ ها رو هم از زرده جدا کرده وبا میکسر خشک و تمیز اول میزنیم تا سفید و پفکی بشه و داخل یخچال میذاری تا آخر
روغن یا کره رو با شکر میزنیم بعد زرده تخم مرغ هارو اضافه میکنیم وانیل رو اضافه میکنی و خوب هم میزنی بعدش ماست رو اضافه میکنی و هم میزنی بعد هم آرد رو کم کم اضافه میکنی و آخرش هم سفیده ها رو که اضافه کردی از یه جهت میزنی و زیاد هم هم نمیزنی
قالب رو چرب میکنی یا کاغذ روغنی میندازی تهش بعد مایع رو داخلش میریزی
و 45 دقیقه با دمای متوسط 220 درجه میذاری بپزه
واسه امتحان کردنش هم با یه چنگال امتحان میکنی اگه نچسبید یعنی پخته
اینو 1000 بار پختم همیشه هم خوب شده
به جای ماست آب میوه یا شیر هم میتونی بریزی ولی مقدارش یه کم کمتر میشه
کیک رو هم دو رنگ میتونی بکنی