2733
2739
عالیه که با سس قارچ در کنارش فسنجون یا قورمه سبزی یا مرغ هم بزار چون زبون هم گرونه و یه دونه کافی نیست
مادرها شبیه نخ تسبیح میمانند، به نسبت دانه ها کمتر خودنمایی میکنند اما اگر نباشند هیچ دانه ای کنار دیگری نمیماند!... خدایا نخ هیچ تسبیحی پاره نشود... الهی آمین


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2742
2740
مواد لازم برای تهیه این غذا : ▪ زبان گوساله ۲ عدد (هر زبان گوساله ۱ کیلو گرمی برای ۵ نفر مناسب است ) ▪ سبزی معطر ( ترخان ، نعناع ، جعفری ) ▪ سیر دو حبه ▪ سس گوجه فرنگی ۲ پیمانه ▪ قارچ نیم کیلو ▪ پوره سیب زمینی و عدس (هر کدام ) ۲ پیمانه ▪ نمک و فلفل به میزان لازم ● طرز تهیه : زبان گوساله تهیه شده را به دقت تمیز کنید در ابتدا بهتر است دقت کنید که زبان تهیه شده تازه بوده و هیچگونه بوی نامطبوعی نداشته باشد . زبان را به دقت تمیز کنید به این صورت که با کارد روی پوست زبر زبان بکشید و مواد زائد ، رگها و احیاناً غددی که به انتهای زبان چسبیده جدا کنید . زبان را در یک قابلمه بزرگ یا دیگ زودپز قرار دهید ( چون زبان دیر می پزد بهتر است در دیگ زودپز پخته شود ). دیگ را پر از آب کرده و پس از جوش آمدن آب ، ۲ تا ۳ مرتبه کف حاصل شده روی آب را می گیریم . دسته سبزی معطر ، حبه های سیر و یکی دو عدد پیاز خرد شده را به آب در حال جوشیدن اضافه می کنیم و در دیگ را می بندیم . در قابلمه معمولی ، ۵ تا ۶ ساعت زمان لازم است تا زبان بپزداما زبان در دیگ زودپز بعد از ۵/۱ ساعت پخته خواهد شد . پس از پخت کامل باید در ظرف نصف لیوان آب موجود باشد . در اواخر طبخ ، مقداری نمک و فلفل به زبان اضافه کرده و در صورت تمایل می توانیم ادویه هایی چون زردچوبه ، کاری و کمی دارچین را نیز اضافه می کنیم و به عنوان چاشنی یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی ، یک قاشق مربا خوری رب انار ترش و ۲ قاشق مربا خوری شکر نیز می افزائیم. پس از پخت کامل ، زبان را از دیگ خارج کرده و در دیس می گذاریم همان طور که داغ است پوست آن را گرفته و گوشت زبان را برشهایی به قطر ۲ سانتی متر می دهیم ولی گوشت زبان را تا انتها نمی بریم که تا قطعه های زبان از هم جدا شود و فرم زبان از بین نرود . در صورت تمایل سس قارچ را به روش زیر تهیه کرده و استفاده کنید می توانید آنرا بدون سس میل کنید که بازهم لذیذ است . ● طرز تهیه سس : قارچها را خرد کرده و باکمی روغن تفت می دهیم . پس از پختن قارچها ، سس گوجه فرنگی و آب زبان را به آن می افزائیم . پس از اینکه سس در اثر جوشیدن غلیظ شد ، آن را بر روی زبان برش داده که در دیس قرار دارد می ریزیم . اطراف زبان را با برگهای جعفری ، پوره سیب زمینی و پوره عدس که با استفاده از قیف به صورت شکوفه در آورده ایم تزئین می کنیم واین غذا را با برنج زعفرانی سرو می کنیم . ● نکات تغذیه ای :
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687