2737
2734


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا مرغت رو سرخ کن حسابی سست رو که درست کردی به جای آب دوتا لیوان آب پرتقال بریز یعنی عاشقش میشی ی خورده زعفرون هم آب بزن بریز توش فلفل دلمه و چند تا آلو سیاهم داشتی بریز که خیلی خوب میشه
می تواندمچم رابگیرد ،اماهمیشه دستم رامیگیرد،خدارامی گویم....
2742
اول پیاز داغ میکنی و مرغ رو یکم سرخ میکنم هویج و فلفل دلمه هم تیکه میکنم و با دو لیوان اب و عصاره مرغ میزارم بپزه. وقتی خوب پخت و ابش کم شد توی یه ظرف دیگه یکم رب رو با کره تفت میدم و مواد اب مرغ رو میکس میکنم و میریزم توی رب و دو سه قاشق هم زعفرون دم کرده میریزم بعد مرغ ها میچینم توی مواد و میزارم 15 مین روی گاز تا جا بیفته
سرمون گرم بود ما دوتایی جمعمون جمع بود... حالا جمع دو نفره ما داره سه نفره میشه...حس عجیبیه...
من اول مرغ رو سرخ میکنم میچینم توی قابلمه بعد پیاز رو خورد میکنم و تفت میدم با فلفل و نمک و بعد ربشو میزنم و تفتش میدم بعد اب میریزم تا وقتی که قل بزنه بعدشم میریزم روی مرغا توی قابلمه و درشو میزارم البته زعفرون و گلاب هم میتونی بزنی
خداوند عشق را به خانواده کوچک ما هدیه داد و ما او را هانا نامیدیم
2738
مرغ مجلسی رو این طوری که درست کنی عاااالی میشه مرغارو سرخ کن بعد تویه قابلمه دیگه پیازو حلقه کن بچین کفش مرغارو بچین روش لابلاش هم یه پساز کوچیک دیگه بریز یه کم پیاز داغ ونمک وفلفل ویه کم زعفرون رو تویه لیوان اب بریز درشو بذار تا نیم پزکه شد جدا سسش رو درست کن بریز رومرغا(براسس هم دو قاشق پیاز داغ،١قاشق چایخوری سیرداغ رو با رب وکره تفت بده)
من مرغا رو با پیاز سرخ میکنم بعد رب میزنم و رب رو هم با هاش تفت میدم پودر لیمو و فلفل ادویه و نمک با یکم آب میپزمش وقتی نرم شد و آبش کم 1 ق رعفرون دم کرده میریزم
کارشناسان اعلام کردند سرعت حلزون قطع نخاع شده ۱۵ درصد از سرعت اینترنت ابران بیشتر است!خخخخ
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687