2733
2734
عنوان

coffee

1128 بازدید | 17 پست
آپلود عکس برایت قهوه می ریزم کمی‌ شیر دو قاشق شکر می گذارم جلویت رویِ میز گلدان گل را کنار تر می گذارم تا بهتر ببینمت قیافه ی جدی به خودم می گیرم و با لهجه‌ای که حالا برایِ خودم هم بیگانه است می گویم قهوه ات سرد می‌‌شود هر کجا که هستی‌ زودتر به خانه بیا و همانطور می نشــیــــــــــــــنم‌ تا تو یکروز بیایی
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



تاریخچه قهوه قهوه ترک به نام‌هایی چون قهوه یونانی و ارمنستانی هم شناخته می‌شود و نوشیدن آن در مناطق خاورمیانه، شمال آْفریقا، ارمنستان، سومالی و کشورهای حوزه بالکان رایج است. می‌گویند روش تهیه این قهوه در دمشق ابداع شد و در زمان امپراتوری عثمانی گسترش یافت. فرهنگ خوردن قهوه در کشورهای حوزه بالکان بسیار رایج است؛ به ویژه خوردن قهوه‌هایی که با روش‌های ویژه تولید می‌شوند. این روزها قهوه ترک هنوز هم به عنوان یک نوشیدنی سنتی در کشورهایی چون یونان، مصر و رستوران‌های ترکی در سراسر جهان رواج دارد. در شبه جزیره عربستان هم سنتی خاص برای قهوه وجود دارد. نخستین بار درخت قهوه در 1100 پس از میلاد به این منطقه آورده شد و پس از آن نوشیدن آن در میان اعراب گسترش یافت. در سال 1475 نخستین قهوه‌خانه در پایتخت امپراتوری بیزانس راه‌اندازی شد که در آن قهوه ترک سرو می‌شد. بر اساس روایات، صاحب این قهوه‌خانه اهل یونان بود. پس از آن یک قهوه‌خانه در استانبول احداث شد. حدود سال 1600 میلادی بود که قهوه به اروپای مرکزی راه یافت و در سال 1607 در بندر ونیز به دنیای جدید معرفی شد. چندی نگذشت که قهوه به محبوب‌ترین نوشیدنی دنیا تبدیل شد که تا امروز هم این روند ادامه دارد. امروزه در هر سال بیش از 400 میلیارد فنجان قهوه در جهان مصرف می‌شود و بزرگترین تولیدکننده قهوه در جهان برزیل است. قهوه و قهوه ترک چیست و از کجا آمده است در ترکیه تا سال 1980 به قهوه ترک همان قهوه می‌گفتند. در این سال بود که قهوه‌هایی که به روش‌های اروپایی حاضر می‌شدند وارد این کشور شدند و از آن زمان به بعد واژه “ترک” پس از قهوه برای نشان دادن قهوه سنتی به کار برده شد. برای درست کردن قهوه ترک به روش سنتی آن، مواد خاصی لازم است. ترک‌ها قهوه را در فنجان‌های دسته‌دار نمی‌نوشیدند. آنها از فنجان‌های کوچک بی‌دسته استفاده می‌کردند و فنجان را در ظرفی مسی با دسته چوبی قرار می‌دادند. برای قهوه ترک به یک ظرف کوچک قهوه‌جوش، اجاق و یک قاشق چای‌خوری هم نیاز دارید. اجزای تشکیل دهنده قهوه شما هم قهوه، آب سرد و شکر (در صورت علاقه) است. از قاشق برای اندازه‌گیری قهوه و شکر استفاده می‌کنند. قاشق‌های چایخوری که ترک‌ها از آن استفاده می‌کنند معمولا یک سانتی‌متر طول و نیم سانتی‌متر عرض دارند.
2742
روش کار: راز یک قهوه خوشمزه در پخت آن بر حرارت ملایم است. می‌گویند قهوه نباید زودتر از پنج دقیقه حاضر شود. برای قهوه ترک، مانند همه انواع دیگر قهوه‌ها باید از پودر دانه‌های قهوه تازه برشته شده استفاده کنید. قهوه‌ای که زیاد برشته شده باشد، ترجیح دارد اما حتی آنهایی که به طور متوسط هم برشته شده‌اند عطر و بوی خوبی می‌دهند. برای آسیاب کردن دانه‌های قهوه می‌توانید از آسیب‌های قدیمی یا امروزی استفاده کنید. فرقی ندارد؛ مهم این است که در پایان پودر قهوه‌ای یکدست داشته باشید. دانه‌های قهوه ترک باید خیلی خوب آرد شوند و پودر کاملا ریز و یکدستی داشته باشند. پودر قهوه‌ای که برای طبخ قهوه ترک به کار می‌رود، معمولا بهترین نوع پودر قهوه است. برای گرفتن نتیجه بهتر، باید از آب سرد استفاده کنید. اگر هم می‌خواهید شکر در آن بریزید، از شکرهایی استفاده کنید که به راحتی در آب حل می‌شوند. میزان آب مورد نیاز را هم می‌توانید با یک فنجان اندازه بگیرید. معمولا ابتدا آب را داخل ظرف قهوه‌جوش می‌ریزند و بعد قهوه و شکر را به آن اضافه می‌کنند. برای هر فنجان قهوه، یک تا دو قاشق قهوه لازم است. در ترکیه، برای میزان شیرینی قهوه چهار درجه دارند. به قهوه بدون شکر می‌گویند: ساده. قهوه‌ای که یک نصفه قاشق چایخوری شکر داشته باشد «شکرلی» است. قهوه‌ای که یک قاشق شکر دارد: «ارتا شکرلی» و قهوه‌ای با شکر زیاد «چوخ شکرلی». قهوه را تا زمانی که شکر حل شود،‌ هم بزنید. بعد از این مرحله، قاشق را از قهوه‌جوش بیرون بیاورید و قهوه‌جوش را روی اجاق بگذارید. در مدتی که قهوه روی حرارت قرار دارد اصلا آن را هم نزنید زیرا باعث می‌شود کف قهوه از بین برود. زمانی که قهوه شروع به جوشیدن کرد، ظرف را از روی اجاق بردارید و قهوه را در ظرف بریزید. نکات مهم در قهوه ترک قهوه ترکی که درست آماده شده باشد، یک لایه نازک از کف روی خود دارد. چنین کفی تنها زمانی به دست می‌آید که آب استفاده شده سرد باشد و قهوه با حرارت اندک به جوش بیاید. می‌توانید 20 ثانیه پس از جوش آمدن قهوه صبر کنید سپس قهوه را از روی چراغ بردارید. اما به این ترتیب قهوه یکدست و خوش طعمی دارید که کفی روی آن نیست. برای اینکه هم قهوه یکدست را داشته باشید و هم کف روی آن را، می‌توانید زمانی که کف تشکیل شد آن را در فنجان بریزید و بگذارید باقی قهوه بیشتر بجوشد. البته روش‌های دیگری هم برای تهیه قهوه ترک وجود دارد. مثلا در برخی از مدارس آشپزی، می‌گویند ابتدا آب را داغ کنید، بعد شکر را به آن اضافه کنید و بگذارید خوب حل شود. محصول این کار شربتی است که دمای جوش بالاتری نسبت به آب دارد. آنگاه قهوه و هل را به آن اضافه کنید و بگذارید که مخلوط به قل‌قل بیفتد. وقتی مایع به جوش آمد، پیش از آنکه آن را در فنجان بریزید، یک بار آن را از روی حرارت بردارید و دوباره پس از چند لحظه روی حرارت قرار دهید. (برخی تا سه بار این حرکت را انجام می‌دهند) دوباره بگذارید جوش بیاید. با این کار قهوه خوش عطرتری خواهید داشت. آداب نوشیدن معمولا قهوه ترک را خیلی به آرامی می‌نوشند. در کنار آن یک لیوان آب سرد هم سرو می‌شود. آب را پیش از قهوه می‌نوشند تا دهان تازه باشد و طعم قهوه را بهتر درک کنند. بعضی‌ها هم پیش از خوردن قهوه (به ویژه بعد از غذا) یک لیوان عرق نعنا می‌نوشند. قهوه ترک مواد لازم. قهوه ترک یک قاشق مربا خوری آب سرد یک فنجان کوچک شکر در صورت تمایل یک و نیم قاشق مربا خوری طرز تهیه. قهوه.شکر و آب را در شیر جوش ریخته هم می زنیم و با بخار دستگاه اسپرسو می جوشانیم در صورت تمایل با شیر به عوض آب سرد شیر سرد بریزید درست کردن قهوه ترک در منزل همین مواد را روی اجاق قرار داده تا صبر میکنیم حفره ای در مواد بوجود بیادبه محض اینکه حفره در حال از بین رفتن بود از روی اجاق بردارید و سرو نمایی
آیا قهوه چربی سوز است؟زائد شکمی بلی کافئین میزان سوخت و ساز بدن را بالا می برد و در نتیجه مصرف کالری نیز افزایش پیدا می کند. برای مثال ، چنان چه کسی یک فنجان قهوه حاوی 100 میلی گرم کافئین بنوشد میزان متابولیسم بدن... بلی کافئین میزان سوخت و ساز بدن را بالا می برد و در نتیجه مصرف کالری نیز افزایش پیدا می کند. برای مثال ، چنان چه کسی یک فنجان قهوه حاوی 100 میلی گرم کافئین بنوشد میزان متابولیسم بدن وی تا 4 درصد افزوده شده و درنتیجه باعث لاغری او می شود.کافئین موجود در قهوه می تواند فرد مصرف کننده را معتاد کند یا احتمال خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش دهد. افرادی که از این نوشیدنی زیاد مصرف می کنند، همگی نوعی حالت عصبی را پس از مصرف زیاد قهوه بیان می کنند. در سال های اخیر، تحقیقات نشان داده اند که مصرف چای، به مراتب کم ضررتر و سالم تر از مصرف قهوه است. البته چای هم کافئین دارد، اما مقدار این کافئین کمتر است.نباید قهوه و چای بیش از حد مصرف کنیم.در ضمن کافئین قهوه می تواند جذب کلسیم شیر را کاهش دهد. سری دیگری از مواد غذایی وجود دارد که به نام " غذاهایی با کالری منفی " (NEGATIVE CALORIE FOODS) معروف هستند. این مواد غذایی نسبت به سایر مواد، انرژی بیشتری برای هضم خود نیاز دارند، یعنی بدن انرژی بیشتری برای هضم آنها می سوزاند و در عین حال بدن نمی تواند کالری زیادی از آنها برای خود ذخیره کند. پس علاوه بر اینکه باعث سوخت چربی ها می شوند، کمتر به چربی تبدیل شده و ذخیره می شوند. مواد غذایی دارای چربی، پروتئین، کربوهیدرات، کالری، ویتامین و املاح هستند. ویتامین ها، بافت های بدن را تحریک می کنند تا آنزیم تولید کنند که این آنزیم ها باعث تجزیه و مصرف انرژی موجود در غذاها می شوند. بنابراین غذاهایی با کالری منفی، غذاهای غنی از ویتامین و املاح هستند که نه تنها باعث مصرف انرژی حاصل از خود می شوند، بلکه انرژی اضافی موجود در طی عمل هضم را مصرف می کنند. البته مصرف اینگونه مواد غذایی زمانی در کاهش وزن مؤثر است که غذاهای پُرکالری و فاقد مواد مغذی مثل انواع تنقلات ، چیپس و ... را مصرف نکنید. مواد غذایی با کالری منفی (NEGATIVE CALORIE FOODS) یاچربی سوز شامل انواع مختلفی از میوه ها و سبزی ها است که من آنها را برای شما نام می برم : از سبزی ها: مارچوبه – چغندر – کلم – کلم بروکلی – هویج - گل کلم – کرفس – کاسنی – فلفل قرمز – خیار – شاهی – سیر – لوبیا سبز – کاهو – پیاز – تربچه – اسفناج – شلغم و کدو سبز است. از میوه ها: سیب – زغال اخته – طالبی و گرمک – گریپ فوروت – لیمو ترش – انبه – پرتقال – هلو – آناناس – تمشک – توت فرنگی – گوجه فرنگی – نارنگی و هندوانه است.
2740
عزیزم من یه مغازه پیدا کردم تو گرگان جلو خودم اسیاب میکنه مطمئنه من الان با این چیزی که شما میگی پس اشتباه دم میکنم من میزارم اب به جوش بیاد قهوه رو میریزم سریع کف میکنه و بالا میاد بعد تو فنجون میریزمش
آرایشگر جان اگه قهوه فرانسه باشه روش شما درسته قهوه برزیلی هم همینطور اما قهوه ترک زمان میبره البته من هنوز بعد ازینهمه دم کردن قهوه به طعم دلخواهم نرسیدم طعم دلخواهم قهوه ای بود که سالها پیش خونه مادربزرگم میخوردم عطر و طعمش تکرار نشدنی بود بعدم فنجونهارو برمیگردوندیم و برای تفنن فالمونو برامون میگفت من فالو تا حدی یاد گرفتم اما دم کردنو به اون شکل که میخوام نه
قهوه ای که آسیاب شده یک نوع نیست اقسام ریز و درشت دارد که باید اطلاع داشته باشید کدام گونه را برای تهیه بهترین قهوه انتخاب کنید. اندازه ریز بودن دانه ها، بستگی به شیوه که برای دم کردن آن بکار می برید و غلظت خوب قهوه دارد. نکته مهم دیگر، بو و عطر آن است. در این بخش موارد دیگری را نیز مورد اندازه قهوه به شما آموزش می دهیم. entekhabe ghahve 2 رموز طلایی درباره انتخاب قهوه آسیاب شده 1-پودر قهوه ریز را برای قهوه هایی که باید غلظت و عطر و طعم بیشتری داشته باشند، انتخاب کنید. این نوع پودر قهوه، برای قهوه های قوی مانند اسپرسو خوب است. 2-پودر قهوه درشت را برای قهوه های رقیق تر انتخاب کنید. این نوع پودر قهوه برای دستگاه های قهوه ساز و قهوه فرانسه مناسب است. entekhabe ghahve 3 رموز طلایی درباره انتخاب قهوه آسیاب شده 3-طعم قهوه را درنظر بگیرید. قهوه ای با طعم طبیعی یا طعم دار انتخاب کنید. طبیعی یا بدون طعم بودن بودن قهوه، به جنبه های مختلفی، از جمله جایی که قهوه در آن رشد کرده، نوع آب و هوا و غیره بستگی دارد. entekhabe ghahve 5 رموز طلایی درباره انتخاب قهوه آسیاب شده 4-مراحل بو دادن قهوه را در نظر بگیرید؛ ۷ مرحله برای بو دادن آن وجود دارد. با توجه به نوع بو دادن -از کم تا زیاد-، دانه های قهوه را به این صورت طبقه بندی می کنند : ظاهر ویژگی ها Cinnamon اندکی بو داده شده، به رنگ دارچینی کم رنگ طعم دانه، اسیدیته (ترشی) بالا American به میزان متوسط بو داده شده، رنگ بلوطی طعم کاراملی City به میزان متوسط بو داده شده، قهوه ای متوسط، سطح آن روغنی نیست طعم کامل قهوه، اسیدیته (ترشی) متوسط Full City به میزان متوسط بو داده شده، قهوه ای تیره متوسط طعم کامل قهوه، اسیدیته (ترشی) پایین Vienna زیاد بو داده شده، قهوه ای تیره، سطح آن کمی روغنی است طعم کمی تلخ French زیاد بو داده شده، قهوه ای خیلی تیره، سطح روغنی طعم تلخ Italian زیاد بو داده شده، تلخ، سیاه، سطح روغنی طعم دودی Espresso زیاد بو داده شده، مخصوص دستگاه های اسپرسو ساز طعم دودی شیرین این درجه قطعی بو دادن اسپرسو نیست، چرا که سبک های گوناگونی برای بو دادن آن -از Full City گرفته تا Italian- وجود دارد. نکات و هشدارها طعم قهوه همچنین می تواند بهترین سبک آسیاب کردن را تعیین کند. بهترین کاری که می توانید انجام دهید این است که از فروشنده قهوه بخواهید که در مورد طعم آن، توصیه هایی برایتان داشته باشد.
من مجذوب هرچیزی مربوط به قهوه باشه میشم طرح و عکس های سرویس آشپزخونم قهوه و فنجون و ..هستن خوشبوکننده هوا ..قهوه رنگ غالب دکور خونه قهوه ای کلی هم ستهای فنجون جور واجور دارم
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز