2777
2789
عنوان

*******به هم کمک کنیم تا کودک نابغه داشته باشیم*************

| مشاهده متن کامل بحث + 142841 بازدید | 487 پست
بهشون ایمیل زدم گفتم می خوام بیشتر بدونم اونها دو تا کتاب از 4 تا کتابی که به انگلیسی دارن معرفی کردن.
ولی برخلاف انتظارم کتاب فقط تبلیغات موسسه بود.
مثلا کودکی با این مشخصات وارد موسسه شده بعد 4 ماه تونسته با این فعالیتها حافظه تصویری خوبی داشته باشه یا غیب گویی کنه .کلا به نظر من چاخان
اگه یه سری به فرومهای بریل کیدز بزنین و تجربیات مادرهای اونجا را بخونین متوجه می شین
این بازیها تماما به تقویت حافظه تصویری کمک می کنن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام.آوا جون.مرسی از نتایج تحقیقاتت که در اختیار ما گذاشتی.راستش بیشتر ایرادی که گرفتی این هستش که این روش برای آموزش ریاضی و خواندن فایده ای نداره و یکمی راجع به مضرات غیب بینی و .. اینها گفتی ولی بقیه مسائلی که مطرح شده تو این روش که برای تقویت حافظه تصویری و ...اینها هست رو تایید کردی .و حتی تایید کردی فلش زدن سریع رو نیمکره سمت راست تاثیر داره.خب اگه آموزش ریاضی و غیب بینی رو کنار بگذاریم خب بقیه مراحل بگفته خودت تاثیرات مثبت داره خب چرا میخوای کلا این روش رو کنار بذاری؟مگه نگفتی بقیش تاثیر مثبت داره ؟یه سوال دیگه اینکه گفته بودی فعال شدن نیمکره راست همیشه امکان پذیره و مختص سن خاصی نیست .میشه منبع تحقیقت رو بگی و اینکه آیا سرعت فعال شدنش هم فرقی نمیکنه؟
یه سوال دیگه در ارتباط با روش مونته سوری هست که حتما تو این روش هم مطالعه داشتی .نظرت راجع به این روش چی هست؟
حالا کاری به روش مونته سوری و...اینا ندارم.فقط راجع به شخصیت خودش میخوام یه چیزی بگم یه چیزی که راجع به مونته سوری منو اذیت میکنه.حتی همسرم هم که سرگذشتش رو خوند این نکته رو بهم گفت که این شخصیت زمانی که کودکش رو بدنیا میاره کودکش رو رها میکنه و به یه خانواده دیگه میسپره که بزرگش کنن این کارش خیلی رو من تاثیر گذاشت!
بازم مرسی از تجربیاتت
خانمی من این مطالب از سایتها مختلف برداشت کردم و کتابهای مختلفی که خوندم.این نیمکره راست هم که در هر سنی قابل تقویت نظر یه پرفسور ژاپنی بود.بگردم پیدا کنم لینکش برات می ذارم
کلا روانشناسی یه علم قابل اثبات نیست که بشه با دلیل یه چیز را رد یا قبول کرد.
شاید منظورم خوب از طریق چت نتونم برسونم.
خوب اگه فقط حاقظه تصویری باشه که دیگه نیازی به این کلاسها و موسسات نیست این بازیها از زمان قدیم بوده و کار جدیدی نیست.تمام مانور و تبلیغات این موسسات روی همین آموزشهاست.ضمن اینکه من نگفتم تمامش گذاشتم کنار.گفتم با این روش ریاضی و خواندن کار نمی کنم
به نظر من روش خارق العاده ای نیست که معجزه کنه.مثل چیزی که ادا می کنن.از شیچیدای ژاپن گرفته تا موسسه نابغه تو ایران
راستش من اینقدر ریز تو زندگی این خانم نشدم ولی حتما یه دلیل داشته و ربطی به شخصیت و موقعیتش داره.
کارهایی که می گه یه سری بازی که بچه در کنار اونها مهارتهاش را تقویت می کنه.شما می تونی ایده بگیری و خودت براش بازی درست کنی.حالا چون به هر دلیلی این کار را کرد که نمی شه تمام ایده هاش زیر سوال برد.

به نظرم همینکه با بچه ها بازی کنیم باعث ارتباطمون با اونها میشه و چون می خوایم سرگرمش کنیم و با انسانی پر انرژی و تنوع طلب رو به رو هستیم .خیلی به خلاقیت خودمون هم کمک می کنه.من قبلا بلد نبودم یه خط قصه بگم .حالا کارهایی می کنم که باعث تعجب خودمه.
2803
سلام ببخشید مزاحم شدم من خودم شاغلم سرم خیلی خیلی بد شلوغه تا صفحه 5 رو تونستم بخونم یه سری پاورپوینت هم دانلود کردم ولی اصن نمیدونم چطور با پسر یکسالم کارکنم.رادین خیلی شیطونه اصن نمیشینه یه جا میخوام کتاب بخونم ولی پامیشه میره توروخدا مراحل کار باهاشو بهم بگید میترسم هیچی نتونم بهش یاد بدم از همه عقب بیفته البته اینم بگم خیلی خیلی باهوشه مثلا شش ماهگی پله هارو بالا میرفت و آخر پله ها میشست و پشت سرشو نگا میکرد و میخندید یا وقتی وسایل خونرو اسم میبرم میره به سمتش یا نشونش میده ولی انقد بازیگوشه که آموزش تو کتش نمیره
تورو خدا کمک کنید
با سلام و خسته نباشید
ترو خدا یکی جواب منو بده من توی وبلاگ هم سوال کردم ولی جوابی داده نشد .
کی باید از کودک بپرسم که آیا فلش کارتهای تصویر رو یاد گرفته ؟
یعنی بعد از پایان هر سری از کارتها(مثلا همون 100 تا) ؟ پسر من الان 18 ماهشه و من دارم با هاش فلش کارتها رو بهش نشون می دم ولی نمی دونم بعد از پایان 100 تا برم سراغ 100 تای بعدی ؟ و دیگه اینکه 1000 تا کارت که برای یکماه میشه پس ماههای بعد چی؟؟؟؟
هانی جون اگه پست اول بخونی متوجه می شی که دیگه این روش گذاشتیم کنار
وبلاگ هم برای آموزش فعالیتهای شیچیدا بود که کامل توضیح دادیم تا برای دوستانی که این اسم می شنوند توضیحی باشه و با هاش آشنا بشن تا با فکر کردن و تحقیق برن دنبال این روش
با این روش شما حافظه تصویری بچه را تقویت می کنین
طبق نظریات روش شیچیدا البته تو وبلاگ هم فکر کنم نوشتیم شما نباید از بچه تا سه سالگی سوال کنین .بعد از تموم شدن کارتها باید تصاویر جدیدتری براش بزارین

ولی طبق نظر خودم و تجربه کار با بچه ام :این روش فقط حافظه تصویری را تقویت می کنه نباید انتظار داشته باشین بچه با این روش خواندن یاد بگیره.تصاویر می تونه تکرار بشه-برای پرسش هم ظاهرا بچه های زیر سه سال برای پاسخ همکاری نمی کنن.زیاد اصرار نداشته باشین.من خودم مثلا 6 تا کارت می چینم روی زمین و ازش می خوام که کارتی که می گم بده.اگه درست گفت که هیچ اگه اشتباه گفت اون کارت مد نظر دارم و چند بار باهاش کار می کنم و تو سری دیگه دوبار می ذارم تا درست انتخابش کنه
2804
ممنون عزیزم ازتوضیحات خوب ومفیدی که به من دادی . میتونم خواهش کنم آدرس وبلاگ نی نی تو بهم بدی تا با هم ارتباط داشته باشیم.منهم لینکت میکنم .تو هم از وبلاگ پسر من اگه دوست داشتی بازدید کن البته من تازه شروع کردم و هنوز کامل نیست
مواردی که برنامه فرزند پروری مثبت برآنها تاکید می کند عبارتست از :

مهارت نادیده گرفتن

روش صحیح دستور دادن به کودک

روش های تشویق کودکان

مهارت توجه کردن

چگونه محیطی امن و سازنده برای کودکانمان ایجاد کنیم ؟

چگونه می توان رعایت قوانین را به کودک آموزش داد ؟

چگونه از خود به عنوان پدر و مادر مراقبت کنیم ؟

باشگاه کودک تماشا 22374857
وای از دست این مامانا زود رو بچه ها برچسب بیش فعالی نزنین .این بیماریه تازه 6 سالگی میشه تشخیصی داد.
سوال اولت هم گفتم ما گذاشتیم کنار .باید براش جذابش کنی دیگه بستگی به خلاقیت خودت داره
2805
هانی جون واسه پسرم وبلاگ زدم اما دو سال پیش از اون زمان هم یه پست بیشتر نداره.وقت نکردم فعالش کنم .خواستی با همین ایمیل نی نی سایت باهم در تماس باش تقریبا هر روز چکش می کنم.موفق باشی
سلام
من از سی دی ریاضی نابغه کوچولو استفاده کردم ....خبلب خوبه ..ولی بچه ها فقط حفظ میکنن مفهومی نیست ...یسری کلاسهای دکتر فراهانی هم هستش ..www.maharatkadeh.com
[smiley]s/sm_60.gif[/smiley]

[smiley]s/sm79.gif[/smiley]

[smiley]s/sm79.gif[/smiley]

2801