2777
2789
عنوان

*******به هم کمک کنیم تا کودک نابغه داشته باشیم*************

| مشاهده متن کامل بحث + 142841 بازدید | 487 پست
پست اول وبلاگ را بخونین.تا دیدتون اصلاح بشه یا لااقل یه فکری راجب روش بکنین بعد شروع کنین
در قسمت کار در خانه و جدول کارهای روزانه ببنین چه چیزی مناسب نی نی هاتون یکی یکی شروع کنین تا به برنامه عادت کنین.
http://nabeghehayekochak.blogfa.com/

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام گلک جان پسر من 7 ماهشه به نظرت تی وی دیدن در این سن چطوره؟ چون آرمین خیلی تبلیغات را دوست داره اگر خوبه سی دی بی بی انیشتن را بخرم به نطرت تو این سن این سی دی خوبه یا سی دی دیگه؟
با اجازه سعیده جون
صفورا خانم بی بی انیشتن خیلی خوب اگه می خوای بگیری زودتر بگیر چون بعدش بدرد نمی خوره
کلا خیلی به تلویزیون عادتش نده چون دیگه بازی نمی کنه و جلو تلویزیون می شینه
ولی 15 دقیقه در روز مشکلی نداره.اون هم با هدف آموزش
2803
من هم اسم نوشتم برای این کلاسها
اول خیلی ناراحت شدم بابت اینکه دیر فهمیدم
ونتونستم از نوزادی دخترم شروع کنم
اما الان یه مدته که احساس می کنم این روشها بیشتر از اینکه علمی باشه برگرفته از بودایی هست . همین توپ انرژی ...

فکر می کنم اگه بچه ام رو به حال خودش رها کنم تا سیر طبیعی رشد رو بدون دخالتهای اینطوری طی کنه بهتر باشه .
به هر حال ما از همون ظرفیت نیم کره چپ هم کامل استفاده نمی کنیم .
دانشمندا هنرمندای معروف بون اینکه از این آموزشها دیده باشن موفق شدند.
به نظرم روش شیچدا یه تئوری محضه و دلیلی نداره که با این روش نیمکره راست فعال بشه.

اگه کسی جواب گرفته خوب بیاد بگه .

من هم اسم نوشتم برای این کلاسها
اول خیلی ناراحت شدم بابت اینکه دیر فهمیدم
ونتونستم از نوزادی دخترم شروع کنم
اما الان یه مدته که احساس می کنم این روشها بیشتر از اینکه علمی باشه برگرفته از بودایی هست . همین توپ انرژی ...

فکر می کنم اگه بچه ام رو به حال خودش رها کنم تا سیر طبیعی رشد رو بدون دخالتهای اینطوری طی کنه بهتر باشه .
به هر حال ما از همون ظرفیت نیم کره چپ هم کامل استفاده نمی کنیم .
دانشمندا هنرمندای معروف بون اینکه از این آموزشها دیده باشن موفق شدند.
به نظرم روش شیچدا یه تئوری محضه و دلیلی نداره که با این روش نیمکره راست فعال بشه.

اگه کسی جواب گرفته خوب بیاد بگه .

مثلا من نمی فهمم من برم این همه هزینه کنم بعد بچه ام چه تفاوتی خواهد کرد .
خیلی از بچه ها مثل دختر من بدون این آموزشها در 22 ماهگی اسم بیشتر حیوونها رو بلد بود همینطور همه میوه ها رو .
کامل هم حرف میزد .
در ضمن همه اشکال هندسی رو هم میشناخت 23 ماهگی هم همه رنگها رو میشناخت .
تا 10 هم شمردن به دو زبان در دوسالگی هم خیلی عادی است .
بچه های دیگه ای رو هم دیدم اینجوری بودند . بدون این آموزشها..
واما اگه تا 40 بشمره یا حداقل تا بیست بشماره قبل پایان دوسالگی اون وقت میشه نابغه .
تا حالا کسی چنین نتیجه ای گرفته ؟؟

روشهای مبتنی بر انرژی مثل توپ انرژی کلا آدم رو یاد بودایی ها میندازه

2804
شادی خانم شما هم یه سری به وبلاگ بزنی .نظر ما را هم بعد کلی تحقیق و رفتن این کلاسها می بینی.تقریبا تمام فعالیتهای کلاس را تو وبلاگ توضیح دادیم و در آخز هم بعد 6 ماه کار روی این قضیه نظرمون را نوشتیم.
فکر کنم قبل از شرکت تو کلاس این مطلب بخونی مفید باشه
http://nabeghehayekochak.blogfa.com/
شادی جون منم موافقم. دختر من 34 ماهشه الان از پارسال تمام حروف انگلیسیو بلد بود. الان 40 کلمه فارسی می تونه بخونه. خدای حل کردن پازل هست. تمام شکلها و رنگها و حیوانات رو به دو زبان می شناسه . آدرسشو بلده . چند سوره هم بلده تمام کتابهاشو از حفظ هست ولی حدس بزن چی؟ هنوز پوشک هست و هنوز حرف زدن محاوره ایش خوب نیست زیاد اجتماعی نیست حس می کنم فقط حفظیاتشو تقویت کردم. و حالا پشیمونم چرا کارهای معمولی بهش یاد ندادم به جای این خزعبلات. دارم دیگه روشمو عوض می کنم. شما هم تا دیر نشده به نظر من زندگی عادی رو یاد بچه هاتون بدین. من به این نتیجه رسیدم که مادر نباید نقش معلم رو ایفا کنه. اینا به موقع خودش آموزش رو سریع می گیرن. الان باید فقط سعی کنیم ارتباطاتشو تقویت کنیم به خصوص با مردم.
این تجربه من بود امیدوارم برا دخترم دیر نشده باشه دعا کنید برام
THE WORLD NEEDS ALL KIND OF MINDS TEMPLE GRANDIAN
2805
من هم به نتیجه روشنفکر رسیدم.باید بزاریم مراحل رشد به مرور زمان انجام بشه اگه تو چیزی حس کردیم ضعیف کمکش کنیم.مثلا همین اجتماعی شدن
کتاب درمان اختلالات ریاضی واسه هر گروه سنی یه سری پرسشنامه داره و دکتر تبریزی معتقد هر کدوم از مراحل رشد کودک که درست انجام نشه ممکن در آینده موجب ایجاد اختلال در یاد گیری بشه.
تو لینک زیر خلاصه ای از کتاب گذاشتن
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=202087&PostID=10582622#10582622

2801