2733
2734
مواد لازم:
آرد 4 قاشق غذاخوری
شکر 4 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ یک عدد
شیر 5 قاشق غذاخوری
روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:
1. آرد،شکر، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید.
2. تخم مرغ را به مواد اضافه کرده با چنگال هم بزنید.
3. شیر و روغن را به مواد اضافه کرده هم بزنید تا زمانیکه مواد خوب با هم مخلوط شود.
4. فنجان ها را درون یک قابلمه بچینید و در داخل قابلمه آب بریزید تا حدی که ارتفاع آب تا نصف بلندی فنجانها باشد.
4- قابلمه را روی شعله اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا آب داخل قابلمه به نقطه جوش برسد( بدون در ) . بعد از اینکه به جوش آمد ، دور در قابلمه را با یک دستمال ( دمکنی ) بپوشانید. شعله اجاق را کم کنید و 15 دقیقه زمان برای پخت زمان دهید.
و سپس از روی حرارت بردارید ، بدون اینکه در قابلمه را بلند کنید، 10 دقیقه به همین حالت کیکها را استراحت دهید.
بعد از 10 دقیقه استراحت میتوانید در قابلمه را برداشته ، و کیکها را از داخل فنجانها در آورید و یا همانطور با فنجان سرو کنید.
Lilypie First Birthday tickers

"فالله خیر حافظا فهو ارحم الراحمین"
ببین نظرات اینجا خیلی خوبه ها ولی تهش ادم نیاز داره یه ادم متخصص بهش بگه چیکار کنه. من خودم هربار مساله اینجوری برام پیش میاد میرم سراغ دکترساینا. بیا اینم لینکش بعد تازه خیالمم راحته که اگر مشکلم حل نشه پولمو کامل برمیگردونن.



2728
2740
باسلوق
مواد لازم
نشاسته : ۱/۲ پیمانه
آب : ١ پیمانه
گلاب : ١/٤ پیمانه
شکر : ١ پیمانه کره : ۲ قاشق چای خوری
گردو: به مقدار لازم
پودر نارگیل : به مقدار لازم
خلال پسته : در صورت دلخواه
وانیل : ۱/۲ قاشق چای خوری
( طرز تهیه )

نشاسته را در ظرف ریخته سپس آب را کم کم اضافه می کنیم تا نشاسته حل شود بعد شکر را اضافه می کنیم
سپس روی حرارت می گذاریم و مرتب هم می زنیم تا خمیر یکنواخت و سفت شود
سپس گلاب را هم اضافه می کنیم ....
در اینجا کمی گردو و خلال پسته اضافه می کنیم ( البته به دلخواه ) در مرحله آخر هم کره را می ریزیم از روی حرارت برمی داریم بعد از اینکه کمی خنک شد گلوله های کوچکی از خمیر باسلق جدا می کنیم گلوله می کنیم و در پودر نارگیل می غلتانیم و با گردو یا خلال پسته تزیین می کنیم
برای تهیه باسلق به دو صورت دیگر هم می توان عمل کرد ....
- روی یک کاغذ روغنی پودر نارگیل بریزید سپس مواد را روی آن پهن کنید وسط مواد گردو بچینید و سپس کاغذ را رول کنید و در یخچال قرار بدهید تا سرد شود سپس برش بزنید
- در یک ظرف پریکس یا ظرفی لبه دار پودر نارگیل بریزید به طوری که قطر آن ۳ تا ۵ سانتیمتر شود .
سپس به کمک وسیله ای که سر گرد دارد در پودر نارگیل حفره هایی ایجاد کنید.
درون هر حفره یک مغز گردو بگذارید و از مخلوط آماده آهسته داخل هر حفره بریزید و روی آن را پودر نارگیل بپاشید و بگذارید تا کاملاً سرد شود.
بعد باسلوق‌ها را چند ساعت درون یخچال بگذارید سپس از ظرف خارج کرده در ظرف چیده و سرو کنید
Lilypie First Birthday tickers

"فالله خیر حافظا فهو ارحم الراحمین"
کیک شکلاتی
آرد 2 و 3/4 پیمانه-شکر 1 و 1/2 پیمانه-تخم مرغ 4 عدد-روغن 3/4 پیمانه-ماست 1 پیمانه-وانیل کمی-بکینگ پودر 1 ق غ-پودر کاکائو 3 تا 4 ق غ
طرز تهیه:
اول تخم مرغ با وانیل خوب میزنیم.بعد شکر را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و بعد روغن اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد ماست.همزن و خاموش میکنیم آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را الک کرده و کم کم به مواد اضافه کرده و با لیسک خوب هم میزنیم وقتی خوب مخلوط شد در قالب چرب و آرد پاشی شده میریزیم.در فر از قبل گرم شده میزاریم.در دمای 180 درجه.و مدت زمان 45 دقیقه
گاناش:خامه 2/3 پیمانه+120 گرم شکلات+1 ق غ عسل+2 ق غ کره میزاریم رو شعله ملایم و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه.به هر شکل دوست دارین روی کیک بریزید.
Lilypie First Birthday tickers

"فالله خیر حافظا فهو ارحم الراحمین"
متن عشولانه

من زن شدم در آغوش پر مهر تو . جسم و روحم را تراشی دوباره دادی .ببین که من هم در فرازو نشیب های زندگی شانه به شانه ات ایستاده ام و پا به پاب تو می آیم و همه روزها را باتو ورق میزنم .
همراه همیشگیه روزهای تلخ و شیرینم . قلبم از ان توست و تنها یک چیز این قلب را همیشه طپنده نگه خواهد داشت/ اینکه امین لحضه های من باشی و با اطمینان بگو تنها منم که در دل و جسمت غوغا میکنم.

ای یار تمام عمر من
وقتی که دلتنگم ... در آغوشم بگیر وقتی اشک میریزم شانه های مردانه ات را برایم پناه کن وقتی گله دارم با گوش دادن به حرفهایم برایم مرهم باش .
تلخ کخ میشوم با بوسه ای کامم را شیرین کن وچه بسا دلم را . سکوت کخ میکنم نوازشم کن تا جانی دوباره بگیرم
اینها برای من کافیست تا زندگی کنم تا برای همیشه آرامش از آن ما باشد .
من در میان نا آرامیهای زندگی ... آشفتگیهای اطراف ... راه نمیخواهم !مسیر نمیخواهم فقط تو را میخواهم که کنارم باشی نه در مقابلم

با تشکر از مامان فینگول
Lilypie First Birthday tickers

"فالله خیر حافظا فهو ارحم الراحمین"
پاناکوتای شکلاتی





شیر: دو و نیم پیمانه
خامه صبحانه یا خامه فرم گرفته: 200 گرم
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
پودر ژلاتین: دو و نیم قاشق غذاخوری
شکر: یک سوم پیمانه
شکلات اب شده ۱۵۰ گرم
مرحله 1 - پودر ژلاتین را روی نصف پیمانه شیر پاشیده و 5 دقیقه زمان دهید سپس روی بخار کتری قرار داده تا ژلاتین در شیر حل شود.

مرحله2 - مابقی شیر، خامه(در صورتیکه از خامه فرم گرفته استفاده می کنید باید شکر را حذف کنید)، شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. شکلات را هم اضافه کرده تا حسابی با مواد ترکیب شود

مرحله 3 - مواد را از روی حرارت برداشته، وانیل و پودر ژلاتین را افزوده و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

مرحله4 - پاناکوتای آماده شده را در فنجان یا جام مورد نظر و یا در قالب ریخته، در یخچال قرار داده تا بسته شود.
Lilypie First Birthday tickers

"فالله خیر حافظا فهو ارحم الراحمین"
ﻣﺮﻍ ﮐﻨﺘﺎﮐﯽ ﺑﻪ
ﺭﻭﺵ KFC ؛
ﻣﺮﻍ : ﺭﺍﻥ ﻭ ﺳﯿﻨﻪ ﺍﺯ ﻫﺮﮐﺪﺍﻡ 4 ﻋﺪﺩ
ﺩﻭﻍ ﺗﺮﺵ : ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﮐﻪ ﮐﺎﻣﻼ ﺭﻭﯼ ﻣﻮﺍﺩﺗﺎﻥ ﺭﺍ
ﺑﭙﻮﺷﺎﻧﺪ
ﻓﻠﻔﻞ ﻗﺮﻣﺰ ﻭ ﺳﯿﺎﻩ : ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ
ﺳﺲ ﺧﺮﺩﻝ : 3 ﻗﺎﺷﻖ ﺳﻮﭘﺨﻮﺭﯼ
ﻧﻤﮏ : ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ
ﺁﺭﺩﺳﻔﯿﺪ: 3 ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
ﺑﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ: 1 ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ
ﺭﻭﻏﻦ : ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ
ﻓﻠﻔﻞ ﭘﺎﭘﺮﯾﮑﺎ: 1 ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎﺧﻮﺭﯼ
ﻣﺮﻏﺘﺎﻥ ﺍﮔﺮ ﺩﺭﺷﺖ ﺍﺳﺖ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻗﻄﻌﺎﺕ ﮐﻮﭼﮏ
ﺧﺮﺩ ﮐﻨﯿﺪ ) ﺍﺯ ﺟﻮﺟﻪ ﮐﺒﺎﺏ ﺑﺰﺭﮔﺘﺮ ﻣﺜﻼ ﯾﮏ ﺳﯿﻨﻪ
ﺩﺭﺷﺖ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺳﻪ ﯾﺎ ﭼﻬﺎﺭ ﻗﺴﻤﺖ ﺧﺮﺩ ﮐﻨﯿﺪ ﺭﺍﻥ
ﺭﺍ ﻫﻢ ﻫﻤﯿﻨﻄﻮﺭ ﺑﻪ ﺩﻭ ﯾﺎ ﺳﻪ ﻗﺴﻤﺖ ( ﻭ ﺭﻭﯼ
ﻫﺮﮐﺪﺍﻡ ﺭﺍ ﺑﺎ ﭼﺎﻗﻮ ﭼﻨﺪ ﺑﺮﺵ ﻋﻤﯿﻖ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐﻨﯿﺪ
ﺗﺎ ﻣﻮﺍﺩ ﮐﺎﻣﻼ ﺑﻪ ﺩﺍﺧﻞ ﻣﺮﻍ ﻧﻔﻮﺫ ﮐﻨﺪ.
ﺳﺲ ﺧﺮﺩﻝ، ﻧﻤﮏ ، ﻓﻠﻔﻞ ) ﺍﺯ ﻫﺮﮐﺪﺍﻡ ﻧﺼﻒ ﻗﺎﺷﻖ
ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ ( ﻭ ﺩﻭﻍ ﺭﺍ ﺑﺎﻫﻢ ﺩﺭ ﻇﺮﻑ ﻣﻨﺎﺳﺒﯽ
ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺗﮑﻪ ﻫﺎﯼ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺩﺍﺧﻞ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺍﺩ
ﻗﺮﺍﺭﺩﺍﺩﻩ . ) ﻣﻮﺍﺩ ﺑﺎﯾﺪ ﮐﺎﻣﻼ ﺭﻭﯼ ﻣﺮﻏﻬﺎﺭﺍ
ﺑﭙﻮﺷﺎﻧﺪ ( ﺭﻭﯼ ﻇﺮﻑ ﺭﺍ ﺳﻠﻔﻮﻥ ﮐﺸﯿﺪﻩ ﻭ 24
ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺭ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯿﺪﻫﯿﻢ.
ﺁﺭﺩ ، ﺑﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ، ﻓﻠﻔﻞ ﺳﯿﺎﻩ ﻭ ﻗﺮﻣﺰ )ﻣﯿﺰﺍﻥ ﺁﻥ
ﺑﻪ ﺫﺍﺋﻘﻪ ﯼ ﺧﻮﺩﺗﺎﻥ ﺑﺴﺘﮕﯽ ﺩﺍﺭﺩ ( ، ﻓﻠﻔﻞ ﭘﺎﭘﺮﯾﮑﺎ
ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ.
ﺩﺭ ﯾﮏ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﯼ ﮐﻮﭼﮏ ﺗﺎ ﻧﯿﻤﻪ ﺭﻭﻏﻦ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺑﻪ
ﺣﺪﯼ ﮐﻪ ﻣﺮﻏﻬﺎ ﺩﺭﻭﻥ ﺭﻭﻏﻦ ﺷﻨﺎﻭﺭ ﺑﺎﺷﻨﺪ ﺳﭙﺲ
ﺭﻭﯼ ﺷﻌﻠﻪ ﯼ ﻣﻼﯾﻢ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﺑﻪ ﺁﺭﺍﻣﯽ ﺩﺍﻍ
ﺩﺍﻍ ﺷﻮﺩ.
ﺗﮑﻪ ﻫﺎﯼ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺑﺎ ﮐﻤﮏ ﺍﻧﺒﺮ ﺍﺯ ﺩﺍﺧﻞ ﺩﻭﻍ
ﺩﺭﺁﻭﺭﺩﻩ ﻭ ﺩﺭ ﺁﺭﺩ ﻣﯽ ﻏﻠﺘﺎﻧﯿﻢ ﺗﺎ ﺗﻤﺎﻡ ﺳﻄﺢ ﻣﺮﻍ
ﺭﺍ ﺁﺭﺩ ﺑﭙﻮﺷﺎﻧﺪ ﺳﭙﺲ ﺑﻪ ﺁﺭﺍﻣﯽ ﺑﺎ ﮐﻤﮏ ﺍﻧﺒﺮ
ﺩﺍﺧﻞ ﺭﻭﻏﻦ ﺩﺍﻍ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯿﺪﻫﯿﻢ ) ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺩﺍﺧﻞ
ﺭﻭﻏﻦ ﭘﺮﺕ ﻧﮑﻨﯿﺪ ﺗﺎﮐﯿﺪ ﻣﯿﮑﻨﻨﻢ ﺑﻪ ﺁﺭﺍﻣﯽ ( ﻭﻗﺘﯽ
ﺳﺮﺥ ﺷﺪ ﺍﺯ ﺭﻭﻏﻦ ﺩﺭ ﺁﻭﺭﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﯼ ﺩﺳﺘﻤﺎﻝ
ﺣﻮﻟﻪ ﺍﯼ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩﻩ ﺗﺎ ﺭﻭﻏﻦ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﯼ ﺁﻥ ﮔﺮﻓﺘﻪ
ﺷﻮﺩ.
ﺗﺬﮐﺮ: ﻫﺮ ﺑﺎﺭ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﺩﻭ ﺗﮑﻪ ﻣﺮﻍ ﺩﺭ ﺭﻭﻏﻦ
ﻧﯿﺎﻧﺪﺍﺯﯾﺪ ﺗﺎ ﺩﻣﺎﯼ ﺭﻭﻏﻦ ﭘﺎﺋﯿﻦ ﻧﯿﺎﯾﺪ ﺩﺭﺿﻤﻦ
ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺭﺍ ﺯﯾﺎﺩ ﻧﮑﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﮐﺎﻣﻼ ﻣﻐﺰﭘﺨﺖ ﺷﻮﻧﺪ
Lilypie First Birthday tickers

"فالله خیر حافظا فهو ارحم الراحمین"
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز