من درست میکنم و ملس میشه ابتدای کار مثل خورشت قیمه هست ،، پیاز داغ و گوشت و لپه و ادویه ،،، وقتی اونها پخت ،، به رو که با پوست مکعبی خورد کردی رو قشنگ سرخ میکنی تا کمی تغییر رنگ بده (سرخ نکنی توی خورشت له میشه) بعد به سرخ شده رو به خورشت اضافه میکنی و ده دقیقه بعد رب رو اضافه میکنی... من اخر کار کمی شکر و کمی ابغوره اضافه میکنم البته اگه شیرین دوست داری شکر رو بیشتر بریز واگذار ترش دوست داری شکر کمی بریز،، ( در کل من آلو نمیزنم،،، و به جاش شکر میریزم و ابغوره)