2737
2739
دوستان روشِ تهیه توی اینترنت زیاد هست و با هم فرق داره راستش گیج شدم فقط چند تا سوال دارم؟ قارچ رو باید توی کره سرخ کرد؟ بد آرد هم باهاش سرخ کرد؟ بعد بهش شیر اضافه کنم و حرارت بدم البته اینها رو انگاری توی یک قابلمه جدا باید انجام بدم؟؟ کی‌ باید شیر رو اضافه کنم یعنی‌ وقتی‌ خیلی‌ داغ هست ؟ یا بذارم سرد بشه؟
ببین نظرات اینجا خیلی خوبه ها ولی تهش ادم نیاز داره یه ادم متخصص بهش بگه چیکار کنه. من خودم هربار مساله اینجوری برام پیش میاد میرم سراغ دکترساینا. بیا اینم لینکش بعد تازه خیالمم راحته که اگر مشکلم حل نشه پولمو کامل برمیگردونن.



2742
من اول آرد رو کمی توی قابلمه بدون روغن تاب میدم تا بوی خامیش بره بعد کره اضافه میکنم تا خوب باهم مخلوط شن
بعد کم کم شیر که کمی گرمه رو بهش اضافه میکنم
آخر هم قارچهای خرد شده و آبپز شده وجعفری رو اضافه میکنم
بعد از چند دقیقه نمک و فلفل
وقتی هم تو ظرف پذیرایی کشیدم روشو با خامه و جعفری تزیین میکنم
اگه سوالی هست بپرس؟
روتختی نوزادی / یک نفره/دونفره اسپرتhttp://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=671629&PageNumber=1
2740
یک سوال،،،جوو و هویج رو جدا میپزم،،،از طرفی‌ مرغ هم جدا پختم و ریش ریش کردم ،،،اون وقت این سٔس رو اضافه می‌کنم؟؟ شیر که داغ هست نمیبره؟؟ممنون میشم جواب بعدی عزیزم
من جو پرک و قارچ و هویج رو با اب میپزم ده دقیقه بعدش یه لیوان شیر رو با نصف لیوان پودر سوپ قارچ اماده کنوور قاطی میکنم اضافه میکنم اخرشم با خامه و جعفری تزیین میکنم هم سریع اماده میشه هم شیر نمیبره هم خوشمزه است
1 شیر رو یه کمی رو حرارت گرم کن نه شیر سرد یخچال
2 به دستور پخت من اگه یه کمی آب مرغ یا گوشت اضافه کنی بی نظیر میشه اصلا مرغ یا گوشت یا هویج و جو نمیخواد
3 اگه سوپ جو و قارچ میخوای
آب موغ+مرغ+هویج کم+قارچ آبپز+جعفری +جو+سس بشامل
0همونسس بالا)
روتختی نوزادی / یک نفره/دونفره اسپرتhttp://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=671629&PageNumber=1
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز