طرز تهیه سس مایونز زرده تخم مرغ 2عدد روغن مایع(زیتون بدون بو) یک پیمانه سرکه 3 تا4 قاشق غذاخوری خردل نمک وادویه دلخواه به میزان لازم ظرفتون رو بایددر تمام مراحل روی یخ بذارید. برای این کار من از دوتا کاسه مثل هم استفاده کردم که توی زیری یخ های کوچیک ریختم کاسه بعدی رو روش گذاشتم. اول زرده های تخم مرغ رو اونقدربا هم زن بزنید تا رنگش روشن بشه و حالت کشدار بگیره.(از زرده هایی استفاده کنید که زیاد میل بع نارنجی نزنه و یکم روشنه چون سستون سفید نمیشه البته خیلی مهم نیست!) بعدنمک رو اضافه کرده ومیزنیم درمرحله بعد کمی روغن میریزیم و بعدش کمی سرکه این ترتیب رو ادامه میدم تا روغن تموم بشه و به غلظت دلخواه برسیم. اگه حس کردید شل شده روغن اضافه کنید اگرم فکر کردید سفته سرکه. ولی سرکه زیادش باعث میشه سس ببره حالانوبت ادویه هاست. من توش خردل و جوز هندی ریختم میتونید فلفل هم اضافه کنید یا اصلا هیچی توش نریزید این بستگی به سلیقه ی خودتون داره ولی طعم مایونز باخردله. اگه خردل نداشتید سس خردل هم جواب میده خودم از سسش استفاده کردم. و واقعا خوشمزه شد جاتون خالی...