2733
2739
بچه‌ها کی تجربه درست کردن این نوع ژله رو داره لطفا طرز درست کردنش رو برای بگید مهمتر از اون می‌خوام بدونم اگه یک روز قبل برای میهمونی درست کنم توی یخچال سفت نمیشه ممنون از راهنماییتون
ببین نظرات اینجا خیلی خوبه ها ولی تهش ادم نیاز داره یه ادم متخصص بهش بگه چیکار کنه. من خودم هربار مساله اینجوری برام پیش میاد میرم سراغ دکترساینا. بیا اینم لینکش بعد تازه خیالمم راحته که اگر مشکلم حل نشه پولمو کامل برمیگردونن.



2728
2738
من از روی این لینک درست کردم. فقط ته ظرفی که می خوای اخرش همه ی رولت هات رو ببری و بزاری یخچال یه لایه نازک ژله الو ورا که بی رنگه ببند که نچسبند به ته ظرف . از روز قبلش هم ببندی مشکلی نیست. اما نیم ساعت قبل از سرو از یخچال بزار بیرون و با یه کارد دوباره بینشون رو برش بده هر بارم کاردتو بزن تو اب جوش. http://menueman.blogfa.com/post/20
نگار کوچولوی من 17 اسفند 91 به دنیا اومد و زندگی ما رو سرشار از شادی کرد...
سلام.من چند بار درست کردم ولی به جای مارشمالو از پف پفی شبابا استفاده کردم چون مارشمالو پیدا نکردم ومغازه داری که ازش خرید میکنم گفت مارشمالو چینیه و غیرقانونی وارد میشه.


بعد اینکه درست کردی و برش زدی بچین توظرف و روش سلفون بکش و بزار تو یخچال هیچکار نمیشه.من یک روز تو یخچال نگه داشتم به همین روش.
اینم طرز تهیه اش:

یک بسته ژله رو با نصف لیوان آبجوش مخلوط میکنیم میذاریم روی بخار کتری که شفاف بشه. بعد یک بسته پف پفی شیبابا رو بهش اضافه میکنیم و روی همون بخار کتری میذاریم آب بشه. بع میاریم پایین و 30 ثانیه با چنگال هم میزنیم. بعد میذاریم توی ظرف پیرکس مستطیلی که از قبل با یه مقدار خیلی کم کره چربش کردیم.میذاریم یک ساعت توی یخچال بمونه. پف پفیه میاد بالا و مثل یه نوار سفیدرنگ میشه. بعد رولش میکنیم و برش می زنیم.
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687