2737
2739
عنوان

طرز درست کردن لبو رو به من میگید؟

50278 بازدید | 28 پست
سلام
الان یک ماهه که لبو خریدم و توی یخچاله.. هر دفعه که میخوام درست کنم یادم میره
در ضمن تا حالا هم درست نکردم..
میشه به من بگید چه طوری لبو رو باید درست کنم؟
باید پوستش رو بگیرم؟
چقدر زمان پخت داره؟
ممنونم
ببین نظرات اینجا خیلی خوبه ها ولی تهش ادم نیاز داره یه ادم متخصص بهش بگه چیکار کنه. من خودم هربار مساله اینجوری برام پیش میاد میرم سراغ دکترساینا. بیا اینم لینکش بعد تازه خیالمم راحته که اگر مشکلم حل نشه پولمو کامل برمیگردونن.



سلام مامان خانم -صبح بخیر-من اینجوری درست میکنم همه که تعریف می کنن خیلی خوبه
اول چغندر قرمز که خریدین را پوست میکنیدبعد به هرتعدادکه خواستی می زاری توی زودپز وآب می ریزی تا نصفه شکر(2تا قاشق غذا خوری حتما میخواد)بستگی داره ولی هر چی شکرش بیشتر باشه به نظرم خوشمزه تره بعد هم 1قاشق سرکه اضافه می کنی((ادت باشه شکر حتما روی لبو ها ریخته بشه اگه بره ته ظرف میسوزه کمی ریخت مشکلی نیست

ولی باید روی لبوها ریخته بشه در زودپز را ببند تا 1تا1.5بستگی به زودپز هم داره چنگال که زدی کاملا پخته باشه وسطش خام نباشه نوش جان من که هفته ای 1-2بار درست میکنم وقتی هم مهمون دارم برای تزئین سفره خیلی قشنگ هست
   آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
2742
2740
لبو هارو بشور.....سرشو بگیر........اما تهشو نگیر پوستشم نکنیااااااااااااااااااااااا
بنداز توی زود پز.....در زود پزو نبنددددددد......بزار تا جوش بیاد.وققتی جوشس امد......زیرشو کم کن.در زود پزو ببند بزار تا یک الی دوساعت بپزه........
بعد در زود پزو باز کن بزار با شعله ملایم یه کم ابش تبخیر بشه........چنگال بزن ببین پخته......
بعد لبو هارو یکی یکی پوست بکن.......بنداز توی همون اب شکر بریز بزار بجوشه تا ابش خیلی کم بشه مثل شیره مانند.محشر میشههههههههه
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز