سلام مامان خانم -صبح بخیر-من اینجوری درست میکنم همه که تعریف می کنن خیلی خوبه
اول چغندر قرمز که خریدین را پوست میکنیدبعد به هرتعدادکه خواستی می زاری توی زودپز وآب می ریزی تا نصفه شکر(2تا قاشق غذا خوری حتما میخواد)بستگی داره ولی هر چی شکرش بیشتر باشه به نظرم خوشمزه تره بعد هم 1قاشق سرکه اضافه می کنی((ادت باشه شکر حتما روی لبو ها ریخته بشه اگه بره ته ظرف میسوزه کمی ریخت مشکلی نیست
ولی باید روی لبوها ریخته بشه در زودپز را ببند تا 1تا1.5بستگی به زودپز هم داره چنگال که زدی کاملا پخته باشه وسطش خام نباشه نوش جان من که هفته ای 1-2بار درست میکنم وقتی هم مهمون دارم برای تزئین سفره خیلی قشنگ هست
آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.