2737
2739

دومین باره امتحان میکنم 

کیک پختم سرد شد تو قالب نایلون گزاشتم کیک را گزاشتم و بعد لایه پنیری و بعد ژله ای 

اما ژله ام از کنار رفت پایین

اره نیره پایین میتونی بزارژ ی ذره نیم بند شه بریزی رو لایه پنیری ولی شفافیتش کم میشه

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤
ببین نظرات اینجا خیلی خوبه ها ولی تهش ادم نیاز داره یه ادم متخصص بهش بگه چیکار کنه. من خودم هربار مساله اینجوری برام پیش میاد میرم سراغ دکترساینا. بیا اینم لینکش بعد تازه خیالمم راحته که اگر مشکلم حل نشه پولمو کامل برمیگردونن.



2742
اگه پنیر کامل لبه ها رو بپوشونه و کامل سفت شده باشه ژله نمیره پایین

اون پنیر رو از کجا تهیه کنیم اسمش چیه

پایان آدمی زاد.. . نه از دست دادن معشوق است...    نه رفتن یار...   نه تنهایی...   پایان آدمی زاد از «بی خداییست»
اون پنیر رو از کجا تهیه کنیم اسمش چیه

ماسکارپونه

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
2740
اون پنیر رو از کجا تهیه کنیم اسمش چیه

ماسکارپونه ولی اگه نبود پنیر خامه ای به نسبت مساوی با خامه۲۰۰ گرم  و یه شاسه ژلاتین بنماری

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
تو پنیر ژلاتین باید باشه و کیپ تاکیپ قالب ..حتما روزنه هست که میره پایین یا هنوز سفت نشده پنیرو ژلات ...

از پهلو میره داخل چکار کنم یعنی کناره هاشو بیشتر پنیر بزنم 

یا اینکه با نایلون اشتباهه

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

ریزش مو

goliiii80 | 42 ثانیه پیش

اتاق فرار

sydni | 30 ثانیه پیش
2687