2777
2789
عنوان

شوهر دایم بهم سرکوفت میزنه چاقی کمک کنید چه طور لاغر کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2250 بازدید | 93 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خودمم قدم 169 و وزنم 48 اوایل همه مسخرم میکردن ولی بعدش دیگه به حرفشون اهمیت ندادم تازه الان حس بهتری دارم هرکی میبینه کلیم ازم تعریف میکنه

اگه خودتو بمذیری به چشم بقیه هم خوب میای

البته اگرم خودت دوست نداری میتونی با رژیم و باشگاه و این چیزا کم کم وزن کم کنی

2804
یعنی کار به جایی رسونده که حتی جا خوابمون هم ۲ ساله جدا کردیم

اسی منم شدیدا رو حرف شوهرم حساسم یه بار میگه چاق دوس دارم چاق میشم مسخره میکنه میگه ایمات چرا دراومده اونجات چرا اینجور شده هم خدارو میخوات هم خرما

من خودم 66 بودم با قد 160 همه بهم میگفتن چاق حتی شوهرم گفت پست میدم ولی شدم 56 زنگ زده به مامانم میگه نازنین خیلی لاغر شده توروخدا یه چیزی بهش بگین 

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم
وای منم می خوام باردارشم 17کیلو اضافه دارم نمی دونم چیکارکنم کم نمیشه خیلی باید سختی بکشم/؟

عزیزم اگر امکانش رو داری دو الی سه ماه بارداریتو عقب بنداز و یکم وزن کم کن. چاقی تو بارداری نداشت باشی بهتره. متخصص تغذیه بری راحت در ماه 4 کیلو کم میکنی. بیشتر هم کم نکنی که بر میگرده

هیچکی جز خودت، نمیتونه کمکت کنه و دستت رو بگیره. پس، روی هیچکی حساب نکن!!!!

هرکار میکنم نمیتونم خواهرشو تصور کنم :/

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.
2809