2733
2739
من فرق ژله و ژلاتین رو نمیدونم حتی دستور تهیه شون رو ئهم نمیدونم...میبینم اینجا بیشتر مامانا در موردش حرف میزنن
پسر گلم امیر علی
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



2728
پودر ژله آماده است که فقط با آب یا شیر و ... قاطی کنی تا خودش رو بگیره و دسرت آماده بشه
ولی ورق یا پودر ژلاتین رو باید خودت باهاش دسر اماده کنی یا حتی تو مربا بریزی که سفت بشه ، اصلا رنگ و طعم
پودر ژله خوب ژله ست دیگه
ژلاتین ماده اولیه تهیه ژله هست اما طعم و شیرینی نداره برای تهیه اونواع دسر هست اما پورد ژله خودش اماده ست هم شیرینه هم یعم دهنده داره فقط باید توی ابچوش بریزی و اب اضافه کنی بذاری یخچال
قارچ کفیر فواید و استفادش http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=691592
ژله اماده منظورته دیگه ببینهمونا که توی جعبههای خوشگل .. به صورت پودر عرضه میشه روش نوشته که چجوری درست بشه ... با حل توی اب گرم سرد درست میشه در حقیقت کار رو راحت کرده
:(
2740
عزیزم ژلاتین بی رنگ شما میتونی خودت با ژلاتین ژله درست کنی...ژلاتین باعث بسته شدن ژله است ژله امده است و توش ژلاتین داره
زیـر بـاران،خـاک تـنـم، بـوی دستـان گِـلـی خــــدا را مـی گیـرد . . .
ژلاتین ماده اصلی هست که باهاش ژله درست می کنن ... یعنی اون ژله ای که آماده خریدی داخلش ژلاتین و اسانس میوه داره حالا این که خود ژلاتین چیه اینجا توضیح داده ژلاتین یک ماده پروتئینی کلوئیدی و قدیمی ترین ماکرومولکولی است که ازهیدرولیزکلاژن موجود درپوست، استخوان و بافت پیوندی حیوانات ازجمله دام، طیوروآبزیان بدست می آید. کلاژن، بخش اصلی بافت پیوندی است که قسمت اعظم پروتئین های پوست، رگ ها، بافت های پیوندی و پروتئین های استخوان و غضروف را تشکیل می دهد. این مواد درآبجوش و بخارآب گرم، حل شده و تولید ژلاتین می نمایند. ژلاتین یکی از پرمصرف ترین مواد پروتئینی کلوئیدی درصنایع غذایی، دارویی، پزشکی و نظامی است که درچهاردرجه متفاوت خوراکی، صنعتی، فوتوگرافی ودارویی تولید می شود. درصنایع غذایی درتهیه مارمالاد ها، ژله ها، شیرینیجات، بستنی ها و غیره به کارمیرود. که به آسانی دربدن جذب شده وبه هضم سایرموادغذایی ازطریق تشکیل امولسیون با چربی ها وپروتئین ها کمک می نماید. همچنین ژلاتین به عنوان یک عامل شفاف کننده درنوشیدنی ها وآبمیوه جات و نیزدرصنایع داروسازی برای تهیه کپسول های دارویی و قرصها به کار می رود. ژلاتین امولسیونی ازنمک های نقره می سازدکه در مقابل نور حساس می باشد و بنابراین نقش مهمی درتوسعه سریع صنعت سینما و صنایع فوتوگرافی ایفا کرده است. ژلاتین درصنایع دیگر مانندنساجی، تهیه چسب، کبریت سازی، مرکب چاپ، کاغذ پلی کپی، کارتن سازی و درساخت فیلترلامپ های جیوه ای و هم چنین به عنوان شفاف کننده اجسام نیزبه کار می رود.درمورد مصارف پزشکی نیزدرانعقاد خون، جانشینی برای سرم خون، پوشاننده لایه داخلی معده و روده و درتهیه محیط کشت باکتری ها استفاده می شود. بخشی از ژلاتین تولید شده درجهان ازپوست واستخوان خوک تهیه میگردد که مصرف آن از لحاظ شرعی درکشور های مسلمان اشکال دارد.
الا عشق مامانشه
شماها پودر ژلاتین رو آز کجاها میخرین و توی چه چیزهایی استفاده میکنید؟ من اگه برم اون پودر و با آب جوش درست کنم میشه ژله؟دیگه نیاز به پودر ژلاتین ندارم؟
پسر گلم امیر علی
عزیزم مثلا اگه یکم ژلاتین رو توی شله زرد بریزی قشنگ خودشو میگیره و قالبی در میاد..... میشه ولی باید اسانس یا طعمی بهش اضافه کنی
زیـر بـاران،خـاک تـنـم، بـوی دستـان گِـلـی خــــدا را مـی گیـرد . . .
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

هوا سه نفرس

f3f3f3 | 41 ثانیه پیش
2687