2733
2739
ببین نظرات اینجا خیلی خوبه ها ولی تهش ادم نیاز داره یه ادم متخصص بهش بگه چیکار کنه. من خودم هربار مساله اینجوری برام پیش میاد میرم سراغ دکترساینا. بیا اینم لینکش بعد تازه خیالمم راحته که اگر مشکلم حل نشه پولمو کامل برمیگردونن.



2742
2740
دسر بیسکوییتی با خامه مواد لازم برای تهیه این دسر 1- بیسکوییت پتی بور ( من از نوع شکلاتیش استفاده کردم ) میزانش به ظرفتون بستگی داره. 2- خامه : بستگی داره با خامه زیاد دوست داشته باشید یا کم. ولی هرچی بیشتر باشه بهتره. من از 2 بسته 100 گرمی و یه 50 گرمی استفاده کردم. 3- پودر کاکائو یا نسکافه یا قهوه : 4 قاشق مرباخوری 4- دارچین : 4 قاشق مرباخوری 5- شیر : 1 لیوان 6- شکر : به میزان لازم 7- موز : 2عدد متوسط اول خامه رو توی یه ظرف میریزیم و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه. بعد شکر رو اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم تا زمانی که دونه های شکر دیگه زیر دندون نیاد. پودر کاکائو و دارچین رو اضافه میکنیم. دوباره هم میزنیم تا باز یکدست بشه. حالا یکم شیر میریزیم تا مایع کمی غلظتش کمتر بشه ( فقط کمی). توی یه ظرف تخت کوچیک یکم شیر میریزیم بعد بیسکوییتها رو دونه دونه میزنیم توی شیر و میذاریم کف ظرف اصلیمون طوری که کامل کف ظرف رو بپوشونه. میتونید اگه احتیاج بود بعضی بیسکوییتها رو تیکه کنید. یه لایه نازک از مخلوط خامه رو روی بیسکوییتها میریزیم . بعد موزهایی که ورقه ورقه کردیم رو روی خامه قرار میدیم و دوباره خامه میریزیم. برای لایه بعدی دوباره بیسکوییتها رو میزنیم توی شیر و مثل قبل ادامه میدیم. من معمولا 3 ردیف بیسکوییت میذارم و ردیف آخر یه لایه ضخیم مخلوط خامه میریزم و در آخر روش پودر کاکائو میپاشم. حدود 5 ساعت توی یخچال میمونه تا بیسکوییتهاش کاملا نرم بشه و یه بافتی شبیه کیک پیدا کنه.
روزهای خوب خواهند آمد. شاید امروز نه، اما سرانجام همه چیز درست خواهد شد
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687