دسر بیسکوییتی با خامه مواد لازم برای تهیه این دسر 1- بیسکوییت پتی بور ( من از نوع شکلاتیش استفاده کردم ) میزانش به ظرفتون بستگی داره. 2- خامه : بستگی داره با خامه زیاد دوست داشته باشید یا کم. ولی هرچی بیشتر باشه بهتره. من از 2 بسته 100 گرمی و یه 50 گرمی استفاده کردم. 3- پودر کاکائو یا نسکافه یا قهوه : 4 قاشق مرباخوری 4- دارچین : 4 قاشق مرباخوری 5- شیر : 1 لیوان 6- شکر : به میزان لازم 7- موز : 2عدد متوسط اول خامه رو توی یه ظرف میریزیم و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه. بعد شکر رو اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم تا زمانی که دونه های شکر دیگه زیر دندون نیاد. پودر کاکائو و دارچین رو اضافه میکنیم. دوباره هم میزنیم تا باز یکدست بشه. حالا یکم شیر میریزیم تا مایع کمی غلظتش کمتر بشه ( فقط کمی). توی یه ظرف تخت کوچیک یکم شیر میریزیم بعد بیسکوییتها رو دونه دونه میزنیم توی شیر و میذاریم کف ظرف اصلیمون طوری که کامل کف ظرف رو بپوشونه. میتونید اگه احتیاج بود بعضی بیسکوییتها رو تیکه کنید. یه لایه نازک از مخلوط خامه رو روی بیسکوییتها میریزیم . بعد موزهایی که ورقه ورقه کردیم رو روی خامه قرار میدیم و دوباره خامه میریزیم. برای لایه بعدی دوباره بیسکوییتها رو میزنیم توی شیر و مثل قبل ادامه میدیم. من معمولا 3 ردیف بیسکوییت میذارم و ردیف آخر یه لایه ضخیم مخلوط خامه میریزم و در آخر روش پودر کاکائو میپاشم. حدود 5 ساعت توی یخچال میمونه تا بیسکوییتهاش کاملا نرم بشه و یه بافتی شبیه کیک پیدا کنه.
روزهای خوب خواهند آمد.
شاید امروز
نه،
اما سرانجام همه چیز درست خواهد شد