2737
2739
ببین نظرات اینجا خیلی خوبه ها ولی تهش ادم نیاز داره یه ادم متخصص بهش بگه چیکار کنه. من خودم هربار مساله اینجوری برام پیش میاد میرم سراغ دکترساینا. بیا اینم لینکش بعد تازه خیالمم راحته که اگر مشکلم حل نشه پولمو کامل برمیگردونن.



2742
البته تو گوگل هم سرچ کنی خیلی زوووووووووود جواب می گیریا
http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/barley-soup-iftar-table.html

http://www.takkhal.net/learn/ashpazi/irani/ash-jo.htm

http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=243692


اووووووووووم به به
https://www.google.com/search?q=%D8%A2%D8%B4+%D8%AC%D9%88&biw=1024&bih=595&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=YKI0UryiGsSVtAbghYDwAg&ved=0CCoQsAQ
2738
جو و حبوباتتو با گوشتت بزار بپزه بعد که پخت گوششت رو بکوب بریز داخلش خیلی خوشمزه میشه
البته من گوشت ابگوشتی استفاده میکنم خیلی خوشمزه تر میشه

[smiley]l/l_20.gif[/smiley] وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه،خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه [smiley]l/l_20.gif[/smiley]
manam goosht o vase ashe shole ghalamkar shenideh boodam


Maryam joon to ke diruz khordiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii


منم این ماه مامان میشم چرا که نه ؟!!!!!!!!
دیدی گفتم این ماه مامانم....((((خدایا هزاران بار شکر))))
عزیزم
ما توی آش جو گوشت نمی ریزیم . اما آب گوشت رو چرا .
بهترین گزینه قلم گوساله است . یه قلم بگیر و تمیزش کن و بذار با تمام سبزیجات خوشبو کننده مثل پیاز و سیر و کرفس و چوب دارچین حسابی بپزه . من خودم 7-8 ساعت میذارم توی زودپز . بعد قلم رو در بیار و آبش رو صاف کن .
اگه نمیخوای آشت چرب باشه نیمساعت بذار توی فریزر که چربی روش ببنده بعد اون لایه چربی رو بردار بریز دور .
وگرنه که با همون چربی هم میشه درستش کرد .
بعد جو خیس خورده رو بذار توی این آب گوشت بپزه . حواست باشه که اصلا همش نزنی . جو خاصیتش اینه که اگه یه بار هم بزنی تا آخر پختن آش باید همش بزنی .
جو که حسابی پخت و شکفته شد و لعاب داد سبزی آش و حبوبات پخته شده و پیازداغ فراوون رو بریز و کشک هم بریز و بذار کامل جا بیفته .
با سیرداغ و نعناداغ زیاد نوش جون کن .
امیدوارم خیلی بهت مزه بده .
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز