2733
2734
عنوان

روش پخت سس گوجه فرنگی

353 بازدید | 5 پست
سلام من مشکل معده دارم وسس های بیرون اصلا برام خوب نیست تصمیم گرفتم حالا که فصل گوجه است خودم سس درست کنم ولی بلد نیستم اگر کسی یه روش خاصی بلده وخودش درست می کنه ممنون میشم بهم بگه
هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست ; زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد ; ای کاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم.....
ببین نظرات اینجا خیلی خوبه ها ولی تهش ادم نیاز داره یه ادم متخصص بهش بگه چیکار کنه. من خودم هربار مساله اینجوری برام پیش میاد میرم سراغ دکترساینا. بیا اینم لینکش بعد تازه خیالمم راحته که اگر مشکلم حل نشه پولمو کامل برمیگردونن.



عزبزم روس خاصی نداره گوجه ها رو که شستی یا میدی بیرون آبشو میگیرن و بعد که آوردی خونه میریزی تو قابلمه زیرشو روشن میکنی تا بجوشه. نصفش که جوشید برا اینکه ته نگیره زیرشو کم کن تا خوب خمیری شکل بشه یعنیمثل همین رب گوجه ها که شد خاموشش کن بعد تو ظرفای سربسته که هواداخلش نره نگهداری کن یا اینکع خودت خورد کن بذار کمی بپزه بعد که خنک شد از صافی خیلی زیر ردش کن . اینقدر دست بکش روش تا فقط پوستاش بمونه بعد آبشو مثه قبلی بپذار بپزه
2728
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز