2733
2739
سلام خانوماااااااا

چطورین ؟‌ گفتم منم یه تاپیک آشپزی بزنم آخه خیلی خوشم میاد از آشپزی

دوست داشتین همراهیم کنین

فقط تا میتونین عکس از کارای خودتون بزارین نه از سایتای دیگه اینجوری خیلی جذابتره ......

دستورشو هم اگه کسی درخواست داشت میزاریم .

بسم الله...
خوش آن دمی که بهاران قرارمان باشد،ظهور مهدی زهرا بهارمان باشد.اللهم عجل لولیک الفرج...
کوچولوی توراهی من * نذر حضرت "عباس" (ع) است *
صل الله علیک یا فاطمه الزهرا...
خب از کشک بادنجون دیروز شروع میکنم

آپلود عکس
خوش آن دمی که بهاران قرارمان باشد،ظهور مهدی زهرا بهارمان باشد.اللهم عجل لولیک الفرج...
کوچولوی توراهی من * نذر حضرت "عباس" (ع) است *
صل الله علیک یا فاطمه الزهرا...
ینی هیشششکی نیست که بیدار باشه و عکس هنرهاشو داشته باشه بزاره ماهم کیف کنیم ؟؟؟

اگه دستورشو دوست داشتین بزارین که خیلی بهتر میشه

من الان حال ندارم اگه استقبال شد منم دستور میزارم
خوش آن دمی که بهاران قرارمان باشد،ظهور مهدی زهرا بهارمان باشد.اللهم عجل لولیک الفرج...
کوچولوی توراهی من * نذر حضرت "عباس" (ع) است *
صل الله علیک یا فاطمه الزهرا...
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



سوپ ترکیه ای....فوق العادس... خیلییییییییی خوشمزه اس.....

آپلود عکس

مواد لازم برای شش نفر :
جو پرک یا گندم پرک ۲۵۰ گرم ( من از گندم پرک استفاده کردم )
نخود نصف پیمانه ( می تونید مقدارش رو کم و زیاد کنید )
آب مرغ ۲ لیوان ( البته بستگی به غلظت اون داره . تقریبا عصاره یه دونه سینه و ران مرغ )
ماست ( ترجیحا با چربی ۴ درصد ) ۴ قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای ۱ بسته ۱۰۰ گرمی
گشنیز و شوید خرد شده حدودا" ۶ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط ۱ عدد
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم ( این سوپ کمی تنده پس فلفلش رو یه کوچولو بیشتر بریزید )
طرز تهیه :
* نخود رو بشورید و چند ساعت داخل آب ریخته و اجازه بدین خیس بخوره .

* گندم پرک رو بشورید بعد با نخود خیس خورده و مقداری آب داخل قابلمه بریزید تا کاملا بپزه ( هر چقدر بیشتر بپزه بهتر لعاب میندازه و خوشمزه تر می شه تقریبا ۲ ساعت کافیه )
* نکته : هر نیم ساعت یکبار هم بزنید چون سریع ته می گیره .
* نکته : موقع پخت جو پرک در قابلمه رو نذارید چون سر می ره .
* نکته : دو تا روش مخصوص کارمندها رو یادتون بدم ؟ برای اینکه اینجور سوپ ها سریع آماده بشن ، می تونید نخود رو از قبل خیس کرده و توی فریزر بذارید ، حتی می تونید کاملا بپزید و فریز کنید . در مورد جو پرک هم همینطور . جو پرک یا گندم پرک خیلی سریع می پزه ولی اونجوری که باید لعاب نمیندازه . پس می تونیم از قبل کاملا بپزیم و اجازه بدیم سرد بشه بعد داخل زیپ کیپ ریخته و فریز کنیم .سبزی رو هم که همه استادید و کاملا فریزش رو بلدید . البته نمی خوام فریز کردن رو بهتون پیشنهاد بدم چون همه می دونیم که مقداری از ویتامین شون رو از دست می دن ولی در بعضی مواقع ، داشتن یکی دو بسته از این مواد خیلی بدرد می خوره .



* مرغ رو با پیاز و مقداری آب بذارید بپزه بعد آب اون رو از صافی رد کرده و برای سوپ استفاده کنید .
* آب مرغ رو به سوپ اضافه می کنیم .


* پیاز رو خلال کرده و با کمی روغن تفت می دیم بعد بهمراه نمک و فلفل به سوپ اضافه می کنیم .

* گشنیز و شوید رو پاک کرده و شسته و خرد می کنیم .بعد داخل سوپ می ریزیم .


* بعد پنیر خامه ای و ماست رو مخلوط می کنیم و به سوپ اضافه می کنیم . نیم ساعت صبر می کنیم تا سوپ آماده بشه .



* نکته : می شه آب مرغ و سبزی ها و پیاز داغ و مخلوط ماست و پنیر خامه ای ، همه رو با هم در یک مرحله به سوپ اضافه کنیم .
نوش جان

منبع بهارسایت عزیزhttp://www.baharsite.com/

البته من نخود رو میکس کردم و گوشت مرغ هم ریختم خیلی خوشمززززه تر شدددد
خوش آن دمی که بهاران قرارمان باشد،ظهور مهدی زهرا بهارمان باشد.اللهم عجل لولیک الفرج...
کوچولوی توراهی من * نذر حضرت "عباس" (ع) است *
صل الله علیک یا فاطمه الزهرا...
2731
آش رشته که خیلی وقت نداشتم خوشگلتر تزئینش کنم

خدایا ببین از نقاش بودن رسیدیم به کجا شدیم عشق آشپزی


آپلود عکس

خوش آن دمی که بهاران قرارمان باشد،ظهور مهدی زهرا بهارمان باشد.اللهم عجل لولیک الفرج...
کوچولوی توراهی من * نذر حضرت "عباس" (ع) است *
صل الله علیک یا فاطمه الزهرا...
آپلود عکس

اینم گوش فیل البته خیلی خوب نتونستم در بیارم ولی خیلی بدم نیست مزش خیلی خوب بود دیروز درست کردممم


مواد لازم :( هر یک پیمانه برابر با ۲۴۰ سی سی می باشد )
زرده تخم مرغ ۲ عدد
شیر نصف پیمانه
آرد ۲ پیمانه
بکینگ پودر ۱ ق چ
روغن جامد آبکرده یا کره ۱ ق چ
نمک یک هشتم ۸/۱ ق چ
وانیل نصف ق چ
شربت قوام آمده به مقدار لازم ( جهت تهیه شربت به این لینک مراجعه کنید ) ( بهتره طبق دستور از گلوکز هم استفاده بشه )
روغن جهت سرخ کردن به مقدار لازم
طرز تهیه :
* ابتدا زرده تخم مرغ ها رو کمی با چنگال هم می زنیم .

* بعد شیر، بکینگ پودر، روغن آبکرده و وانیل رو به زرده اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

* سپس نمک و آرد رو به مایه اضافه می کنیم .

* اجازه می دیم خمیر ۲ ساعت استراحت کنه .

* روی میز کارمون آرد می پاشیم و خمیر رو با ضخامت ۳ - ۲ میلیمتر باز می کنیم .

* بعد به ابعاد تقریبی ۳ * ۳ سانتیمتر برش می دیم .

* روغن رو در ماهیتابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار می دیم .
* نکته : برای اینکه بفهمیم روغن به اندازه کافی داغ شده یا نه ، کافیه یه تیکه از خمیر رو داخل روغن ببریم ، اگه مثل شکل زیر حبابهایی در اطراف اون تشکیل شد یعنی روغن برای سرخ کردن گوش فیل آماده هست .

* گوش فیل ها رو داخل روغن می ریزیم .
* نکته : سعی کنید در هر سری به اندازه ۷ - ۶ تا دونه داخل روغن بریزید ( البته من در شکل پایین کمی بیشتر ریختم ولی شما به حرف من گوش بدید و ۷ - ۶ تا دونه بیشتر نریزید) چرا ؟ چون بعد از این مرحله قراره گوش فیل ها داخل شربت برن پس اگه بیشتر بریزید نمی تونید گوش فیل ها رو داخل شربت غوطه ور کنید ؛ یعنی جا نمی شه همه گوش فیل ها داخل شربت غوطه ور بشن .
می بینید چقدر خوشگل پف کردن :

* بعد از اینکه یه سمت گوش فیل ها سرخ شدن ، سمت دیگه اونا رو سرخ می کنیم .

* گوش فیل ها رو بلافاصله در شربت ولرم ( شربت گرم نباشه ) غوطه ور می کنیم . با پشت قاشق به داخل شربت فشار می دیم . اجازه می دیم ۵ دقیقه داخل شربت بمونن .
* برای اینکه بدونید مقدار شیرینی گوش فیل مناسب هست یا نه و آیا زمان موندن گوش فیل ها در شربت کافی هست یا نه ؛ بهترین راه حل چشیدن اوناست . چون با توجه به غلظت شربتتون ممکنه این زمان کمتر یا بیشتر باشه پس یه دونه از گوش فیل ها رو نوش جان بفرمایید و ببینید آیا شیرینی اون کافی هست یا نه ؟ بمرور تجربه کسب می کنید و نیازی به چشیدن نخواهد بود .

* گوش فیل ها رو روی صافی قرار می دیم تا شربت اضافی اون گرفته بشه .

منبع بهارسایت
خوش آن دمی که بهاران قرارمان باشد،ظهور مهدی زهرا بهارمان باشد.اللهم عجل لولیک الفرج...
کوچولوی توراهی من * نذر حضرت "عباس" (ع) است *
صل الله علیک یا فاطمه الزهرا...
اینم یه دسر عالییییییییییی یه ژله زیبااااااااااااااااا


آپلود عکس

چقد من هنرمندم خخخخخخخخ
خوش آن دمی که بهاران قرارمان باشد،ظهور مهدی زهرا بهارمان باشد.اللهم عجل لولیک الفرج...
کوچولوی توراهی من * نذر حضرت "عباس" (ع) است *
صل الله علیک یا فاطمه الزهرا...
2740
وای عزیزممم عالیه شف من درست نکردم مواد اولیه اش چیه؟

خدایا شکرت یه دوست هنرمند و ولایی گیر اوردم(جانم فدای عکس کاربریت )
خوش آن دمی که بهاران قرارمان باشد،ظهور مهدی زهرا بهارمان باشد.اللهم عجل لولیک الفرج...
کوچولوی توراهی من * نذر حضرت "عباس" (ع) است *
صل الله علیک یا فاطمه الزهرا...
کیک سالگرد ازدواج امسالمون

آپلود عکس
خوش آن دمی که بهاران قرارمان باشد،ظهور مهدی زهرا بهارمان باشد.اللهم عجل لولیک الفرج...
کوچولوی توراهی من * نذر حضرت "عباس" (ع) است *
صل الله علیک یا فاطمه الزهرا...
کیک تولد پارسال همسری اولین کیک خامه ای که درستیدمممم عالی شده بود

آپلود عکس
خوش آن دمی که بهاران قرارمان باشد،ظهور مهدی زهرا بهارمان باشد.اللهم عجل لولیک الفرج...
کوچولوی توراهی من * نذر حضرت "عباس" (ع) است *
صل الله علیک یا فاطمه الزهرا...
سلام دوستان...........من یک بار تیرامیسو خوردم.........هنوز درست نکردم خودم......خونه خواهر همسری خوردم.........عالیییییییییییی بود.........
آفرین
اختیار داری گلم..........
اصن همه خانومای ایرونی هنرمندند............
کیک تولد امسال همسری

آپلود عکس
خوش آن دمی که بهاران قرارمان باشد،ظهور مهدی زهرا بهارمان باشد.اللهم عجل لولیک الفرج...
کوچولوی توراهی من * نذر حضرت "عباس" (ع) است *
صل الله علیک یا فاطمه الزهرا...
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

بارداری

delaram7400 | 41 ثانیه پیش
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز