2737
2734
عنوان

قابلمه مسی

80 بازدید | 8 پست

سلام 

ته قابلمه مسی ام که تقریبا تازه است (3 الی 4 بار غذا درست کردم) پیاز سرخ کردم بعد سیر و زردچوبه فلفل و فلفل دلمه ریختم

یهو وسطش قرمز شد (رنگ خودِ مس) بعد گوجه ریختم درش رو بستم، بعد که باز کردم همونجا کدر شده، 

حالا یکی بهم بگه خوردن این غذا خطرناکه؟ 

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



2742
2738
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز