2733
2734
عنوان

دستور غذا هاى بدون گوشت !!همه بیاین لطفا!!

| مشاهده متن کامل بحث + 72135 بازدید | 100 پست
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=53539&PageNumber=1

دستورهای غذایی را اینجا هم بزارین
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
ببین نظرات اینجا خیلی خوبه ها ولی تهش ادم نیاز داره یه ادم متخصص بهش بگه چیکار کنه. من خودم هربار مساله اینجوری برام پیش میاد میرم سراغ دکترساینا. بیا اینم لینکش بعد تازه خیالمم راحته که اگر مشکلم حل نشه پولمو کامل برمیگردونن.



http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=8107&ChatDate=14-9-1389 سلام دوستان لطفا بشتابید که دو روز بیشتر فرصت نمونده
************ خدای تا پاکم نکردی خاکم نکن *********** بر چهره پر ز نور مهدی صلوات ........... بر جان و دل صبور مهدی صلوات تا امر فرج شود مهیا بفرست .............. بهر فرج و ظهور مهدی صلوات
از تاپیک خوبتون ممنونم

من و خیلی دیگر از دوستان خودشون یا همسرشون به دلیل داشتن اوره و چربی و مشکلات دیگر نمیتونند زیاد گوشت مصرف کنند

ممنون میشم اگر روز به روز تعداد دستور این غذا ها بیشتر بشه و ما استفاده کنیم



یک سوال؟

بادمجان را وقتی سرخ میکنم خیلی روغن میبره با وجود اینکه نمک میزنم میگذارم یک دو ساعت میمونه
از قرار معلوم بادمجان را نمیشه پخت و بد طعم میشه
و فقط به صورت کبابی خوب میشه

شما غیر از کبابی راهی دارید که خیلی روغن نبره؟؟
در آن سرای که زن نیست انس و شفقت نیست /در آن وجود که دل مرد مرده است روان
2728
سلام به همه خانمهای عزیز
اول اینکه نخوردن گوشت بیشتر از 40 روز ضرر داره و در هر چیز تعادلش خوبه نه افراط نه تفریط

دوم اینکه کسانی که به دلایل بالا بودن کلسترول و اوره و سایر چیزها میخوان رژیم بگیرن فک نمیکنم بتونن با نخوردن گوشت و در عوضش با خوردن غذاهای چرب و چیلی که بعضا اینجا اموزش داده شده به سلامتی برگردن. غذاهایی که گوشت نداشته باشه اما سرخ کرده باشه یا چرب چه فایده ای داره فقط گول زدن خودمونه

ما هم تو خونه گوشت میخوریم و هم خدا روشکر از سلامتی برخورداریم چرا؟؟؟
چون گوشت بوقلمون کلسترولش صفره و بسیار مناسبه
من باهاش غذاهای زیادی درست میکنم
مثل کتلت بوقلمون که از بوقلمون چرخ کرده استفاده میکنه و نیازی هم به تخم مرغ و روغن زیاد نداره چون خودش اب میندازه و سفته
الویه با بوقلمون و پخته بدون سس ...به جای سس ماست و روغن زیتون میزنم
بوقلمون خام را ریز ریز کرده و با سبزیجات مثل هویج کرفس و کدو بخار پز میپزیم و برای خوشمزگی برای سسش از گوجه رنده شده + ادویه+نمک+سبزیجات خشک مثل پودر شنبلیله یا گشنیز استفاده میکنیم
فقط از روغن کنجد استفاده میکنم چون کلسترول بدش پایینه
غذاهام رو سرخ نمیکنم بلکه با کمی روغن درب ماهیتابه رو میذارم تا غذا خودش اب بندازه
برای پخت کشک بادمجان و میرزا قاسمی هم بادنجون ها رو با اب میپزم و میزارم ابش خشک بشه و سپس با سیر و پیاز با روغن بخار پز شده و کشک قاطی میکنم و خیییییلی هم عالی میشه طوری که همه فک میکنن من سرخشون کردم
فلما ان جاء البشیر القاه علی وجهه فارتد بصیرا قال الم اقل لکم انی اعلم من الله ما لا تعلمون(پس هنگامی که بشارت دهنده امد پیراهن یوسف را روی صورت یعقوب افکند پس دیده اش بینا شد انگاه به فرزندانش گفت مگر به شما نگفتم من از خدا چیزی میدانم که شما نمیدانید)
دال حبوبات یا آبگوشت گیاهی

مقدار: 6 ثا 8 نفر
موادلازم:
نخود (از شب قبل خیس شده)........................................... ..یک پیمانه
لوبیاسفید(ازشب قبل خیس شده)........................................... یک پیمانه
لوبیا چیثی(ازشب قبل خیس شده).........................................2/1پیمانه
سویا.......................................... .................................2/1پیمانه
روغن.......................................... ...............................2/1 1پیمانه
سیب زمینی........................................ ..........................نیم کیلو
گوجه فرنگی........................................ ..........................نیم کیلو
لیموعمانی................................ .....................................6ثا8عدد
زردچوبه.................................... ..................................8قاشق چایخوری
نمک............................................ ...............................8قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز.......................................... ....................2قاشق چایخوری

دستورتهیه:
نخود لوبیا سفید و لوبیا چیتی را که حداقل 3ساعت خیس کرده ایم همراه با آب کافی (12پیمانه) در قابلمه مناسبی می ریزیم و با حرارت زیاد به جوش می آوریم. پس ازجوش آمدن آب در قابلمه را می گذاریم وحرارت را ملایم می کنیم تا حبوبات حدود 2ساعت به آرامی بپزد.

سپس سویا را 10 دقیقه خیس می کنیم و از صافی می ریزیم تا آب آن گرفثه شود. روغن را در ماهیتابه داغ می کنیم وسویا را 2دقیقه با حرارت مثوسط تفت می دهیم. آنگاه سویا سیب زمینی پوست کنده درسته گوجه فرنگی چهارقاچ لیمو عمانی زرد چوبه و نمک را به نخود و لوبیا ی پخته شده اضافه می کنیم و می گذاریم با همان حرارث ملایم حدود 2 ساعث بپزد و کاملا جا بیفثد. برای تقدیم می توانید آب دال را جداگانه در یک کاسه بریزید وسپس محتویات قابلمه را بکوبید وله کنید. این دال را با سبزی خوردن میل کنید.
گرنگهدارمن آن است که من میدانم شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد
خورش کرفس گیاهی

مواد لازم برای پنج نفر:
کرفس 3 پیمانه خورد شده
جعفری و نعناع نیم کیلو
لوبیا چیتی 1 پیمانه
قارچ 5 عدد متوسط
نمک، ادویه ی کاری، گلپر، زیره سبز، فلفل قرمز به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
لیمو عمانی 3عدد
طرز تهیه :
لوبیا چیتی را از شب قبل خیس کرده و جداگانه حدود 15 دقیقه بپزید، ساقه کرفس ها را نگینی، نعناع و جعفری ها را نیز کاملا ریز خورد کنید ، قارچها را حلقه حلقه کرده با کرفس و سبزیهای خورد شده در قابلمه بریزید، دو لیوان آب به آنها اضافه کنید ، نمک ، ادویه ی کاری، گلپر، زیره ی سبز و فلفل قرمز را نیز بیفزایید و با حرارت ملایم حدود یک ساعت و نیم بگذارید بپزند تا خورش کاملا جا بیفتد سپس با روغن زیتون و پلو نوش جان کنید.
گرنگهدارمن آن است که من میدانم شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد
2738
آش شولی غذای محلی یزد

مواد لازم:سبزی: (نصف آن اسفناج و نصف دیگر شوید، تره، جعفری و چند شاخه شنبلیله) یک و نیم کیلو
چغندر: دو عدد بزرگ
پیاز: سه عدد
نعنا: خشک دو قاشق غذا خوری
آرد: یک و نیم لیوان
عدس: یک لیوان
روغن: به میزان لازم برای پیاز و نعناع داغ
نمک: به میزان لازم
زردچوبه: دو قاشق مربا‌خوری
سرکه: به میزان دلخواه

طرز تهیه:
ابتدا چغندر را پوست کنده، سپس آن را به صورت خلالی برش داده و با مقداری آب می‌گذاریم روی شعله تا نیم‌پز شود.
بعد از نیم پز شدن چغندر، عدس و سبزی خرده شده را به آن اضافه می‌کنیم و صبر‌می‌کنیم تا کاملا بپزد.
در این فاصله نعنا و پیاز داغ را درست کرده و به آن زردچوبه را اضافه می‌کنیم.
به آرد حدود 4 تا 5 لیوان آب اضافه کرده وکاملا آن‌ها را با هم مخلوط می‌کنیم.
وقتی سبزی و عدس پخته شد نصف پیاز داغ را به قابلمه اضافه کرده و می‌گذاریم چند غل بخورد.
بعد از آن، ابتدا حدود 4 لیوان آب جوش به آش اضافه می‌کنیم و سپس آرد آب گرفته را به آرامی به آش اضافه می‌کنیم و همزمان هم، خوب به هم می‌زنیم تا آرد گلوله نشود.

نکته:
اگر آش خیلی غلیظ شد باز هم آب به آن اضافه می‌کنیم و سپس آن را خوب به هم می‌زنیم تا غلظت آن چیزی شبیه سوپ شود.
بعد از این که نمک و فلفل آش را اندازه کردیم، به آن نعنا داغ و بقیه‌ی پیاز داغ و سرکه را اضافه می‌کنیم (البته کمی از آن را برای تزئین نگه می‌داریم) و می‌گذاریم تا چند غل بزند تا بوی تند سرکه کم شود.
اگر سرکه دوست نداشتید می‌توانید آش را با رب انار میل نمایید.
گرنگهدارمن آن است که من میدانم شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد
بقچه ی کدوآپلود عکس

مواد اولیه :
گوجه فرنگی سفت - دو عدد
پیاز متوسط - دو عدد
سیر پودر شده - به میزان لازم
آویشن به میزان لازم
ماست چکیده به میزان لازم
کدو سبز سه عدد

طرز تهیه:
ابتدا کدوها را برش‌های نازک زده و آنها را آب‌پز کنید. گوجه‌فرنگی و پیاز را به صورت گرد (حلقه‌ای) برش بزنید. پس از این‌که کدوها آب‌پز شد دو برش از آنها را به صورت ضربدری (X) روی هم قرار داده، پودر سیر و آویشن زده و یک حلقه گوجه‌فرنگی و یک حلقه پیاز روی آن گذاشته و آنها را مانند بقچه بپیچید و با سبزیجات و ماست چکیده تزئین و سرو کنید.

نکته:
1. می‌توانید از سبزیجات دیگر هم برای میان این بقچه‌ها استفاده کنید.
2. می‌توان کدوها را بخارپز کرد.
3. این غذا گیاهی و رژیمی است.

گرنگهدارمن آن است که من میدانم شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد
نازخاتون ، غذای گیاهی سنتی و محلی شمال
زیباتن
نازخاتون یکی از چندین غذای سنتی و محلی شمال ایران است.
مواد لازم:بادنجان قلمی: 8 عددگوجه فرنگی درشت: 5 عددآب غوره: نصف لیواننعنای خشک: یک قاشق غذاخوری پیاز رنده شده: سه قاشق سوپ‌خوریگلپر: یک قاشق غذاخوریآب انار: 2 لیوان(در صورت نبودن آب انار، می‌توان از یک تا 2 قاشق غذاخوری رب انار به اضافه‌ی مقداری شکر استفاده کرد.)

طرز تهیه:بادنجان‌ها را می‌توان کبابی کرد و یا در صورت دلخواه آنها را در فر به مدت نیم ساعت قرار داد تا نرم شوند. سپس پوست می‌کنیم و خوب ساطوری می‌کنیم.در این زمان مقداری آبجوش روی گوجه‌فرنگی‌ها می‌ریزیم تا پوست آنها به راحتی کنده شود. سپس گوجه‌ها را خرد کرده و کنار می‌گذاریم.آنگاه بادنجان ساطوری شده را همراه با آب انار و آب غوره می‌گذاریم تا آهسته بجوشد و غلیظ شود. پس از آن گلپر، نعنا و پیاز رنده شده را ریخته و از روی شعله بر می‌داریم و با گوجه‌فرنگی خرد شده مخلوط کرده و در ظرف می‌کشیم. سپس با مقداری گردوی خرد شده تزیین می‌کنیم.
نکات تغذیه‌ای:بادنجان دارای انرژی کمی است زیرا بیشتر حجم آن را آب تشکیل می‌دهد. 92 درصد وزن بادنجان خام را آب تشکیل می‌دهد. نصف لیوان بادنجان پخته فقط 14 کالری انرژی و کمتر از 0/5 گرم پروتئین و حدود 3 گرم کربوهیدرات دارد. محتوای مواد مغذی آن کم است و کمتر از 5 درصد نیاز روزانه به مواد مغذی را برآورده می‌سازد.مقداری فیبر، کلسیم، پتاسیم، اسید‌فولیک و سایر ویتامین‌ها و املاح را داراست، ولی قابل ملاحظه نیستند.به دلیل کالری پایین آن ، برای افرادی که می‌خواهند انرژی دریافتی و وزن خود را کاهش دهند، مناسب است.استفاده از آبغوره و آب انار در این غذا، آن را خوش طعم و لذیذ کرده و نیز باعث افزایش اشتها می‌شود.

- - - Updated - - -

خوراک کدو و بامیه

مواد لازم :

کدو 2 عدد
هویج 1 عدد
سیب زمینی 1 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 1 حبه
فلفل دلمه ای یک مقدار
گوجه 3 عدد متوسط
بامیه ریز به میزان دلخواه
زردچوبه به میزان لازم
فلفل سیاه یک مقدار
روغن کنجد 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه
کدوها و هویج رو به صورت حلقه ای خرد می کنین و توی تابه میریزن - بعد پیاز رو ریز میکنین سیر رو رنده می کنین - فلفل دلمه ای رو نگینی خرد میکنین و به کدوها اضافه میکنین - سیب زمینی ها رو هم به صورت حلقه های نازک خرد میکنین و حلقه ها رو از وسط نصف می کنین و اضافه می کنین . گوجه ها رو هم حلقه ای خرد می کنین و اضافه می کنین و یکم زرد چوبه میریزن و مخلوط میکنین - یکم فلفل سیاه و نمک میریزن . بامیه ها رو کنار این سبزیجات میریزن و در نهایت 2 قاشق روغن ترجیا کنجد به سبزیجاتتون اضافه میکنین درب تابه رو میزارین و با حرارت کم تا سبزیجات به آرومی بخار پز بشن بعد از 20 دقیقه آماده سرو شدن هست .
گرنگهدارمن آن است که من میدانم شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد
خورشت فسنجان گیاهی

رب انار ۵/۱ پیمانه
گردو ۵/۱ پیمانه
بادام ۱پیمانه
هویج ۲عدد متوسط
سیب درختی ۱عدد متوسط
دارچین و زعفران به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم
شیره خرما به مقدار لازم

طرز تهیه:

گردو و بادام راپودر کرده و همراه با یک لیوان آب در ظرف مناسب بریزید تابا حرارت ملایم بپزند.سپس ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید، اگر در حین پخت غلظت خورش بالا رفت به آن کمی آب اضافه کنید.
هویج و سیب درختی را جداگانه با کمی آب بپزید و آن را در مخلوط کن کاملا مخلوط کنید تا به صورت یکنواخت درآید، این مخلوط را به گردو و بادام اضافه کرده و خوب به هم بزنید ، سپس رب انار و شیره خرما و دارچین رااضافه کرده وبگذارید روی حرارت ملایم به مدت ۲۰ دقیقه تا خوب جا بیفتد و سپس آن را با روغن زیتون تقدیم کنید.


- - - Updated - - -

آش میوه - غذای محلی آذربایجان

برای پختن آش میوه نیازی به سبزی نیست و ولی در صورت تمایل می‌توان به آن تره، جعفری، گشنیز و برگ چغندر افزود، در غیر این صورت آین آش بدون سبزی تهیه می‌شود.
مواد لازم:

لوبیا قرمز: یک پیمانه

نخود: یک پیمانه

عدس: 2 پیمانه

برنج: نیم پیمانه

گندم پوست کننده: یک پیمانه

رشته آش: ۳۵۰ گرم

آلوی خورشی: ۲۰۰ گرم

برگه آلو زرد: ۲۰۰ گرم

قیسی زرد الو:۲۰۰ گرم

البالو خشک:۲۰۰ گرم

گوجه برقالی: ۲۰۰ گرم

نمک،فلفل،و ادویه: به مقدار لازم

پیاز متوسط: ۲ عدد

تره،جعفری،گشنیز و برگ چغندر(درصورت تمایل): یک کیلو‌گرم

طرز تهیه:

* لوبیا قرمز و نخود را که از شب قبل خیس کرده‌ایم در قابلمه‌ای می‌گذاریم تا بپزد. پس از این که حبوبات نیم‌پز شدند عدس و گندم را به آن اضافه می‌کنیم تا با حبوبات بپزند.

* پیاز خرد شده را در قابلمه‌ای دیگر با روغن تفت می‌دهیم تا طلایی شود، سپس نمک، فلفل، ادویه و رب گوچه را اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم.

* برنج را به همراه مقداری آب به پیاز داغ اضافه می‌کنیم.سپس سبزی را به آن اضافه میکنیم.

* حال حبوبات پخته شده را نیز اضافه می‌کنیم و آش را هم می‌زنیم. وقتی مواد آش پخت، میوه‌های خشک را به همراه رشته آش اضافه می‌کنیم و منتظر می‌مانیم آش کاملاً جا بیفتد.

* پس از آماده شدن آش میوه می‌توان برای تزیین آن از نعنا داغ، پیاز داغ و میوه‌های خشک استفاده کرد.

نکات مهم:

* باید حبوبات را از شب قبل خیس کرد. چون هم باعث پخت سریع آن‌ها می‌شود، هم برای جلوگیری از نفخ شکم موثر است.

* نیم ساعت قبل از افزودن میوه‌های خشک به آش، آن‌ها را در آب سرد بگذارید تا خیس بخورد.

* در طی پخت باید مرتب آش را هم زد تا ته نگیرد.
گرنگهدارمن آن است که من میدانم شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد
سلام منم گیاهخوارم ولی ماهی یه بار گوشت میخورم به خاطر تاکید اسلام به اینکه نباید بیشتر 40 روز خوردن گوشت رو ترک کرد

راستی اگه دقت کنیم به غذاهای محلی وسنتی شهرامون اکثرا گوشت ندارن و با سبزیجان وحبوبات پخته میشن
گرنگهدارمن آن است که من میدانم شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد
سحز ان من از ماهی تابه هپی کال استفاده میکنم وبادنجون رو با خیلی کم روغن سرخ میکنم در ضمن کوکو مرغکیک ته چین و.. هم دااخلش میپزم
این ماهتابه رزیمی هست وخیلی به درد میخوره مخوصا بادنحون
سالاد الویه

مفید برای مناسب فصل های بهار، پاییز و زمستان، تقویت قلب ، ضد دیابت ، تقویت بینایی ، مفید برای کبد
مواد لازم 4 نفر
هویج : یک عدد متوسط
سیب زمینی : سه عدد بزرگ
نخود فرنگی : یک پیمانه
فلفل دلمه ای : یک عدد کوچک
ذرت : دو پیمانه
آب لیموترش تازه : یک دوم پیمانه
روغن زیتون : چهار قاشق غذاخوری
کرفس خرد شده : دو پیمانه
خیارشور : 12 عدد
نمک، فلفل سیاه، نعناع خشک : به میزان لازم

روش تهیه

هویج و کرفس را نگینی خرد کرده، سپس همراه با سیب زمینی، نخود فرنگی و ذرت آنها را بخارپز می‌کنیم. پوست سیب زمینی را جدا کرده و درشت رنده می کنیم. آب لیموترش و روغن زیتون را به همراه نمک، فلفل و پودر نعناع در ظرفی مخلوط کرده تا به شکل سس درآید . سپس آن را به سیب زمینی اضافه می کنیم . فلفل دلمه ای را نگینی ریز خرد کرده ، خیارشور را درشت رنده کرده و همراه با مواد بخارپز شده ، به سیب زمینی افزوده و کاملاً مخلوط می کنیم. حاصل را در ظرف مورد نظر ریخته و آن را تزیین می کنیم.
گرنگهدارمن آن است که من میدانم شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   nimafamili4  |  2 ساعت پیش
توسط   mobina004  |  4 ساعت پیش