2737
2739
سلام خوبی
ماکارونی را می پزیم البته چون نمی خایم دمش کنیم یه کم بیشتر مزاریم بجوشه وبعد ابکش می کنیم
جعفری تازه خرد شده
کالباس به میزان لازم خرد شده
گوجه تازه خرد شده
خیارشور خرد شده
سس هم به میزان لازم
بعد همه رو با هم مخلوط می کنیم واز خوردنش لذت می بریم.
ببین نظرات اینجا خیلی خوبه ها ولی تهش ادم نیاز داره یه ادم متخصص بهش بگه چیکار کنه. من خودم هربار مساله اینجوری برام پیش میاد میرم سراغ دکترساینا. بیا اینم لینکش بعد تازه خیالمم راحته که اگر مشکلم حل نشه پولمو کامل برمیگردونن.



دستورش هست اما من چندتا چیز که به نظرم خوشمزه تر میکنه میگم . هرچی ماکارونیت ریز تر باشه بهتره.سسرو زیاد بزن و بذار چند ساعتی بمونه به خوردش بره موقع سرو هم دوباره روش سس بزن.اگه اهلشی میتونی ذرت و ونخودفرنگی هم بزنی(سس چاق کننده است میتونی یک کم ماست قاطیش کنی )
2731
سلام
خانمای کد بانو کامل توضیح دادن عزیزم. منم اینجوری درست میکنم.
خدایا هزار مرتبه شکرت « یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ لى کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ (ع) »...
من بهش گوجه نمیزنم چون اب میندازه
هویج میپزم توی سالاد ریز میکنم..فلفل دلمه ای هم ریز میکنم.....در ضمن ماکارانی رو هم از این پیچی ها بخر و بعد از پختن ریزش کن با چاقو(نصف کن).......با سس مایونز(کم چرب استفاده نکن چون هر چی بریزی خودشو نشون نمیده)+یک کم ماست سون......خیارشور هم ریز کن........نخود فرنگی هم بریز........ذرت هم بریز.......ژامبونتم خشک باشه بهتره چون گوشت و مرغ با ماکارانی بوی بدی میده........من سیب زمینی نمیریزم ولی میتونی سیب زمینی هم بپزی و داخلش ریز کنم
2740
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز