2737
2739
من تا حالا کیک درست نکردم دیروز به اصرار شوشو رفتم پودر آماده کیک گرفتم و قالب کیک......فروشنده یه کاغذ هم بهم داد گفت حتما باید استفاده کنی ...........حالا نمیدونم چیکار کنم با این کاغذه؟...همزن هم ندارم میتونم از چنگال استفاده کنم واسه همزدن مواد؟
نکته دیگه ای یادتون میاد لطف کنید ممنونم.دوستان
سلام پودر اماده کیک که کاری نداره روش نوشته چی کار کنی


والا از کاغذ سر در نمیارم حتما برای ته ظرفه که نچسبه ولی من پودر طبق دستور اماده می کنم خیلی خوشمزه می شه و به جای اب توش شیر می ریزم
عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹
صبح به خیر پریسا جان

عزیزم خمیر کیک رو در ظرفی به غیر از قالبی که خریدی طبق دستور آماده کن. بعد اون کاغذ کیک رو باز کن و در قالب بگذار طوری که کف قالب و دیواره هاش رو بپوشونه و بعد خمیر آماده شده را در قالبت که با کاغذ پوشش داره شده بریز و سپس بقیه کار....
ببین نظرات اینجا خیلی خوبه ها ولی تهش ادم نیاز داره یه ادم متخصص بهش بگه چیکار کنه. من خودم هربار مساله اینجوری برام پیش میاد میرم سراغ دکترساینا. بیا اینم لینکش بعد تازه خیالمم راحته که اگر مشکلم حل نشه پولمو کامل برمیگردونن.



پریسا جان

من با فر کیک نپختم ولی همون دستورهای کیک پختن رو با ماکروفر اجرا کردم و خیلی سریعتر و راحت تره ... البته ظرفش فرق داره ...

اون ظرفی که داخل فر میذاری رو اگه چرب کنی دیگه به کاغذ احتیاج نداره و کاغذ برای پختن شیرینی مناسبه
2728
با چنگال هم میشه فقط باید زیاد به هم بزنی تا کار همزنو انجام بده یعنی مایع سفید سفید بشه
عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹
اون کاغذ کاغذ روغنی هستش . ه قالبت بنداز دیگه مطمئن میشی کیکت نمیچسبه
1- از زمانی که شروع میکنی به کار کردن فرت رو روشن کن که خوب داغ بشه
2- تخم مرغ باید به دمای محیط برسه
3- اگه زرده و سفیده تو دستورت جدا هست اول سفیده رو خوب بزن که کاملا پف کنه و از ظرف نریزه
4- زرده رو آنقدر بزن که کرم رنگ و کشدار بشه
5- آردت رو با بکینگ پودر 2 تا 3 بار الک کن این کار باعث میشه هوا بین آرد بره و کیکت خوب پف کنه
6- وقتی آردت رو کم کم داری به موادت اضافه میکنی آروم و در یک جهت هم بزن تا پف کیکت نخوابه
7- در فر رو زیاد باز و بسته نکن مخصوصاً 20 دقیقه اول چون پف کیکت میخوابه
2740
من همیشه این نکات رو رعایت میکنم هر نوع کیکی هم تا حالا درست کردم خوب شده
یکمی ته قالبت رو چرب کن ، کاغذ روغنی رو به اندازه ته قالبت ببر و بنداز توش
امیدوارم این نکات مورد استفاده ات قرار بگیره و کیکت خوب در بیاد
البته من همیشه با میکسر درست میکنم ولی آرد رو هیچوقت نباید با میکسر بزنی فقط و فقط با قاشق یا همون لیسک
وانیل رو همیشه با تخم مرغ بزنید ...
در ضمن کاغذ روغنی بیشتر برا کیک اسفنجی استفاده میشه چون خیلی نرمه و ممکنه بچسبه ولی واسه بقیه کیکها اگه کاملا ظرف مورد نظر را چرب کنید نیازی به کاغذ روغنی نیست ولی شما چون بار اول هست داری کیک درست میکنی بزار که خیالت از بابت در اومدنش راحت باشه
آخر سر همکه مدت پختت تموم شد یه چاقو یا چنگال بزن تو کیکت اگه از موادت چیزی بهش نچسبیده بود کیکت پخته است ولی اگه به چاقو چیزی چسبید باید بیشتر بزاری بمونه توی فر
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز