اون کاغذ کاغذ روغنی هستش . ه قالبت بنداز دیگه مطمئن میشی کیکت نمیچسبه
1- از زمانی که شروع میکنی به کار کردن فرت رو روشن کن که خوب داغ بشه
2- تخم مرغ باید به دمای محیط برسه
3- اگه زرده و سفیده تو دستورت جدا هست اول سفیده رو خوب بزن که کاملا پف کنه و از ظرف نریزه
4- زرده رو آنقدر بزن که کرم رنگ و کشدار بشه
5- آردت رو با بکینگ پودر 2 تا 3 بار الک کن این کار باعث میشه هوا بین آرد بره و کیکت خوب پف کنه
6- وقتی آردت رو کم کم داری به موادت اضافه میکنی آروم و در یک جهت هم بزن تا پف کیکت نخوابه
7- در فر رو زیاد باز و بسته نکن مخصوصاً 20 دقیقه اول چون پف کیکت میخوابه