2737
2739
کره : 100 گرم
تخم مرغ : 1 عدد
شکر : 5 ق غ خ
پودر کاکائو : 2 ق م خ
وانیل : نصف ق چ خ

کره رو به روش بن ماری ( حرارت غیر مستقیم ) اب کرده تخم مرغ و شکر و وانیل و کاکائو را خوب می زنیم تا سفت بشه بعد با کره مخلوط می کنیم و در یک ظرف ابجوش قرار می دهیم تا رنگ ان تیره بشه مثل رنگ کاکائو....به همین سادگی !
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



مامان نی نی جان یه ظزف رو توش ابجوش می ریزیم و ظرف محتویات کرم شکلات رو می ذاریم توی این ظرف ابجوش و هم می زنیم تا رنگش عوض بشه

مامان ارمیتا تخم مرغ رو تو رطرز تهیه جا انداختم ببخشید!

باید در یخچال نگهداری شود
2731
2738
من همیشه یه کیک ساده درست می کنم بعد کرم شکلات رو می ریزم تو ظرف سس خرسی و روی کیک رو تزیین می کنم....هم کیک رو از خشکی در میاره هم خوشگلش می کنه و هم خوشمزه....امیدوارم درست کنید و لذت ببرید!
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز