دوستان این مشکل همیشگی من هست وقتی یه دستور کیک رو از نت برمیدارم و مثلا نوشته در دمای 350 درجه به مدت یکساعت.وقتی من هم اینکار رو میکنم نیم ساعت که نگذشته بوی سوختگی بلند میشه!!! یعنی دمای فرها با هم فرق داره؟؟
پولدار شدن،رابطه مستقیم با پدر داره:یا باید پدرت در اومده باشه-یا باید پدر بقیه رو در آورده باشی-یا باید پدرت پولدار باشه!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من تو قالب سیلیکونی درست میکنم عالی میشه ولی زمانش کوتاهتر از مدت گفته شده اس بهترین کار اینه که دائم چک کنی کیکو و وقتی ظاهرش به نظرت پخته اومد با یه خلال دندون امتحانش کنی خلال دندون فرو کن مرکز کیک اگه چیزی بهش نچسبید کیک پخته اگه هنوز شل بود خوب زمان بیشتری میخواد
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی! هرلحظه به دام یک کسی پا بستی گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
اینجا چند نکته راجب پخت کیک نوشم البته چند صفحه عقبتره بگرد پیداش میکنی http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=319253&PostID=14142614#14142614
خدایا شکرت برای همه چی خیلی دوست دارم خیلی.......یا حضرت عباس ممنون از لطفتون اقا،لطفا مراقب دختر نازم باش یا امام زمان
از این قالبا که برای ژله هم استفاده میشه البته جنس خوبشو باید بخری شبیه پلاستیکه فلزیم خوبه ولی کاغذ روغنی میخواد کاغذ روغنی بزاری هم نمیچسپه به ته قالبت هم نمیسوزه البته باید 20دقیقه قبل از زمانی که تو دستور اومده کیکو چک کنی
خدایا شکرت برای همه چی خیلی دوست دارم خیلی.......یا حضرت عباس ممنون از لطفتون اقا،لطفا مراقب دختر نازم باش یا امام زمان