خب من تو درست کردن قهوه ترک ید طولایی دارم....منتها تاحالا با ظرفهای مخصوص قهوه ترک درست میشه که آلومینیوم هست و برای 3 تا فنجونش قیمتش 2000 تومانه از اونا بخر اگه نداری
به نسبت هر نفر یه قاشق چایخوری قهوه سر پر بریز تو ظرف...بعدش با فنجونی که قراره قهوه توش سرو بشه به تعداد نفرات آب سرد بریز تو ظرف اگه شکری میخوری بهتره شکر هم به اندازه ای که میخوای بریزی چون بهتر میشه...
بعدش بذارش رو گاز با شعله کم....
همش بزن اول بذار که بمونه...وقتی شروع کرد به حباب زدن دور ظرف همونجا حواست باشه همینطور نگاهش کن تا کمی جوش بخوره و یه مایع غلیظ وسط ظرف جمع میشه وقتی اون مایع به اندازه یه سکه 25 تومانی جمع شد وسط قبل از اینکه جوش بیاد و بالا بیاد باید خاموش کنی زیرش رو ....بعدش بریز تو فنجونت و یه کاکائو بذار کنارش
دل قوی دار که بنیاد بقا محکم از اوست...