2733
2739
عنوان

کی کیک مرغ خوشمزه بلده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

2908 بازدید | 6 پست
سلام. فردا مهمون دارم . می خوام برای اولین بار کیک مرغ درست کنم . تو نت دستورشو در اوردم . می خوام هر کی درست کرده و راضی بوده دستورشو بهم بده.
خدایا.... دستم به آسمانت نمی رسدتو که دستت به زمین می رسد بلندم کن.
ببین نظرات اینجا خیلی خوبه ها ولی تهش ادم نیاز داره یه ادم متخصص بهش بگه چیکار کنه. من خودم هربار مساله اینجوری برام پیش میاد میرم سراغ دکترساینا. بیا اینم لینکش بعد تازه خیالمم راحته که اگر مشکلم حل نشه پولمو کامل برمیگردونن.



● مواد لازم:
▪ نان تست شده: ۱۲ ورقه
▪ سینه مرغ پخته و خرد شده: یک عدد کامل
▪ پیازچه پاک کرده و خرد شده: ۳ پیمانه
▪ گردوی تازه: ۱۵ تا ۲۰ عدد کامل
▪ سس مایونز: ۲ قاشق
▪ ماست چکیده خامه‌ای: ۲ پیمانه
▪ نمک و فلفل: به میزان دلخواه.

سس مایونز و ماست چکیده را با هم مخلوط کنید و آن را به دو قسمت تقسیم کنید. در ظرفی مرغ خرد شده و پیازچه و گردوی خرد شده را با نیمی از سس مخلوط کنید و آن را با نمک و فلفل مزه‌دار کنید و کنار بگذارید. کناره‌های نان‌های تست را با چاقو جدا کنید و ۴ ورقه از نان را کنار هم به صورت یک مربع قرار دهید و روی آن را با نیمی از مخلوط مرغ که آماده کرده اید بپوشانید و سپس دوباره نان تست روی مواد بگذارید و نیمه دیگر مخلوط مرغ مزه‌دار را روی آن پهن کنید و با لایه دیگری از نان تست بپوشانید. سپس تمام سطح و کناره‌های کیک را با نیم دیگری از سس که کنار گذاشته بودید کاملاً بپوشانید و دو ساعت در یخچال قرار دهید
... 
2742
البته سلیقه ای هست ولی به نظرم 3 پیمانه پیازچه خیلییییی زیاده.
من دیشب درست کردم خیلی عالی شد.تو مرغ گردو و خیار شور و کنسرو نخود فرنگی زدم و یه کم هم فلفل دلمه ای خیلی ریز.
و سسش هم با خامه قاطی کردم.
خیلی خوب شد.اگه درست کردی دور نون ها رو که میبری برای تزیین دورش استفاده کن.مثل قلعه تقریبا بچسبونش به دور کیک. و چیزای خوشرنگ مثل زیتون و فلفل دلمه ای رنگی و گوچه کوچولو هم بزن به خلال دندون بزار روی کیک.
من یه عکس گرفتم البته بعد از اینکه نسفشو خوردیم.میخواستم به خواهرم نشون بدم.اگه حال داشتم برات میزارم ببینی چه شیک شد.
همین بس که خوشحالم
ماست چکیده موسیر دار بگیر

3پیمانه پیازچه واسه اون مقدار مواد زیاده...یک پیمانه بسه

حتما موادت رو بریز تو غذا ساز تا کاملا له بشند و شبیه گل بشه

تو موادت چند قاشق خامه هم بریز عالی میشه

دقت کن نون تستایی که میگیر خیلی برشهاش چاق و قطور نباشند والا خوب نمیشه

حتما حداقل 6 ساعت قبل مصرف درست کن و بزار تو یخچال تا مزه ها به خورد هم برند
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687