2737
2739
من لیسانسم شیمیه
میخوام فوق تو این رشته ها بخونم خیلی به این مباحث علاقه دارم
کدوم گرایش مفیدتره
راستش یه نی نی ٦ ماهه هم دارم واسه همین میخوام آسون باشه
ممنون میشم راهنماییم کنین
کلا چیا بخونم و کدوم موسسه خوبه واسه ارشد؟


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2728
هم روان شناس بالینی و هم عمومی لازم است قبل از کار مشاوره از سازمان نظام روان شناسی و مشاوره ایران مجوز بگیرند.افرادی که مدرک کارشناسی آنها غیر روان شناسی هست مجددا از طرف سازمان مورد آزمون و بررسی قرار می گیرند و در صورت تایید نشدن اجازه مشاوره ندارند.
منابع کارشناسی ارشد را به صورت کاملا دقیق نمی توان مشخص کرد.با این حال مواردی است که توجه به آنها احتمال قبولیتان را بسیار زیاد می کند.برای شرکت در آزمون کارشناسی ارشد روانشناسی وزارت علوم (یعنی دانشگاههای دولتی و پیام نور) و دانشگاه آزاد نوع مدرک کارشناسی اهمیت ندارد یعنی یک کارشناس کشاورزی یا عمران می تواند در آزمون کارشناسی ارشد روان شناسی شرکت کند و پذیرفته شود!! و بالعکس!!(البته به علت رقابت زیاد، احتمال قبولی این افراد در سالهای اخیر به شدت کم شده است).اینجانب هرگز توصیه نمی کنم با مدرک نامرتبط در رشته دیگر بویژه روان شناسی شرکت کنید.قطعا در فعالیتهای حرفه ای،شغلی،استخدامی و حتی ادامه تحصیل در مقطع دکترا دچار مشکلات عدیده ای خواهید بود.مثلا برای جذب به عنوان هیات علمی یا حتی تدرسی به عنوان مدعو در دانشگاهها محدودیت جدی وجود دارد.قطعا عملکرد این افراد در مشاوره و روان درمانی نیز به علت نامرتبط بودن مدرک پایه یعنی کارشناسی بسیار پایین تر است.برای شرکت در آزمون کارشناسی ارشد روان شناسی وزارت بهداشت حتما باید مدرک کارشناسی روان شناسی(کلیه گرایشها) یا مشاوره داشته باشید.امیدواریم این قانون برای دیگر دانشگاهها نیز تصویب شود.

برای دسترسی به تازه ترین منابع باید از اساتید، دوستان و بخصوص دانشجویان کارشناسی ارشدی که در سالهای قبل (ترجیحا 2 سال قبل) در مقطع کارشناسی ارشد قبول شده اند کمک بگیرید. هرچند که در چند سال گذشته تغییر کمی در این منابع صورت گرفته است. بیشتر سئوالات آزمون کارشناسی ارشد مفهومی هستند. بدین معنی که اگر داوطلبی مفاهیم دروس رشته خود را بخوبی مطالعه و درک کرده باشد حال از هر کتابی که آنها را مطالعه کرده است به آن سئوالها جواب خواهد داد،بطور مثال وقتی یک داوطلب در درس آسیب شناسی روانی با پنج محور DSM آشنایی داشته باشد و یا طبقه اختلالات اضطرابی را خوب فهمیده باشد در آزمون موفق است هر چند ممکن است از منبعی استفاده کرده باشد که جز لیست نباشد و یا مطالبی را در کلاس درس یاد بگیرد و کمک کننده باشد.

ترتیب مطالعه درسها: درسها را به همان ترتیبی که دانشگاه درسها را به صورت پیش نیاز ارایه کرده و شما قبلا گذراندید ،مطالعه کنید.مثلا شما اول روان شناسی رشد را گذراندید بعد آسیب شناسی روانی.

بجای مطالعه همه منابعی که از مراجع مختلف به دست شما می رسد، سعی کنید منابع جامع و مهم را بطور دقیق، کامل و با مرور بخوانید.اینکه چه جوری بخوانم؟ خود شما بهتر می توانید به این سوال جواب دهید! (تجربه شخصی: علاوه بر علامت گذاری مطالب مهم در کتب، مطالبی که احتمال می دهید مهم تر هستند و ممکن است فراموش کنید در برگه ای دیگر خلاصه نویسی و رمز گردانی کنید تا نزدیک امتحان مرور کنید.خلاصه نویسی هر درس یا کتاب را جدا کنید).موفقیت با کسانی است که همان منابع جامع و مهم را بهتر و دقیقتر بخوانند.به تعداد کتابهای مورد مطالعه زیاد توجه نکنید.(تجربه شخصی: اینجانب برای درس آسیب شناسی روانی علاوه بر اینکه در دوران تحصیل کتاب آسیب شناسی روانی را با دکتر آزاد گذراندم،کتاب روان شناسی مرضی تحولی دادستان(دو جلد) را خوب مطالعه کردم و ضرایب بسیار بهتری نسبت به یکی از همکلاسی هایم داشتم که علاوه بر کتاب دکتر دادستان کتاب خلاصه روانپزشکی کاپلان را نیز مطالعه کرده بود!).

سعی کنید از هر درس حداقل یک کتاب را بخوانید بدین معنی که هیچ درسی را به نفع سایر دروس کنار نگذارید. لازم به ذکر است که در هر درس تعدادی از سئوالات در سطح دشواری نسبتا پایینی قرار داشته و شما با خواندن حتی یک کتاب از هر درس نیز می توانید به تعدادی از سئوالات آن درس جواب دهید.این فرصت بزرگ را هرگز از دست ندهید.

در هر درس یک یا دو کتاب که مهمترین منابع آن درس را تشکیل می دهند مطالعه کنید، سپس به سراغ مهمترین منبع درس بعدی رفته و به‌همین صورت ادامه دهید تا هنگامی که مطالعه مهمترین منابع همه دروس را تمام کنید. به این‌صورت وقت شما بین دروس مختلف توزیع می شود.

هنگامی که برای خود برنامه می ریزید منعطف باشیدچون متوجه خواهید شد که برای بعضی دروس باید وقت بیشتری بگذارید چون پراکندگی منابع آن زیاد است و برخی نیز منابع محدودی دارند(مثلا علم النفس) که وقت شما را کمتر می گیرند.

برای درس زبان انگلیسی بهترین توصیه این است که در دوران تحصیل به پاورقیهای انگلیسی کتابهای درسیتان توجه کنید و اگر لازم دیدید فیش برداری کنید.مواقع زیادی پیش می آید که می توانید از فیشهایی که نوشتید استفاده کنید(مثلا زمانیکه در مسیر دانشگاه یا .. هستید).اگر از ابتدای تحصیلتان روزانه با 3 لغت ! تخصصی آشنا شوید قطعا در آینده کارتان راحتتر خواهد بود.توصیه می کنم مطالعه زبان را هر روز به مدت حداکثر یک ساعت در برنامه تان قرار دهید.(تجربه شخصی:مطالعه زبان قبل از خواب و بعد از مطالعه روزانه دروس دیگر مفید است،فریب یادگیری زبان در خواب را نخورید.شما در درسهای انگیزش هیجان ،روان شناسی فیزیولوژیک و آسیب شناسی روانی به صورت تلویحی به اهمیت خواب کامل و آرام پی می برید بنابراین خواب شیرین و معمولی خود را خراب نکنید!. دانشجویان دانشگاه پیام نور با مطالعه و مرور کامل کتاب درسی خود یعنی متون روان شناسی عمومی به زبان خارجه 1 و 2 (از جعفری گوهر و علیمحمدی) که راهنمای آنها نیز موجود است اطلاعات کامل و جامعی را کسب می کنند.مطالعه عمیق منابع درسی در دوران تحصیل بسیار مهم هستند.مثلا منبع درسی آسیب شناسی روانی 1 دانشگاه پیام نور (تالیف دیویسون ترجمه دکتر دهستانی) منبع بسیار مهم و جامعی است.

حتما،حتما برای نمونه سوالات آزمونهای کارشناسی ارشد سالهای قبل وقت بگذارید.اول اینکه تا شما سوالات سالهای قبل را نبینید نمی توانید تشخیص دهید که چه مطالبی مهم تر هستند.بنابراین اگر با سوالات قبلی آشنایی داشته باشید با چشمانی باز جلو می روید.دوم اینکه در حین و بعد از مطالعه می توانید با نمونه سوالات، خودتان را محک بزنید.اگر عملکرد خوبی نداشتید ناامید نشوید به تلاشتان ادامه دهید احتمال اینکه زمان آزمون عملکرد بهتری داشته باشید کم نیست.موفق باشید.(عبداله زاده 1388) http://psychologyinfo.blogfa.com

آمار و روش تحقیق:- احتمالات و آمار کاربردی در روان شناسی و علوم تربیتی،دکتر دلاور- روش تحقیق در علوم رفتاری ،دکتر سرمد و بازرگان و حجازی- روش تحقیق در روان شناسی و علوم تربیتی،دکتر دلاور

روان شناسی عمومی:- زمینه روان شناسی،هیلگارد،دو جلد ، ترجمه براهنی یا رفیعی

مرضی و استثنایی:- روان شناسی کودکان استثنایی دکتر سیف نراقی- روان شناسی مرضی تحولی 2 جلد اول دادستان- آسیب شناسی روانی 2 جلد ،سلیگمن ترجمه سید محمدی- (روان شناسی کودکان استثنایی،میلانی فر)

زبان تخصصی:- پاورقیهای منابع اعلام شده و فیش برداری از آنها -متون روان شناسی عمومی به زبان خارجه 1 و 2 (از جعفری گوهر و علیمحمدی)انتشارات پیام نور یا متون روان شناسی از نایینیان

علم النفس:- روان شناسی شخصیت از دیدگاه دانشمندان ،دکتر احمدی-علم النفس دکتر حسن احدی.-علم النفس دکتر ایروانی و صبحی

رشد: - روان شناسی ژنتیک ،دکتر منصور-روان شناسی رشد دو جلد ، ترجمه یحیی سید محمدی-

انگیزش هیجان و روان شناسی فیزیولوژیک:- انگیزش و هیجان ،کریم خداپناهی - روان شناسی فیزیولوژیک کریم خداپناهی

روان شناسی بالینی:- روان شناسی بالینی ،شاملو - روان شناسی بالینی، دکتر دادستان- روان شناسی بالینی جری فیرس ترجمه فیروز بخت

کتاب تست:مجموعه تستهای گروه روان شناسی و مجموعه تستهای سال قبل .مجموعه کتابهای انتشارات سنجش تکمیلی.

با توجه به اینکه نمی توان به طور دقیق منابع کارشناسی ارشد را برای سالهای بعدی پیش بینی کرد، شرط اصلی در قبولی شما علاوه بر مطالعه منابع فوق، مطالعه دقیق و کامل کلیه کتب درسی در دسترس شما و افزایش دامنه اطلاعات در طول تحصیل است.


2740
1-آمار و روش تحقیق

1- مبانی نظری و عملی پژوهش در علوم انسانی و اجتماعی دکتر دلاور انتشارات رشد

2- احتمالات و آمار کاربردی در روانشناسی و علوم تربیتی- دکتر دلاور - انتشارات رشد

3- روشهای تحقیق در علوم انسانی - دکتر نادری و دکتر سیف نراقی – انتشارات بدر

4- روش تحقیق در علوم تربیتی – انتشارات روان - دکتر دلاور

5- استدلال آماری در علوم رفتاری دکتر کیامنش انتشارات دانشگاه علامه طباطبایی

2- نظریه های مشاوره و روان درمانی

1- نظریه های مشاوره تالیف دکتر خدیجه آرین، انتشارات اطلاعات

2- نظریه های مشاوره و روان درمانی تالیف دکتر عبداله شفیع آبادی و دکتر غلامرضا ناصری انتشارات مرکز دانشگاهی

3- روشهای راهنمایی ومشاوره :

1- مبانی مشاوره و راهنمایی ترجمه باقر ثنائی – انتشارات بعثت

2- فنون و روشهای مشاوره تالیف دکتر عبداله شفیع آبادی

3- اصول و فنون راهنمایی و مشاوره ، تالیف یوسف اردبیلی ، انتشارات بی نام

4- راهنمایی و مشاوره شغلی ، تالیف شفیع آبادی ، انتشارات رشد

4-مبانی راهنمایی ومشاوره :

1- مشاوره و راهنمایی در مدارس ،‌تالیف :سی-اچ-پاترسون،ترجمه یوسف اردبیلی چاپ دوم انتشارات دهخدا

2- مقدمات راهنمایی ومشاوره ، تالیف : دکتر عبداله شفیع آبادی انتشارات دانشگاه پیام نور

3- مقدمه ای بر مشاوره و رواندرمانی ، تالیف : دکتر سید احمد احمدی دانشگاه اصفهان

4- مفاهیم بنیادی مباحث تخصصی در مشاوره ، ترجمه : سیمین حسینیان ، نشر کمال تربیت

5- راهنمایی و مشاوره تحصیلی و شغلی ، تالیف: شفیع آبادی ، انتشارات سمت

6- راهنمایی ومشاوره کودک ، تالیف: شفیع آبادی ، انتشارات سمت

7- اصول و روش های راهنمایی و مشاوره ، تالیف : دکتر حسینی ، انتشارات دانشگاه آزاد

8- مشاوره گروهی ، تالیف :دکتر شفیع آبادی ، انتشارات رشد

5- زبان تخصصی :

1- کتاب منتشره توسط سازمان سمت در زمینه مشاوره0

(phychological text in English - by:dr M.parsa)

۶- کاربرد آزمونهای روانی

1- راهنمای سنجش روانی (2جلد ) تالیف : دکتر پاشا شریفی انتشارات رشد

2-اصول روان سنجی وروان آزمایی ، تالیف : دکتر پاشا شریفی ،انتشارات رشد

3- آزمونهای روانی ، تالیف : دکتر هادی بهرامی ، انتشارات دانشگاه علامه

4- آزمونهای روانی ، تالیف : دکتر گنجی ، انتشارات استان قدس

5- نظریه و کاربرد آزمونهای هوش و شخصیت ، تالیف : دکتر پاشا شریفی ، انتشارات سخن

7- روانشناسی شخصیت :

1- نضریه های شخصیت ، ترجمه : یحی سید محمدی ،‌انتشارات روان

2- روانشناسی شخصیت ، ترجمه :دکتر یوسف کریمی ، انتشارات روان

3- روانشناسی ژنتیک ، ترجمه : دکتر منصور انتشارات سمت

4- نظزیه های شخصیت دکتر علی اکبر سیاسی
سلام منم 2سال مشاوره امتحان میدم قبول نمیشم حالا میخواستم برم روانشناسی تربیتی نظرتون چیه رشته کارشن ...


سلام عزیزم

زمان خیلی زیادی از این پست میگذره اما من میخواستم بدونم قلول شدید یا نه

شما ک تجربه دارید قبولی توی روانشناسی عمومی،یا بالینی یا تربیتی کدوم زک از اینها راحت تره عزیزدلم؟

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز